Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osobine žena po horoskopskim znacima  (Pročitano 68715 puta)
10. Feb 2015, 01:52:42
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije


AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Osobine žena po horoskopskim znacima



    Ja sam sebična, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Ponekad pravim greške, ponekad sam izvan kontrole i s vremena na vreme teška za rukovanje. Ali ako me ne možeš podneti kada sam najgora, sigurno me ne zaslužuješ ni kada sam najbolja.

Saznajte koje su to osnovne odlike ženske prirode koje se prepoznaju kroz pripadnost ili obilježja određenog horoskopskog znaka.

Odaberite znak:

Ovan

Žena Ovan je energična, snažna i odlučna. Tražite partnericu ili prijateljicu isključivo za mirne šetnje ili takvu koja će svaku večer sjediti pred televizijskim ekranom? Eh, onda potražite nekog rođenog u drugom horoskopskom znaku, jer žena Ovan nije za vas. Na nju njezin horoskop djeluje poput prirodnog Red Bulla, i onda kad se drugi već vuku od umora ona i dalje kao da ima krila.

Prvi znak horoskopa


Inače je Ovan prvi znak horoskopa, i mnogi nas pitaju zašto je tome baš tako. Pa da se malo našalimo, reći ćemo da je to zato što žena rođena u ovom horoskopskom znaku ima dovoljno energije da pokrene sve druge znakove i od cijelog horoskopa napravi živi, dinamični sustav. Ovakav odgovor niste očekivali, zar ne?
Samopouzdani Ovnovi

Neobuzdana dinamičnost Ovnova može lako pokazati i svoje loše strane: brzopletost, nestrpljivost i netrpeljivost prema onima koji vas svojom sporošću izluđuju – zvuči poznato, zar ne? Ali tako je nekako ustrojen ovaj naš svijet, pa u njemu ima mjesta i za spore (čija je uloga da nas prikoče kad srljamo glavom bez obzira) i za one nagle koji svojom energijom pokreću stvari.

Jednako tako su neki ljudi krajnje oprezni i stalno odgađaju akciju jer se boje da ne naprave neki pogrešan korak, a postoje eto i žene rođene u horoskopskom znaku Ovna koje jednostavno znaju da su u pravu. Pa čak i u onim rijetkim slučajevima kad nisu.

Ali ne trudite se i ne pokušavajte odvratiti ženu Ovna od onog što je naumila – njezin joj horoskop u svakom trenutku daje dovoljno samopouzdanja da se uhvati u koštac i s najtežim problemima koje uopće možete zamisliti. I neka se onda drugi tješe time da su uspjesi žene Ovna samo stvar sreće, ona zna što zna i koliko vrijedi.

Roditelji koji ju od djetinjstva budu previše kočili samo će napraviti još goru stvar, jer će od samosvjesne žene napraviti osobu rastrganu između njene prave prirode i roditeljskih očekivanja. Ne, njoj ne trebaju beskonačne prodike, nego podrška i pohvala onda kad uspije u svojem nakanama. Žena rođena u ovom horoskopskom znaku je pomalo i tašta – niste to još znali?
Vaš ljubavni horoskop

Muškarci koji ulaze u vezu s ženom ovakvog horoskopa morat će što prije shvatiti da ona nije spremna da bude gažena. Vjerujemo da su upravo žene Ovnovi izmislile emancipaciju! S druge strane, njoj ne odgovara ni muškarac kojeg će lako zgaziti i koji će se pokazati kao nedostojan partner.

Ne, žena Ovan tražit će ravnopravnog partnera, pravog i čvrstog muškarca koji će ju znati ukrotiti. Njihova će veza biti sretna tek ako pronađu pravu ravnotežu i ako ona zaključi da je pronašla partnera koji će joj moći parirati – u suprotnom, neće mu biti lako jer će ga zgaziti bez milosti!
Nevjera

U slučaju da žena rođena u ovom znaku horoskopa otkrije partnerovu nevjeru, reagirat će burno i oštro: njezin je ponos presnažan da bi olako prešla preko ovakve uvrede. Ali takva je žena Ovan u svemu čega se dotakne – pa će zainteresiranim pripadnicima jačeg spola biti bolje da ju upoznaju prije nego na vlastitoj koži iskuse njezinu oštrinu!

http://www.malihoroskop.com/ostalo/osobine-zena-po-horoskopskim-znacima-skorpija-tajanstvena-magnetski-privlacna-lavica-rodena-da-bude-u-centru-paznje/


IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma


Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74299
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
kul
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.