Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:38:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osvajanje njegovog prostora  (Pročitano 2951 puta)
05. Okt 2006, 05:12:05
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Osvajanje njegovog prostora   

U vašoj vezi došlo je i do tog trenutka: počinjete, povremeno, da spavate kod svog dragog. Nakon izvesnog vremena, može se desiti da počnete da osećate potrebu da "obeležite teritoriju", da polako ali sigurno počnete da osvajate njegov prostor, da se "odomaćite", u nekoj meri. Plus, to što će neke vaše sitnice biti kod njega nedvosmisleno će njegovim drugim posetiocima (naročito posetiteljkama) signalizirati da je on nečiji. Ovo nije neuobičajena potreba, ali bilo bi dobro da u njenom ispunjavanju budete oprezne, jer ćete u suprotnom iznervirati partnera, navesti ga da se oseća kao da vršite invaziju na njegovu teritoriju, možda ga i ubediti da ste uljez koga bi trebalo izbaciti. Šta to znači?

To znači da ne bi trebalo da kod njega donosite i ostavljate svoje stvari (šminku, tampone, pribor za ličnu higijenu, svoje "srećne" gaćice, fen, brijač, lubrikant...), ma koliko vam bilo zgodno da nešto od tih stvari stoji kod njega. Izuzetak je jedino ako vam on sam kaže da je u redu da nešto stvari ostavite kod njega.

Takođe, nemojte ni "slučajno" zaboraviti nešto od svojih stvari kod njega - teško da postoji muškarac koji je toliko glup da neće shvatiti šta radite, a pošto je u "slučajno zaboravljanje" uključen i jedan oblik laganja, još više ćete ga iziritirati. Isto tako, nemojte nešto pozajmiti od njega samo zato da biste imale izgovor da ga ponovo vidite, jer je i to krajnje providno. Ako on želi da vas ponovo vidi, takav trik vam zaista nije potreban.

Još nešto: u početku izbegavajte da ostanete predugo. Najbolje je da, nakon što ste prespavale kod njega, obavite jutarnju toaletu i da ga svežeg daha poljubite za rastanak - izuzetak je ako vas on sam direktno pozove da ostanete kod njega celog dana. Ukoliko vas nije pozvao, nemojte samoinicijativno puštati obe trilogije "Ratova zvezda", makar on i obožavao te filmove. To neka sačeka da i on poželi da zajedno uživate u filmskom maratonu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
xexexe zauzeti njegov prostor, nego sta Smile Salim se, naravno.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson W610
Ovo nikako ne raditi vodolijama... barem neko vreme.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile nikako ne raditi nikome... sami ljudi dodju u tu fazu da pozele neciju 'sitnicu' da im se vrzma po sobi i podseca ih na tog nekog
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Не би било ни економично код сваког заборавити по нешто. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile nikako ne raditi nikome... sami ljudi dodju u tu fazu da pozele neciju 'sitnicu' da im se vrzma po sobi i podseca ih na tog nekog

A onda te sitnice prerastu u zelju za zajednickim zivotom  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Не би било ни економично код сваког заборавити по нешто. Smile
hehehe nema sta ekonomija na prvom mestu Smile  :chuckel:Sva sala na stranu, zaista nekako mi je smarajuce gushiti i opterecivati zeljom za zajednickim zivotom..to je kao ono a kad ces da me zenis?Mislim gluposti..to su neke stvari koje dodju same po sebi...naravno, neko mora da potencira, ili da ucini prvi korak, ali mizerno je nametati se Smile barem meni...Mozda zato sto uvek postoji ona opcija da ga time oteras od sebe a ne vezes, a to je onda apsolutni promasaj...
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
nemam pretenzija osvajati nečiji životni prostor,ali imam iskustva kada je meni bio osvojen...tako da...hvala,ali ne hvala.
agresivno isuviše za moj ukus....
predvidljivo.
možda bi imalo smisla kada bi osvajanje bilo ograničeno samo na životni prostor.
ali ne...životni prostor je samo početak nezajažljive ofanzive na nečiju ličnost.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Citat
To znači da ne bi trebalo da kod njega donosite i ostavljate svoje stvari (šminku, tampone, pribor za ličnu higijenu, svoje "srećne" gaćice, fen, brijač, lubrikant...)

Hahahaahahahah lutke na naduvavanje, veshtachke vagine i vep aparate nemojte ostavljati kod njega nikako ...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Sta ce nekoj zeni to ?  Smile

Mozda ne poznajem tako dobro zene kao sto sam mislio..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:38:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.