Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 15:43:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oslobođeni Gotovina i Markač  (Pročitano 66053 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung GT-S7580
Па то уопште није поуздан извор. Пис'о неко коментар, мо'ш мислити.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Sony xperia
Lazo, rekoh vec, jos da nadopunim ... ljudi se i za slamku hvataju da bi nesto pokazali ili dokazali. A koliko je to realno, veliko je pitanje. I babe ispred solitera ispredaju price, a cesto od onoga sta su cule, odbace puno toga kako bim im prica bila po meri. Tako i sa tim komentarima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia e63

nije mi jasno ako je Oluja počela 05. 08. kako to da su svi imali spakirane traktore, prikolice, veš mašine stvari iz kuće itd viđao sam izbjeglice doslovno sa dokumentima i vrećicom ljudi pa oficiri su ovo pripremali evo dokaz

Jel ovo komentar sa b92 ili tvoj komentar?
« Poslednja izmena: 17. Nov 2012, 22:26:46 od Jack_10 »
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Па то уопште није поуздан извор. Пис'о неко коментар, мо'ш мислити.
ma i ako jeste cilj je opravdati zlocin...vukovar je napumpana prica inace grad iz koga su srbi dolazili u srbiju plutajuci dunavom cemu onda raspravljati o ovakvim konstrukcijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Zlatan Stipišić Džiboni: Dobro došli kući!
- Hvala bogu da se nevini mogu vratiti svojim obiteljima kao slobodni ljudi. Zadivljujući je mir i dostojanstvo kojim smo prošli put od optužbe do oslobađajuće presude. Dobro došli kući.

Свим својим сународницима се најискреније извињавам што сам 2 пута био на концерту овог усташког копилета. Био сам у заблуди. Опростите.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Znam da nista neznam, i to me odrzava u zivotu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava bajina basta
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Sinoc procitah... Niko nije kriv, dok se ne dokaze da je Srbin...haska poslovica.
IP sačuvana
social share
Volim sve ono sto vole obicni ljudi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50084
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Tuđman: Srbi da nestanu

Beograd -- Kako su na brionskom sastanku dogovarani ”Oluja” i progon. Moramo da nanesemo takve udarce da Srbi praktično nestanu, bio je jasan Franjo Tuđman.

Ovom komandom je nekadašnji hrvatski predsednik Franjo Tuđman na Brionima započeo sastanak s državnim i vojnim rukovodstvom, održan 31. jula 1995. godine, na kojem je dogovorena akciji “Oluja” i proterivanje Srba iz Krajine.

Sastanku su prisustvovali i hrvatski generali Zvonimir Červenko, Ante Gotovina, Mladen Markač i Mirko Norac, kao i glavni planer operacija Obaveštajne službe Hrvatske Davor Domazet, ministar odbrane Gojko Šušak i direktor Hrvatske obaveštajne službe Miroslav Tuđman.

Transkript tog sastanka, koji je korišćen kao jedan od glavnih dokaza u haškom procesu protiv hrvatskih generala Gotovine, Markača i Čermaka, koji je predstavljao dogovor za zločinački poduhvat koji će uslediti samo pet dana kasnije, tekao je ovako:

Franjo Tuđman: "Nije nam glavni zadatak Bihać, nego je nanošenje, na nekoliko pravaca, takvih udara da se srpske snage više ne mogu oporaviti, nego da moraju kapitulirati. Da ostanu posle toga samo nekakve enklave koje bi se morale predati. Imamo i naklonost SAD, ali do određene granice. Ako ćete, gospodo, izvršiti na profesionalan način kao što ste izvršili u zapadnoj Slavoniji u roku od nekoliko dana, onda možemo računati da ćemo politički dobiti."

Ante Gotovina: "U ovom trenutku mi kompletno s našom tehnikom kontrolišemo Knin. Ako je naređenje za udar na Knin, mi ga za nekoliko sati rušimo, kompletno."

Miroslav Tuđman: "Da li da se na radiju prenosi poruka koji su im putevi otvoreni za izvlačenje?"

Franjo Tuđman: "Da, to bi trebalo reći - ne da su im otvoreni, nego da je opaženo da se civili izvlače tim i tim putevima."

Gojko Šušak: "Ja mislim da bi to psihološki imalo efekat na njih da mi, nakon prvog dana operacije po Benkovcu, Obrovcu bacimo letke i u njemu kažemo kojim se putevima mogu izvlačiti."

Franjo Tuđman: "Jedan letak ovako, znači, opšte rasulo, pobeda Hrvatske vojske uz podršku sveta itd. Srbi, vi se već povlačite preko itd., a mi vas pozivamo da se ne trebate povlačiti... Znači, na taj način im dati put, a jamčiti tobože građanska prava itd."

Gojko Šušak: "Ja isto predlažem koliko je god Markač sposoban njih da isprovocira. Njega oni po Velebitu mogu negde gađati, no to nam neće biti neko pokriće. Norac zajedno s njime bi trebalo da ih isprovocira. Možda bi i po Gospiću ili nečemu mogli baciti dve granate. Mislim, treba delovati po naseljenom mestu!"

Izvor: B92

I to Hrvati slave? Kakva kanibalska nacija.
« Poslednja izmena: 17. Nov 2012, 23:07:48 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
Samsung S8 Plus
Ovo juče je poslednji ekser u kovčegu mojih simpatija prema toj državi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
mob
Nokia 
Citat
Zlatan Stipišić Džiboni: Dobro došli kući!
- Hvala bogu da se nevini mogu vratiti svojim obiteljima kao slobodni ljudi. Zadivljujući je mir i dostojanstvo kojim smo prošli put od optužbe do oslobađajuće presude. Dobro došli kući.

Свим својим сународницима се најискреније извињавам што сам 2 пута био на концерту овог усташког копилета. Био сам у заблуди. Опростите.

E sad ovi nasi neka budu idioti ko i do sada pa neka zovu Ustase da im pevaju i gostuju po emisijama,jebali im oni mater.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 17.0
sta dramite. sve ce to da se zaboravi za mesec i po max.
posle toga business as usual!
pazite sta vam kazem.
nisu nas problem ni Hrvatici ni Hag ni Sipci ni vanzemaljci vec mi sami.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 15:43:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.