Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osnažite njegov ego, da bi vam više pružio u seksu  (Pročitano 1711 puta)
19. Mar 2005, 01:52:44
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Osnažite njegov ego . . . da
bi vam više pružio u seksu

Želite da s čovekom do koga vam je stalo imate odličnu vezu i da vođenje ljubavi s njim bude vaše najlepše iskustvo? U tom slučaju treba da osnažite njegov ego, kaže poznati britanski psiholog Džordž Vajnberg, čija se objašnjenja muških "tajni" i saveti ženama svode na ovo:

1. On se boji da vas neće zadovoljiti

Muškarci su danas pod velikim pritiskom kada je u pitanju seks. Oni osećaju da moraju da zadovolje partnerku zato što su žene postale vrlo samouverene i otvoreno pričaju o svojim seksualnim željama i nezadovoljstvima. A i mnogo su iskusnije od nekadašnjih dama. Zbog svega toga, čak i kada su spremne da muškarcu oproste što nije bio "na visini", on to sebi teško prašta.

Upozorenje: Ako se vašem čoveku često dešava da "zakaže" u spavaćoj sobi, on će, možda, okriviti vas da bi zaštitio svoj ego.
Šta možete da uradite: Opustite se i probajte da uživate u seksu. Njegove neuspehe ne primajte lično, i nikada sebi ne dopustite da ga zbog njih zadirkujte, vređate ili mu se smejete.

2. Njemu je potrebno da zna da je dobar u krevetu
   
      

Otvoreno

Čak 84 odsto Francuskinja izjavljuje da otvoreno pričaju o seksu sa svojim bračnim partnerom.
Ova ohrabrujuća brojka dokazuje da se kod žena razvija seksualna želja i seksualnost. Nasuprot tome, samo oko jedne četvrtine ispitanica među njima pričaju o seksu sa svojim ćerkama.
M. B.
      
      
      
   

Seks je izvor muškarčeve snage i dokaz njegove muževnosti. To što vodi ljubav za njega je potvrda da je u stanju da probudi žensku strast, i da je osoba kod koje su udruženi kvaliteti atlete, opskrbljivača i ljubavnika. U stvari, vaš momak želi da bude superheroj, i sigurno bi voleo da ga vi doživljavate na takav način. Kada vas seksualno zadovolji, on se zaista oseća kao Supermen. Zato mu pokažite da uživate.

Upozorenje: Bez ohrabrivanja nema ni radosti.
Šta možete da uradite: Stvar je prosta. Stavljajte mu do znanja šta vam se dopada, i ne libite se da bučno izražavate svoje zadovoljstvo. Ali nemojte da glumite.

3. On ne želi suviše da čeka na seks

Za razliku od nekih eksperata koji pričaju o tome na kom bi ljubavnom sastanku "smelo" da dođe do seksa, Vajnberg smatra da žena ne treba da odbija ovu vrstu intimnosti samo zbog nekakvih "pravila". On tvrdi da je muškarac spremniji za vezivanje ukoliko spava sa ženom, i da mu je važno da zna da ona misli da je seksepilan. "Muškarac ide kroz život s nadom da će pronaći ženu koja ne može da skine ruke s njegovog tela", kaže Vajnberg.

Upozorenje: Ako naletite na čoveka koji je uvređen što vi preuzimate inicijativu, najbolje je da ga se otarasite.
Šta možete da uradite: Kada ste raspoloženi za seks, ne plašite se da napravite prvi korak.

4. I on bi voleo da ima lepše telo
   
      

Muškarcima je više stalo do ljubavi

Zaboravite stereotipnu priču da su žene te koje traže ljubav, a da su jačem polu važnije neke druge stvari. U anketi koja je sprovedena na vebsajtu jedne agencije za upoznavanje (loopylove. com) 38 odsto muškaraca mlađih od 40 godina stavilo je ozbiljnu vezu na vrh svojih prioriteta, dok je među damama bilo samo 22 odsto onih koje su se izjasnile na isti način.
S. P.
      
      
      
   

Jači pol možda nije zaokupljen kilažom onoliko koliko su žene, ali i oni brinu zbog izgleda.
Upozorenje: Veliki broj muškaraca prilično su zabrinuti zbog veličine polnog organa, telesne građe, visine i ćelavosti.
Šta možete da uradite: Pomozite svom izabraniku tako što ćete mu govoriti da je privlačan i pokazivati da ga volite.

5. Malo je verovatno da bi prešao preko neverstva

Prema Vajnbergovim rečima, muškarci mnogo ređe od žena opraštaju izdaju, posebno onu seksualnu.
Upozorenje: Muškarci traže lojalnu ženu.
Šta možete da uradite: Iskažite lojalnost pružajući svom čoveku podršku pred kolegama i prijateljima, i braneći ga kad god je to potrebno.

Takvo ponašanje će mu pomoći da se oseća sigurnije, i motivisaće ga da u krevetu bude slobodniji i preduzimljiviji.
Prevela S. Prokić
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.