Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Nov 2024, 20:43:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostavio vas je jer mu previše značite  (Pročitano 15814 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
O boze .. sad ce jedan totalni offtopic post, al ajd:

Ne znam sta i kad se desilo na ovom podforumu da su se pojavili ljudi koji, em sto su netalentovani za normalnu zezanciju, em pate od kompleksa da su pokupili svu pamet svijeta, em pate od sindroma nadglasavanja sa svim drugim clanovima koji ne dijele njihovo misljenje i sve to rade, 'ne da bi dokazali da su bolji, vec su jednostavno takvi po prirodi i ko se ne slaze s njima, to je njihova stvar, ali ce oni i dalje terorisati sve ostale ljude na forumu jer su pobogu takvi, hihihi'  Smile

Istina.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam pokusala da ti vredjam inteligenciju...
Za ovakve teme mi nije potrebno licno iskustvo... I smatram da sam dovoljno obavestena da mogu biti kompetentan sagovornik.  To sto ja razmisljam glavom, uvek, ne znaci da sam naivna, vec naprotiv!

P.S. Nikog ne terorisem... Najvise cenim ljude koji ostaju pri svom stavu, bez obzira da liu se slazemo ili ne!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Svecano se zaklinjem da cu se drzati van ove konverzacije.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne verujem da ces uspeti  Smile

Ima nekih parova, srecom (po ostale, naravno) ne u tako velikom broju, koji dobro funkcionisu iskljucivo ukoliko nisu konstantno zajedno. Kada kazem "nisu konstantno zajedno", mislim da ne zive u istom stanu, odnosno da svako (u neko doba dana/noci) moze uzdignute glave otperjati svojoj kucici. I cudno je, a i nije... Smile verovatno se brzo zasite prisustva svoje "druge polovine veze", pa im pauzica dobro dodje... da ne bih previse odstupala od teme... recimo...  Smile ... Neki parovi odlicno funkcionisu u vezi. Kao i u svakoj vezi, postoje svadje i svadjice koje se resavaju brzo na obostrano zadovoljstvo. Medjutim, oboje su svesni da bi brak, da ne kazem taj "papir", bio katastrofalan po njihovu vezu, odnosno svesni su da bi se bracna zajednica u nekom kracem roku okoncala, jer oni jednostavno nisu za tako nesto... blah, htedoh nesto licno reci, ali sam odlucila da precutim makar danas, al se spetljah ko pile u kucine xaxaxa  Smile

Taj laze! Ukoliko mu previse znacite, borice se za vas. Sve te otrcane fore i forice nja nja nja "ostavljam te, jer si bolja od mene", nek on macku o rep fino okaci, pa trk kod mamice svoje koja ga je vaspitala da bude pickica  Smile izvinjavam se na izrazu, bilo je jace od mene  Smile nesto zadnjih dana cesto zaboravljam na damske manire, pa zviznem po koju "onu" rec  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
pickica

my god :l
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Svecano se zaklinjem da cu se drzati van ove konverzacije. Smile

nemoj da lazes sebe , to nije u redu  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne postoje verovatnoce,postoje samo okolnosti.

Zodijak
Pol Žena
Poruke 902
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson K750i
Jeste jadan izgovor da vas neko tako ostavi,dokaz da mu uopste niste znacili onoliko koliko se trudio da vam  pokaze,tj da vas ubedi.
IP sačuvana
social share
Čovek,sa svim svojim plemenitim osobinama,još uvek u svom telesnom okviru nosi neizbrisiv pečat nižeg porekla.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 1793
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Samo jos jedan od mnogih glupih izgovora za prekid veze...kao sto je nemam vremena za vezu Smile

IP sačuvana
social share
...Ja imam svoj svet,ti imaš svoj svet i sve Ok...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Znam da si bila sarkasticna... Samo sam ja ozbiljna...
Mozda si upravu da nemam iskustvo ... u tom pogledu... , ali ja sam inace jako jako realna i promisljena osoba. Tesko da bi dozvolila nesto tako sebi...
T.j. te tesko... Nemoguce je.

Bojim se da taj samouvereni stav može uskoro da se završi u svojoj potpunoj suprotnosti. Nešto kao ona što je muž vara a ona diže dvoje dece jedno drugom do ušiju i očajava.

Marlon Brando aka Vito Corleone, the Godfather:

Women and children can be careless; But not men!
Zene i deca mogu biti nepromisljeni, ali ne i muskarci

Smile

Bojim se da znam više neodgovornih muškaraca nego žena.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2008, 20:37:14 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

edit: evo prekrsicu obecanje i ucestvovacu u temi  Smile

"Ti si stvarno dobar decko, ali ja trenutno ne zelim da imam vezu." (prevod: ne zelim vezu sa tobom)
"Ti si stvarno dobar decko, ali mi smo suvise razliciti." (prevod: ubicu te budes li jos jednom potvrdio da si beskicmenjak)
"Ti si stvarno dobar decko, ali mene trenutno zanimaju neke druge stvari". (prevod: globalno zagrevanje, atomsko naoruzanje... sve me to zanima, ali ti ne)
"Ti si stvarno dobar decko, ali mi je potrebno vreme da neke stvari u svojoj glavi sredim". (prevod: samo nestani odavde, i meni ce biti superiska)

Ovo su neki moji fazoni, ali trazim da se uzme u obzir da tri godine nisam nikoga otkacila, tako da su malo zastereli.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2008, 20:48:35 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Nov 2024, 20:43:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.