Minut pred ponoc ti si odlucila da stane zivot koji darovah ti, ne das mu da svane hladno cutis, ne ljubis me, tudji pogled trazis istina je, s drugim zelis ovu noc da slavis
Ref. 2x Sretna Nova, moja stara ljubavi za minut godinu novu s njim ces dijeliti k'o za sve i za ovo stila imala si kada volis, ti volis za umrijeti
Evo ti suza muska, pamti me po tom prvi sam i zadnji sto je plakao pred tobom kad ti drugi manje pruzi od sveg' sto pozelis do danas ja sta bio sam ti vise ces zeljeti
Sabrina: Na peronu ti i ja dva su puna kofera najteza al' jos je teza tuga Kad se dvoje rastaju onom koji odlazi ljubav jos je sluga
Osman: Poljupce bar ne stedi olaksaj mi to sto slijedi
Duet: REF. Poljubi me za rastanak i ostavi pismo u kome pise da ces me voljeti i cekati i da za mene dises Poljubi me za pobjedu ljubavi kad nemiri te snadju suze mi isplaci na grudima za srecu da mi se nadju
Sabrina: Na peronu ti i ja sutnja mjesto pozdrava najteza a laksa je od tuge Onom koji ostaje rijeci srce kidaju nevjere su sluge
Osman: Poljupce bar ne stedi olaksaj mi to sto slijedi
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.