DEVICA - skroman, konzervativan, vredan, nije škrt. Detinjast je, taktičan, razuman. Izbegava alkohol, masnu hranu. Ima izuzetne mentalne sposobnosti. Često je neodlučan. Pedantan je. Obraća pažnju na detalje. U komunikaciji je veoma korektan. To je najfotogeničniji znak. Ima duguljastu glavu, visoko čelo, široke jagodice, šiljatu bradu, orlovski nos. Usne su tanke, oči uvučene, kosa gusta i talasasta. Energičan hod, široki kukovi, ravne grudi. STIDLJIVOST!
VODOLIJA - mirna, strpljiva, humana, razmišlja. Rafinirana je, voli umetnost, posebno muziku. Ima dobro pamćenje. Prijaju joj intelektualni poslovi. Voli moć i dostojanstvo. Voli reforme svih vrsta. Dobar je prijatelj. Polaže na obrazovanje. Izuzetna moć kombinatorike i koncentracije. Visoka, crte lica su savršene, potiljak ravan. Usne su joj tanke i stisnute, ali ih krasi blistav osmeh. Oči su krupne, a pogled direktan. Mogu biti privlačne. PROMIŠLJENOST
meni jednom rekose da sam u podznaku jedan od ova dva znaka..... ali oba su omasila..... :(
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
LAV - dobar, ali pomalo snob. Iskren, veran, energičan, vitalan. Popularan u društvu, često lider. Ambiciozan je optimista i savestan. Ima jake kosti i mišiće. Veseo glas, uši velike, brada istaknuta, okrugla. Podznak Lav je sklon malim smeđim mladežima. Žene se kinđure, često imaju dugu kosu, dok su muškarci ćelavi, niski rastom, okruglog lica. DOSTOJANSTVO!
Nemam jake kosti i ne kindjurim se, ostalo sve tacno. :D
LAV - dobar, ali pomalo snob. Iskren, veran, energičan, vitalan. Popularan u društvu, često lider. Ambiciozan je optimista i savestan. Ima jake kosti i mišiće. Veseo glas, uši velike, brada istaknuta, okrugla. Podznak Lav je sklon malim smeđim mladežima. Žene se kinđure, često imaju dugu kosu, dok su muškarci ćelavi, niski rastom, okruglog lica. DOSTOJANSTVO!
Nemam jake kosti i ne kindjurim se, ostalo sve tacno. :D
Isti slucaj kao i samnom, lolana, osim sto ja nemam ni velike usi :chuckel:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.