Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 02:40:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oslobođeni Stanišić i Simatović  (Pročitano 4761 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung 111111
hahahha sad ti se evropski sud ne svidja  Smile

Nesto ne cujem na TV da se skuplja vas otpad po ulicama da protestuje  Smile
Baj d vej,prekini da pricas BARABE i OLOS to su cisti ljudi,a njihovu nevinost je dokazao evropski sud u Hagu.
A ti se osobo svo vreme zalazes za taj sud,tu politiku i taj put Srbije.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung Galaxy S2
hahahha sad ti se evropski sud ne svidja  Smile

Nesto ne cujem na TV da se skuplja vas otpad po ulicama da protestuje  Smile
Baj d vej,prekini da pricas BARABE i OLOS to su cisti ljudi,a njihovu nevinost je dokazao evropski sud u Hagu.
A ti se osobo svo vreme zalazes za taj sud,tu politiku i taj put Srbije.

Po toj tvojoj logici, i gotovona i markac su "cisti ljudi,a njihovu nevinost je dokazao evropski sud u Hagu".
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung 111111
Ne , ja sam uvek bio protiv tog suda i sad sam isto.
A ti ljigo,kako ti kad odgovara.

I zbog toga ti kazem.
Ako si do sad zagovarao taj sud,koji po tvome donosi legitimnu pravdu svakoj osobi bez obzira na nacionalnost i versku pripadnost kao i stranam u ratu.
Kako te nije sramota da sada nipodistavas odluke suda ?
« Poslednja izmena: 31. Maj 2013, 12:01:18 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung Galaxy S2
Ne , ja sam uvek bio protiv tog suda i sad sam isto.
A ti ljigo,kako ti kad odgovara.

Pa znas kako, ako je haski sud stanisica i simatovica proglasio nevinima (i ti smatras da je sud fer)... onda su i markac i gotvina nevini po odluci tog suda (i ti bi trebalo da smatras da je sud fer).

sims ledzit
« Poslednja izmena: 31. Maj 2013, 12:00:50 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung 111111
Ponavljam ti idiote.
Ja sam maltene pa siguran da su ovi ljudi kriminalci.
Kao i hrvatski generali.
ALi mene boli kurac,ja nikad nisam zagovarao taj sud,niti sam pricao kako taj sud donosi pravdu i mir.

A TI JESI.
I u tome je razlika.DAKLE :

Ako si do sad zagovarao taj sud,koji po tvome donosi legitimnu pravdu svakoj osobi bez obzira na nacionalnost i versku pripadnost kao i stranam u ratu,kako te nije sramota da sada nipodistavas odluke suda ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung Galaxy S2
Ponavljam ti idiote.
Ja sam maltene pa siguran da su ovi ljudi kriminalci.
Kao i hrvatski generali.
ALi mene boli kurac,ja nikad nisam zagovarao taj sud,niti sam pricao kako taj sud donosi pravdu i mir.

A TI JESI.
I u tome je razlika.DAKLE :

Ako si do sad zagovarao taj sud,koji po tvome donosi legitimnu pravdu svakoj osobi bez obzira na nacionalnost i versku pripadnost kao i stranam u ratu,kako te nije sramota da sada nipodistavas odluke suda ?

Mogu da promenim misljenje zar ne ?

I dalje mislim da je u dosadasnjim postupcima sud bio korektan.

U slucaju gotovine/markaca i simatovica/stanisica  mislim da nije. Zasto ? Mozda cemo saznati, a mozda i ne.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2013, 12:06:30 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Nokia 
U celoj priči je najinteresantnije sudsko obrazloženje zašto ih oslobađa krivice. Njima kao terencima i aktivnim operativcima se skida sa tereta ono zbog čega su osuđeni viši činovi, tačnije generali, koji tek nisu mogli imati potpunu kontrolu i direktan uticaj onoga šta se dešavalo na terenu, već su izdavali konkretne komande vojničkim snagama, gde je koliko toliko imalo nekog reda i poštovala su se ratna pravila, za razliku od paravojnih formacija koje su harale po najmanje po nekom pravilniku i ponajmanje iz rodoljubivih razloga. Hag je ovakvim scenarijima nadmašio i Nušića stilom groteske i Vudi Alena stilom parodije...da nije žalosno bilo bi smešno. NVO se žali da bi se napravio balans i da poverujemo da je zaista zadovoljena neka pravda i da Haški sud ni po babi ni po stričevima. A cenim da su i ove informacije plasirane u etar fingirane i sa konkretnom namerom da ih svako tumači na svoj način a da oni koji kreiraju koncept daljeg špijunskog delovanja nastave sa svojim operativnim radnjama. Gle čuda, advokat Staničića britanac Smile. Ako ova dvojica ostanu živi i na ovim prostorima u narednih godinu dana definitivno su dobili novi zadatak, e sad sa čije strane valjda ćemo saznati...insajder je i ovako ostao bez interesantnog scenarisjkog materijala pa će mu ovo doći kao lek na ranu, jerbo ostaše bez špijunskih tema i afera a samim tim i bez bužeta Smile Smile
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.94
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=05&dd=31&nav_category=64&nav_id=718664

Citat
Međutim, iako je bilo najavljeno da će oni dati kratku izjavu novinarima koji su ih čekali u VIP salonu aerodroma "Nikola Tesla", to se nije dogodilo jer su oni, kako javlja naš reporter s lica mesta, izašli kroz drugi izlaz odakle su otišli u nepoznatom pravcu.

удбаши стари...искусно Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Nokia 6300
Чекај, значи стварно нема удруженог злочиначког подухвата?  Smile Није ДБ Србије организовала побуну у РСК и прогон Хрвата, ратне злочине и паравојске по Босни? Занимљиво. Значи ни Слоба није крив.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung 111111
Citat
Mogu da promenim misljenje zar ne ?
I dalje mislim da je u dosadasnjim postupcima sud bio korektan.
U slucaju gotovine/markaca i simatovica/stanisica  mislim da nije. Zasto ? Mozda cemo saznati, a mozda i ne.

MA KAKO radio korektno o ce mu ti pricas ?
Svi ogromni kriminalci napolje a sud radio korektno  Smile

Jedni proterali 200 000 ljudi,jedni klali ljude i prodavali organe...A SUD RADIO KOREKTNO.
Brate svaka ti cast,samo nastavi da menjas misljenje..mozda nabodes pravo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 02:40:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Stani eni Oslobo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.