Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 10:29:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oteti Srbi ubijeni u vazdušnom napadu SAD  (Pročitano 17926 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
kakvo licemerje
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Sarajevo gadjano godinama uh

Sarajevo je bila linija razdvajanja,a ne grad pod opsadom i kao takva legitimna vojna meta jer je u njemu bila vojska,opsadom se podrazumeva kad sistematski hoćeš da uništiš stanovništvo grada,svo vreme rata humanitarni konvoji kao i voda koju smo kontrolisali mi,je stizala u grad.

Sad bi mi mogli do sutra da se raspravljamo da li je gadjanje rezidencijalnih delova legitimno ako si gadjan sa te strane,ako u gradu ima 35 000 vojnika,ako su artiljerijske pozicije kod škola,bolnica,svih mogućih objekata,da li je legitimno da navodni pripadnici mirovnih snaga koji treba da razdvajaju strane aktivno učestvuju u granatiranju naših položaja zajedno sa pripadnicima armije BIH,i sledstveno ko je otvarao artiljerijsku vatru na naše snage,valjda deca iz grada,da li je normalno da samo u opštini Ilijaš pogine preko 1000 srpskih vojnika,a "opsadirali su nebranjen grad navodno",da li je normalno da preko 10 000 Srba bude ubijeno u "nebranjenom gradu",da li je normalno da stotine srpskih žena bude silovano u nebranjenom gradu,da li je normalno da srpske ratne zarobljenike guraš preko polja da gaze mine,valjda su to radili sve ti nevini stanovnici nebranjenog grada,da li je normalno da svo vreme rata drži bordele sa zarobljenim srpkinjama u tom gradu itd itd

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Samsung Galaxy S2
Za mrcvarenje Sarajeva su glavni krivci Amerikanci. Dok nije bilo zabrane letenja, VRS je uspešno izvela Koridor 92, i sve akcije bi bile slične njoj, munjevite i brze. Ali zbog zabrane letenja stanje u Bosni je sa kraja vraćeno na početak 20. veka kada sa samo upotrebom artiljerije i pešadije.

Moze da se gleda i ovako:

Krivi su Amerikanci za rat jer nisu mnogo ostrije reagovali odmah na pocetku rata.
Da jesu mozda bi se rat zavrsio nakon par meseci ?

Moze i tako da se gleda onda.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Sad bi mi mogli do sutra da se raspravljamo da li je gadjanje rezidencijalnih delova legitimno ako si gadjan sa te strane,ako u gradu ima 35 000 vojnika,ako su artiljerijske pozicije kod škola,bolnica,svih mogućih objekata,da li je legitimno da navodni pripadnici mirovnih snaga koji treba da razdvajaju strane aktivno učestvuju u granatiranju naših položaja zajedno sa pripadnicima armije BIH,i sledstveno ko je otvarao artiljerijsku vatru na naše snage,valjda deca iz grada,da li je normalno da samo u opštini Ilijaš pogine preko 1000 srpskih vojnika,a "opsadirali su nebranjen grad navodno",da li je normalno da preko 10 000 Srba bude ubijeno u "nebranjenom gradu",da li je normalno da stotine srpskih žena bude silovano u nebranjenom gradu,da li je normalno da srpske ratne zarobljenike guraš preko polja da gaze mine,valjda su to radili sve ti nevini stanovnici nebranjenog grada,da li je normalno da svo vreme rata drži bordele sa zarobljenim srpkinjama u tom gradu itd itd

ne znam otkud ti da je opsadjen nebranjen grad. u gradu je bilo vise od 35000 muslimanskih vojnika. vise je bilo njihovih nego vojnika republike srpske, samo sto su bili lose nauruzani.

stalno mesas stvari.
bordeli sa zarobljenim srpkinjama npr. shvatam da si revoltiran ali da li je to razlog da gadjas neduzne ljude? ako stave top pored zgrade, moras gadjati taj top ali bordel nije razlog da gadjas neduzne ljude. ili jeste?

ceo taj rat se zasnivao na ubijanju ljudi koji ti nista nisu uradili. recimo da mi je neko ubio majku. jel to razlog da ja ubijem neciju majku? bogami nije
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.18
mob
Samsung S8 Plus
Citat
ceo taj rat se zasnivao na ubijanju ljudi koji ti nista nisu uradili. recimo da mi je neko ubio majku. jel to razlog da ja ubijem neciju majku? bogami nije

Pitao bih te da li bi imao takav stav  da je stvarno neko ubije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ok,nećemo u te apstrakcije,borbe dobra i zla.Počeli smo da pričamo o legitimnosti vojne mete,dakle složio si se da je prvi korpus bio u gradu i samim tim su bili legitimna vojna meta.To da li je neko manje ili više naoružan ne čini razliku u legitimnosti mete,naoružan je,znači učesnik je u borbi.

A pozivam te da navedeš gde su gadjani nevini ljudi,evo 11 put.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
srpska vojska sem eventualno na samom pocetku rata nije ni pokusavala da osvoji sarajevo. samo su gadjali sa brda
ako bi hteo da ti navodim ulice, naselja i datume ne znam napamet a i ne pada mi na pamet da pisem dogadjaj po dogadjaj. u vecini slucajeva nije ginulo mnogo ljudi. markale su poznate kao incident sa najvecim brojem zrtava. zato se spominju, kao i zbog toga sto su medijski iskoriscavane

Citat

Pitao bih te da li bi imao takav stav  da je stvarno neko ubije
jel bi me pitao?
« Poslednja izmena: 23. Feb 2016, 13:35:47 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows
Browser
Chrome 48.0.2564.109
mob
Samsung Galaxy S2
Citat

Pitao bih te da li bi imao takav stav  da je stvarno neko ubije

I to bi bio razlog da ubijes slucajnog prolaznika ?
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.18
mob
Samsung S8 Plus
To ne mozes da znas zato sto nisi u takvoj situaciji. Retki su ljudi, ako ih uopste i ima, koji bi mogli tako nesto da oproste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
tu je stvar u prostoj logici. ja to ne bih oprostio onome ko je to uradio

a onima koji to nisu uradili nemam sta da oprastam
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 10:29:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.