Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:07:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oslobođeni Gotovina i Markač  (Pročitano 65699 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
Citat
Preživio holokaust: Tko je sudac koji je oslobodio generale?

ето ти немачке ефикасности...ди бесте,ди бесте мало сутра Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 122
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Haska pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Пошто држава израел има праксу да неким персонама забрани улазак у земљу из разноразних разлога (нпр. гинтеру грасу, писцу и хитлер-југендовцу), и наша држава би требала  да забрани улаз у земљу овом љигавом јевреју мерону. Пре неколико година онај пацов џефри најс (заменик курве дел понте), је ладно дошао у Београд на неку конференцију  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
dugo nisam čitao i komentirao ove stranice jer sam bio uvjerenje da je  uzaludno ali za divno čudo možda su neki sada progledali
možda ipak rat u hrvatskoj nije počeo 1995 možda su ga ipak  počeli srbi
možda su srbi iznenada 1991 osjetivši se jaki radi jna postavili balvane na cestu možda su počeli uvoditi milicije, seoske straže, obranu, dobrovljne odrede i sl koji su krala, klali i silovali hrvate na području tzv krajine
možda nisu hrvati na gazimestanu mahali kolcima i pretili ratom svima u bivšoj jugi
ako se ne poklone najratničkijem i zapravo jedinom narodu na tom prostoru iz kojeg su svi nastali
možda su 1995 krajini okrenuli  leđa baš u srbiji a hrabri su krajišnici sjeli u traktore i pravac bosna jer su se povukli na pričuvne položaje jer su si nekako mislili da se možda hrvati sjećaju da je rat zapravo počeo 1991 godine i da su ih iz te krajine tukli  topovima i prekomjerno i neselektivno a da je u krajini hrvata ostalo možda 17 koje nisu potjerali ili ubili
ili je to i dalje bilo u paralelnom svemiru
ne likujem radi istine jer znam koja god istina da vam se bjelodano pokaže vi ćete odabrati da je to laž i zavera jevreja amerike nemaca hrvata vatikana i svemiraca jer je tako
LAKŠE
lakše je i dalje živjeti u laži i zabludi nego se suočiti sa istinom koja je užasna
a gotovini možete zahvaliti da je vojnik i general a ne koljač kao vaši vojni junaci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ovako. Jebo te gotovina, pederu pokatoliceni.  Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung S4 mini

Posle ovog cina sa Gotovinom, samo oslobadjanje Seselja moze da me natera da im posaljem baunti.
Smile
ma da, to dvoje spomenutih u Hagu a i šire poznati su ko braća blizanci. Baš si našla koga da upoređuješ

Priznala ti ili ne, ali Gotovina je na sve ostavio ipak "malo" bolji i kulturniji dojam od Šeselja
u Hagu u zatvoru i u sudnici nikad ništa posebno nije tražio, odgovarao na pitanja kratko i jasno- nikad vulgarno nikad psovao, tečno govorio Engleski i Francuski
ukrtko, Gotovina je gospodin za Šešelja
gospodin sa velikim G
I razlika je sto je Seselj pobio sve tacke optuznice a Gotovinu je oslobodilo lobiranje drzave i sam tribunal.
I kakav utisak moze ostaviti covjek koji nema ni jednog argumenta da se brani od optuzbe?

dugo nisam čitao i komentirao ove stranice jer sam bio uvjerenje da je  uzaludno ali za divno čudo možda su neki sada progledali
možda ipak rat u hrvatskoj nije počeo 1995 možda su ga ipak  počeli srbi
možda su srbi iznenada 1991 osjetivši se jaki radi jna postavili balvane na cestu možda su počeli uvoditi milicije, seoske straže, obranu, dobrovljne odrede i sl koji su krala, klali i silovali hrvate na području tzv krajine
možda nisu hrvati na gazimestanu mahali kolcima i pretili ratom svima u bivšoj jugi
ako se ne poklone najratničkijem i zapravo jedinom narodu na tom prostoru iz kojeg su svi nastali
možda su 1995 krajini okrenuli  leđa baš u srbiji a hrabri su krajišnici sjeli u traktore i pravac bosna jer su se povukli na pričuvne položaje jer su si nekako mislili da se možda hrvati sjećaju da je rat zapravo počeo 1991 godine i da su ih iz te krajine tukli  topovima i prekomjerno i neselektivno a da je u krajini hrvata ostalo možda 17 koje nisu potjerali ili ubili
ili je to i dalje bilo u paralelnom svemiru
ne likujem radi istine jer znam koja god istina da vam se bjelodano pokaže vi ćete odabrati da je to laž i zavera jevreja amerike nemaca hrvata vatikana i svemiraca jer je tako
LAKŠE
lakše je i dalje živjeti u laži i zabludi nego se suočiti sa istinom koja je užasna
a gotovini možete zahvaliti da je vojnik i general a ne koljač kao vaši vojni junaci

A zasto se taj isti krio tolike godine? Kada je "vojnik" "general" il kojesta...
Ne lupaj gluposti. Jadranka Kosor javno izjavi da Gotovini stoje na raspolaganju sve moguce pare i sva sredstva lobiranja samo da se oslobodi.
« Poslednja izmena: 17. Nov 2012, 14:51:09 od Firestata »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
kakve to ima veze sa vojovanjem što se krio
krio se jer su ga tako savjetovali ljudi koji su preko njega ostvrili političke poene u hrvatskoj al ti to ne možeš shavtiti kao ni ja odnose šešelj nikolič ili tome slično jer me to ne zanima jer je to unutarnja politika druge suvrene zemlje
pogledaj kako gotovina pere naše generala jer nije zadovoljan vojnim profesionalizmom imaš snimku n atubeu
e isto tako imaš i snimku kada šešelj još davno upozorava krajišnike ajmo ih tako nazvati da če im srbija okrenuti leđa
ak si ljen nađem ti ih obje
a ovaj gore da nemaš argumente seljačino pa vređaš
adm je li vrijeđanje dopušteno ili je na ovom forumu to i dalje ekskluzivno pravo četnika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 122
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
dugo nisam čitao i komentirao ove stranice
Nisi morao ni sada.
Bolje citaj sta kazu oni tvoji:

Nemački mediji o presudi Gotovini: Crni petak, poraz tribunala, fatalna odluka...

Komentatori vodećih nemačkih medija jučerašnju oslobađajuću presudu za hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača ocenjuju skoro isključivo negativno i nazivaju je "porazom", "fatalnom odlukom" i "crnim petkom" za Haški tribunal.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/353540/Nemacki-mediji-o-presudi-Gotovini-Crni-petak-poraz-tribunala-fatalna-odluka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ево, на захтев Торивоја, реакције оних на чије концерте хрли публика у Србији:

Sanja Doležal: Suze su mi potekle!
Nadala sam se takvom rezultatu, ali moram priznati da sam strahovala. Očekivala sam to, ali nikad ne možeš znati što se može dogoditi, uvek se sjetim prvostupanjske presude. Naravno, sad sam presretna, čak su i suze potekle.

Ivana Vrdoljak Vanna: Povest ću decu na proslavu!
- Instinktivno sam pustila suzu. Trenutak kad su oslobodili generale bio je poluiracionalan doživljaj. Toliko krivog je bilo izašlo iz te sudnice. Pratila sam čitanje presude kao vjerujem i cijela Hrvatska. Mislim da dijelim mišljenje ogromne većine hrvatskih državljana da smo napokon zadovoljni, sretni i zadovoljeni. Dosad se nismo mogli normalno osjećati i živjeti, ali sada je to mnogo lakše. Nije isključeno da ću otići proslaviti na Jelačićev trg. Povest ću i djecu.

Tereza Kesovija: Ništa me više ne boli!
- U devet sati trebala sam biti na rehabilitacijskim vježbama zbog operacije koljena, a došla sam u 10.30 jer sam pratila čitanje presude. Suze su mi potekle i ništa me više ne boli! Jako sam sretna, nemam riječi! Poznajem Antu Gotovinu, predivan je čovjek bez trunke grubosti u sebi i s ogromnim osjećajem za pravdu. Želim mu da sad uživa u djeci i da njega i Mladena Markača milijardu puta čuva dragi bog.

Zlatan Stipišić Džiboni: Dobro došli kući!
- Hvala bogu da se nevini mogu vratiti svojim obiteljima kao slobodni ljudi. Zadivljujući je mir i dostojanstvo kojim smo prošli put od optužbe do oslobađajuće presude. Dobro došli kući.

Danijela Martinović: Povijesni trenutak
- Ovo je je povijesni trenutak i za generale i za Hrvatsku. Divim se njihovoj hrabrosti i dostojanstvu, njihovim životima, koji su nevjerojatna priča. Odmalena su me učili da je pravda ponekad spora, ali ipak dostižna. Hvala im na hrabrosti ponosu i dostojanstvu.

Vedrana Rudan: Važan dan za hrvatske građane!
- Oduševljena sam. Ja sam od prvog časa bila uz Gotovinu, on je meni oduvek bio heroj, a ne zločinac i tome sam i pisala. Očekivala sam robiju, što drugo očekivati od Haga. No, iznenadili su me, naravno ugodno. Ovo je važan dan za sve hrvatske građane.

Davor Gobac: Drago mi je zbog njih!
- Super mi je to, totalno neočekivano. Mislio sam da će kazna biti smanjena ili tako nešto, ovo me baš iznenadilo. Slažem se s odlukom, baš mi je drago zbog njih.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:07:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.