Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 17:11:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osuda najava intervjua s Legijom  (Pročitano 12171 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
kada je knigu izdao zasto samo jedan u nizu intervjua ne bi dao. kasno se setili za posete i sl.
pametniji je od Nate Mesarevic -dok ona pokusava po naredjenju da mu napise jos 40 godina robije a sa ovih 137 to je 177-lepa cifra-on daje intervjue i otkriva mnogo toga.
tek ce tikva da puca i sice se nova zatvorska odela ali za ove koji jos se batrgaju u pokusaju da izbeegnu zabelu.,
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
neverujem tom coveku nista, taj laze cim zine tako su ga vaspitali. bavio se svim i svacim 90ih, ubijao ko zna za koga a jso mu je bio samo paravan. pritom on je od "svoje oficirske plate" zarajivao bolje nego bilo ko u policiji.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2007, 20:50:08 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
neverujem tom coveku nista, taj laze cim zine tako su ga vaspitali. bavio se svim i svacim 90ih, ubijao ko zna za koga a jso mu je bio samo paravan. pritom on je od "svoje oficirske plate" zarajivao bolje nego bilo ko u policiji.
Sve to ne oznacava da on laze ako otkriva tajne iz proslosti.Svako ima svojih pet minuta u zivotu kada proceni da je potrebno izneti sve na videlo.Neko pre,neko kasnije...
Uostalom,svi znamo o kome on govori.Pa ne prica o proslosti Patrijarha Pavla,nego o najblizim saradnicima kriminala koji su predstavljali spregu vlasti sa mafijom.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2007, 21:04:19 od gupman »
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
izvor: www.biro.org.yu

BIRO ekskluzivno objavljuje prvi deo intervjua sa urednikom poznatg tabloida.

Urednik je želeo da ostane anoniman pa ćemo ga ovom prilikom oslovljavati pseudonimom “Djurica”.

“Djurica” za BIRO sajt otkriva do sada nepoznate podatke o svom privatnom životu, o afinitetima i sklonostima, ali i potresne detalje o svom detinjstvu i pritisku odgovornosti rada na tom zahtevnom položaju.

BIRO: Urednik ste dve veoma čitane novine. Kako uspevate da uskladite tako odgovorne pozicije?

“Djurica”:

Znate kako, pritisak je veliki. Ipak sve funkcioniše po dosta razrađenom principu. Urednici u Srbiji zapravo su samo spona između raznih interesnih grupa.

Novine u Srbiji danas zapravo su oglasni prostor bogatih ljudi koji imaju određene ekonomske i političke interese.

Mi, recimo, dobijamo već gotove i servirane tekstove koji se objavljuju sinhronizovano sa drugim medijima. To je tehnika spinovanja koja za cilj ima diskreditaciju raznih ljudi.

Najviše radimo sa Bezbednosnom informativnom agencijom koja u sebi generiše jedan zanimljiv soj ljudi.

Važno je napomenuti da u svakodnevnom radu imamo veliku podršku Vlade i ljudi bliskih premijeru.

BIRO: Mnogo pažnje posvećeno je u javnosti intervjuu koji ste objavili sa osuđenim za nekoliko brutalnih političkih ubistava.

“Djurica”:

Javnost je predvidiva. Javnost je povodljiva. Mi zapravo samo koristimo njihovu neobrazovanost i sklonost ka aferama.

Ljudi žele zaplet, dramu sa elementima psiho trilera. Mi im to i dajemo, obogaćeno, naravno, najnižim strastima.

Poenta je da je istina toliko očigledana da nikoga ne zanima. To što je čovek osuđen na sto godina zatvora ne znači da ljudi ne žele da znaju i njegovu stranu priče.

Znate, taj legionar je u suštini običan idiot koji je iskorišćen za prljavi posao. Ima dosta nizak koeficijent inteligencije i oduvek je imao kompleks niže vrednosti. Vrlo je moguće da je u pitanju impotencija kao okidač.

On je samo pion, razumete.

On se koristi kao instrument obračuna sa ljudima koji bi želeli da menjaju ovu zemlju. Mi imamo našu istoriju, našu crkvu i našu tradiciju i nju nam niko ne može oduzeti. Onaj ubijeni premijer želeo je da nas uskaldi sa duhom vremena kome jednostavno ne pripadamo. Mi smo častan i miroljubiv narod. Svako ko misli drugačije neka se seti Srebrenice. To dovoljno govori o nama.

BIRO: Spomenuli ste da je osuđeni za ubistvo samo pion. Ko ga po Vama instruiše?

“Djurica”:

Kako to mislite ko ga instruiše? Pa to je očigledno. Pogledajte malo oko sebe i shvatićete ko je najviše profitirao od ubistva premijera.

To su ljudi koji su sada na vlasti i koji imaju veliki koalicioni potencijal.

Oni su isfrustrirani kvaziintelektualci koji su se razvijali u nekritičkom socijalizmu. Imaju autorističke i pseudo nacionalističke sklonosti, ali su u suštini nesocijalizovane šonje koje se sticajem okolnosti nalaze u poziciji da mogu da zajebavaju celu zemlju. Meni to ne smeta.

Znate, ovde je javnost anestezirana i voli da čuje ono što prija njenom infantilnom i posrnulom kolektivnom podsvesnom.

Kada tako dugo trpite poraze, kao naš narod, vi jednostavno ne možete da racionalno sagledavate stvari.

Ljudima je potrebna fikcija i simulacija realnosti. Mi im to i dajemo.

BIRO: Veoma ste iskreni, ali zar ne mislite da je to što radite previše očigledno.

“Djurica”:

To uopšte nije bitno. Postoji biološka predispozicija ljudi da budu nezainteresovani i glupi. Broj ljudi koji razume o čemu je reč je zanemariv i oni nas ne interesuju. Obrazovani, znate, previše problematizuju. Narcizam malih razlika, radi za nas. U Srbiji se računaju polupismeni. Oni su većina. A polupismeni žele dekadenciju, krv i mistifikacije.

Nama su oni važni. Oni koji razumeju su previše zaokupljeni moralom. Znate kako je rekao Sen Žist: “Prefinjenost duha i karaktera među nama, velika je prepreka slobodi.”

Dok oni promisle mi smo ih zajebali nekoliko puta. Tako vam je to...

BIRO: Optužuju Vas da često zloupotrebljavate lične tragedije drugih ljudi radi povećanja tiraža. Kako Vi gledate na te optužbe?

“Djurica”:

Ja mislim da mi radimo dobru stvar za njih. Na taj način sprečavamo da se takve stvari ponove u budućnosti. Da su novine o tome pisale kada sam ja bio dete možda bi mnoge stvari bile sprečene...

BIRO: Kako to mislite?

“Djurica”:

Lepo, voleo bih da je mama bila sa mnom kada je tata želeo da se igramo onih čudnih igara. Voleo bih da je možda postojao neki novinar koji bi napisao nešto o mom tati. Možda bi mu to pomoglo. Ja sam bio tako mald i ranjiv tada.

BIRO: Molim Vas, mislim da sada zadiremo previše u privatnost.

“Djurica”:

U redu je. I novine koje uređujem zadiru u tragedije i privatnost drugih ljudi. Ja sam se sa svojim roditeljima pomirio.

Tata i ja smo ostali u dobrim odnosima. Nije u redu što se budio pored mene go i što sam ponekad nosio mini suknju.

Ipak, tata me je voleo i trebala mu je pomoć i ljubav.

To što se igrao sa mojom pišom njemu je ipak pomagalo. Meni nije bilo prijatno, ali ja sam to brzo zaboravio. Mnogo toga sam zaboravio i mislim da je tako najbolje i za mene i za tatu.

Uprkos svemu, voleo bih da je tada bio neki novinar u blizini. Taj novinar bi pisao o mom tati i moj tata to ne bi više radio. Zato sam ja postao novinar i urednik. Ja samo pomažem deci.

“Djurica”:

BIRO: Zanimljivo. Zar ne mislite da bi objavljivanje podataka o zlostavljanu dece od starne sveštenika SPC-a pomoglo društvu?

“Djurica”:

To nije isto. Kada sam ja odrastao crkva je bila proganjana i marginalizovana. To što neki pojedinci guraju svog “kardelja” u ruke nekih dečaka, ne znači da su svi ljudi u crkvi takvi. Mi moramo da negujemo našu tradiciju i naše vrednosti. Znate, SPC je jako važna za naše nacionalno biće.

BIRO: Dobro da ste to pomenuli. Iako vaše prezime ima veze sa Svetom knjigom, Vi se, čini se, ne pridržavate ni osnovnih božjih zapovesti.

“Djurica”:

Božje zapovesti su stvar tumačenja. Crkva je ta koja tumači. Onaj otpadnik Radovan Hiršl bi to nazvao second hand dogmom. Isto tako preljuba, laganje i ubistava su stvar tumačenja. Nije bitno koga lažete i ubijate već u čije ime to radite. Ipak, od vremena sv. Save mnogo toga se promenilo. Vladika Nikolaj je učinio puno tog za nas redefinišući naš put i smer.

Taj smer je nebeski autentičan.

Neki ljudi misle da su Evropa i njihove vrednosti progresivne.

Znate li Vi kako se ponaša omladina u Evropi? Ne znate? Ja ću vam reći. To su prljavi i izopačeni ljudi koji propagiraju slobodu i poštovanje različitosti. Zalažu se za slobodnu ljubav i seks sa više partnera, ponekad čak i istog pola. Moj tata to ne bi voleo.

Oni uče u školama koje traju kraće nego kod nas. Njih uče da rade i da kritički razmišljaju. Uče ih da razvijaju individualne sklonosti. To su strašne stvari.

Elem, vladika Nikolaj je samo definisao i otelotvorio tu našu težnju ka suštini našeg bića. Ka osnovi našeg bivstvovanja. Naši preci su se žrtvovali za nas u porazu. Poraz je naše opravdanje i naša uteha. Duhovno je ono što zaslužujemo. Ovozemaljski život je pun patnje. U ovo zemljaskom životu postoji previše iskušenja kojima se čovek ne može odupreti. Previše izazova i provera sposobnosti na svakom koraku. To je veliki pritisak. Smrt donosi olakšanje.

NASTAVIĆE SE...
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Kakve nebuloze... Smile Smile Smile

Citat
Kao odgovor na odnos političara prema građanima Srbije, pokret BIRO promovisaće novogovor kao legitiman diskurs u komunikaciji.
Evo da vam doprinesem sa predlogom za "novogovor",pa stavite na "BIRO" i promovisite:
"Ceda Jovanovic je narkoman i kriminalac!"   Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@vanja_gator
da li znas pravila foruma da ne smes da reklamiras partije da offujes i sl???
Ovde ti je mozak zakrzljao kada si stavio ovo sa biroa. kakve to veze ima sa temom. Inace to kao da su pisali klinci od nekih 12-14 godina -tolikoje  Smile Smile Smile
Stvarno sta si hteo ovim da postignes??? Opet kreces u kontraofanzivu???
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Dosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Off obrisan...

Ako je receno "Dosta"...onda je dosta,ne znam sta vama nije jasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN70-1 5.0638.3.0.1
mob
Nokia N8-00
Ahahahaha!
ovo ni pisac nije znao sta ce da kaze!

nego, niko, kad si vec tu, a nemam pp da te priupitam, sta je to bilo u kuriru o Bureku, ni ja bas nisam obavesten?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
@Rasha_Zemun
Pogledaj ovde,sve ce ti biti jasno...

http://forum.burek.com/index.php/topic,122679.msg3801632.html#msg3801632

Back on topic... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 17:11:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.