Internet Explorer je na meti napada raznih Spywarea i Redirectora koji vas spontano šalju na neku nepoznatu stranicu i nameštaju je kao vaš Home Page. Ukoliko koristite Icq često vam neki nepoznati traže autorizaciju a obično su iz grada koji se zove 4frh56 i tome slično. Dok niste spojeni na Internet kada otvorite Internet Explorer uvek je jako aktivan pokušavajući se spojiti – aktivnost se vidi u Status Bar-u – evo kako to jednostavno možete srediti. Ručno treba izbrisati sadržaj Temporary Internet Files. Otvorite Windows Expolorer i idite u C:\Documents and Settings\Vaše_ime\Local Settings\Temporary Internet Files i izbrišite sve unutar tog Foldera (Select all pa delete ). Ukoliko kada uđete u Vaše_ime ne vidite Local Settings jednostavno dopišite u adresu \Local Settings\Temporary Internet Files ili uključite Tools – Folder Options – View uključite “Show hidden files and folders” ali ipak je jednostavnije dopisati u adresu – svakako izbrišite celi sadržaj foldera Temporary Internet Files rezlutat će biti vidljiv prvim pokretanjem Internet Explorera – Preporuka svima.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Presla sam na Operu pre nekih mesec dana i prezadovoljna sam. Nemam nameru da se vracam na IE, koji se aktivira samo kada proveravam Hotmail mailbox. I tada pokupi 2 tracking cookia. Gadovi. FireFox jos uvek nisam probala... Opera mi deluje sasvim OK.
Da, Firefox je stvarno mocan... Koristila sam i Operu, ali mi je isla zesce na zivce jer neki sajtovi koji su pravljeni za IE nisu mogli da se otvore... Posto me mrzi da se zezan sa hidden fajlovima, jednostavno pokrenem CCleaner koji to uradi za mene... Juce mi je izbacio 3MB djubreta, a bila sam samo sat vremena na netu...