Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:52:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osvojite ga za 90 minuta  (Pročitano 19011 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia 
Nemoj tako...ne razumeju se...nisu na istima talasnim duzainama...jednostavno.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Moram da se osvrnem, prosto ne mogu da iskuliram :

Ajmo malo u analizu: Pametnim zenema sa razvijenom opstom kulturom interesovanja je nemoguce naci nekoga slicnog . Nije nemoguce da je tu, ali je uglavnom nemoguce Smile As I said: Unrealistic expactation Smile

Znaci zena koja nije potpuna tuka i zapravo zna nesto o necemu i nije totalno neobrazovana i neinformisana ima nerealna ocekivanja ako zeli nekog ko je isti takav a ne nekog shabana koji ne zna da sklopi 2 normalne recenice  Smile   Dobro je da sam skontala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
to ima vise veze sa nekim drugim stvarima kao sto su postavka sebe i fleksibilnost prilikom upoznavanja. Ako se postavis lepo i ako nisi rigidan mozda i imas sanse da ostvaris neko kvalitetno upoznavanje. Ako nisi, nece ti pomoci ni da imas 100 tema za razgovor Smile
Da, fleksibilnost... Hm...
Scena:
Tip, dizelaš u ranim 30-im, zalizane kose i sa žutom kajlom debelom ko vatrogasno crevo:
- Gde si, cico, mora da ti je ćale zlatar, a? Ohohohoh! (teleći pogled)
Ona (najpre u sebi: ''Oh, kakva seljačina. A da ga oteram u qrac? Ne, ne, budi fleksibilna, pobogu, ne sudi na prvu loptu o ljudima''):
- Hmm, ćao. Nije mi tata zlatar.
- O, mora da je neki lopov čim krade dijamante i meće ih u tvoje oči. Ohohoho. Oš da se provozamo mojim kolima?
- Ne, hvala, tu su mi drugarice, moram da...
- A ti si neka uobražena, je li? Šta, kao, ne sviđa ti se moja kajla? Znam vas, sve ste iste. Misliš da ti je pička od zlata ako ti je matori zlatar, a?
- Izvini, dečko, ali moje koleno je već opasno blizu tvojih muda, bilo bi najbolje da nestaneš za 6, 5, 4, 3 sekunde.

Imala sam sličan slučaj.

Toliko o fleksibilnosti. Živela rigidnost!
Mesas fleksibilnost sa prevelikom tolerancijom. Jedno je biti malo popustljiv, drugo je tolerisati nesto ogromno

ne kazem da je nemoguce, ali je uglavnom zajebano

dovoljno ti je, ako i sad nisi skapirao, sjashi sa ove teme molim te, ne zasluzujes da imas internet.
Ah, tako fini recnik kao i uvek  Smiley Mozda u tome i lezi problem  Smile

Moram da se osvrnem, prosto ne mogu da iskuliram :

Ajmo malo u analizu: Pametnim zenema sa razvijenom opstom kulturom interesovanja je nemoguce naci nekoga slicnog . Nije nemoguce da je tu, ali je uglavnom nemoguce Smile As I said: Unrealistic expactation Smile

Znaci zena koja nije potpuna tuka i zapravo zna nesto o necemu i nije totalno neobrazovana i neinformisana ima nerealna ocekivanja ako zeli nekog ko je isti takav a ne nekog shabana koji ne zna da sklopi 2 normalne recenice  Smile   Dobro je da sam skontala  Smile
Ne, ima nerealna ocekivanja zato sto zeli nesto nerealno i misli da su svi koji se ne uklapaju u njenu koncepciju muskarca(a to je ogromna vecina) sabani, nizi oblici koji ne zasluzuju da imaju nista sa njom. Isto kao i muskarci koji misle da su sve zene kurve. Naravno da ne treba da prihvatis nesto sto ti se ne svidja ali ne trebas biti ni toliko rigidan
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
batalite ... decko je na misiji  Smile Smile

Nego, ovaj Bambinin zalizani kersme zvuci dobro  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma nisam ni sumnjala da je u zenama problem, ok, shvatile smo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma jeste, ceo zivot mi se svodi na to da smisljam nove nacine da vas nerviram tako sto cu doci ovde i reci svoj stav Smile Talk about high value complexes Smile

Ma nisam ni sumnjala da je u zenama problem, ok, shvatile smo  Smile
A ja nisam ni sumnjao da cete pricu okrenuti na tu stranu iako sam pricao o oba pola Smile No nije bitno  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ja vala nisam fleksibilna kad su takve stvari u pitanju. Nema kompromisa, nema tolerancije, ne sviđaš mi se - mrš od mene, sad, odma', sad.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
а знаш ли колико пута први утисак превари?

Иначе једном једна девојка ме је буквално за пола сата купила за сва времена ... нека безвезе причица, она се држи на дистанци помало умишљена, ја онако више за себе кренем да се зезам на ту тему контајући да ме дотична не конта ... из почетка вероватно и није а и кад је сконтала није подигла нос и дочекала ме на ђон него ми је отворила простора за причу и пустила ме да се занесем ... док у једном тренутку нисам стао и питао ... добро бре ко кога овде зајебава ...а она рекла ... мало ти мене, мало ја тебе. Ајде то што ме је прочитала али одушевило ме је како се поставила после тога. Smile

Не могу да се сетим где сам прочитао ... али неки лик је имао генијалну дефиницију градске рибе ... риба која обрише под тобом онако како си ти хтео са њом  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Naravno da prevari prvi utisak, ihaaaj! Ali, kad su u pitanju kajle deblje od moje nadlaktice, tu nema prevare, nema obmane, sve je jasno kao dan.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
што јес јес ... неке ствари су зицери  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:52:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.