Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 18:16:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oskar 2015  (Pročitano 13833 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5
Samu dodelu skoro nikad nisam gledao, pa ni ovog puta. To mi deluje kao neka prosta zabava za široku narodnu masu. Kao neka parada, vašar, gde je mnogo najbitnije kako si obučen, gde se priželjkuju i pamte idiotske stvari dok se druge zaboravljaju i potiskuju. Gde si veća faca ako glumiš cirkuzanta nego čoveka sa manirima. Tako da kad sam rekao da sam zadovoljan nisam mislio na tu paradu  Smile
Smile potpisujem
insajderu cija je haljina bila najlepsa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
ah vi ste tako posebni.. tako ste iznad  Smile tih sirokih narodnih masa.. verovatno ste procitali o dobitnicima dok ste pili energetsku kafu sa ginko-bilobom u svom sedistu na orbiti svemirske stanice gde ste dospeli nakon odlikovanja Oksforda za posebna dostignuca  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5
 Smile ha
jel su ti prosli favoriti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
Browser
Opera 11.10
Da su prošli ne bi bila ovako uzrujana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac

insajderu cija je haljina bila najlepsa  Smile

Ne znam ali je Margot Robi bila najbolja

Blage veze nisam imao ko su roditelji Dakote Džonson dok nisam video ovaj dokaz da je zalutala u holivud na i van platna 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5
Da su prošli ne bi bila ovako uzrujana  Smile
da ona i insajder su neki madafaka mejnstrim alternativni kultni filmofili koje ne interesuje oskar  Smile
a jedva su docekali  Smile
mada je insajder sa zadnjim postom dokazao zasto ga volim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
Meni jedino krivo za Kitona sto ne dobi i sto dadose onom geju za "Imitation game". Nikoga nije briga sto si pokusao da se ubijes zato sto si "attention whore".  Smile

Ovo ostalo manje vise ocekivano.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15

Ako je bilo, prijavite da brisnem Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2015, 17:04:55 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
da ona i insajder su neki madafaka mejnstrim alternativni kultni filmofili koje ne interesuje oskar

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
E pa ovako...

Citat
Najbolji film - pretpostavljam da će dobiti Boyhood, nisam izmislio toplu vodu, znam, obzirom da je dobio Globus i potenciraju ga ubedljivo više od ostalih kandidata. Neki moj favorit bi bio Birdman, jer mi deluje da se Injaritu vraća u formu posle PrIlipog koji je bio teška dosada.

Epski sam omašio glavnu kategoriju kako samo ja to umem... ali je pobedio film za koji sam navijao, što je mnogo važnije (nije, ali reći ćemo da jeste). I dalje sam iznenađen da je Birdman pobedio, ne pamtim kad je film ovog tipa dobio Oskar poslednji put.

Citat
Najbolji glumac - red bi bio da dobije Majkl Kiton, kad ako ne sad... ali da se kladim, kladio bih se na Stiva Karela, nazovimo to mojim 5 i po čulom. Ne znam čak ni ko je ovaj Redmejn, Kamberkukumav me nervira, kao i Kredli Buper.

I dalje ne znam ko je ovaj Redmejn. I dalje mi je krivo zbog Kitona. Karel nije bio ni u razmatranju.

Citat
Najbolja glumica - koliko sam shvatio, Džulijen Mur ima najveće šanse, mada nemam pojma ni koji joj je to film, ni kad je nju neko počeo da shvata ozbiljno. Navijam za Kotijarovu, iako je već osvojila jedanput, jer je jedina ozbiljna glumica među ponuđenima. Preostale tri su dobre za one stvari.

Ovo nisam mogao da omašim ni da sam hteo... šteta za Kotijarovu.

Citat
Sporedna muška - ponovo, čujem da je Simons veliki favorit, pa nek mu bude, pamtim ga po dobrom iz Reda i zakona i Džuno... mada je to i jedino po čemu ga znam. Rufalo i Itan Huk - ma ajte, molim vas, jedan nije snimio dobar film bez Linklejtera još od Društva mrtvih pesnika, a drugi glumi Hulka ili šta već.Ne bih se bunio za dedu Duvala, a čak bi mi i za Nortona bilo drago, svakako je među najboljima u svojoj generaciji, plus mu je ovo treći put.

Zadovoljan sam, Simons je kul lik... mada je mogao Duval u 84 godine da im pokaže kako se to radi.

Citat
Sporedna ženska - ne mogu da verujem da su opet nominovali Meril Strip. Ozbiljno. I to za onaj bajkoviti mambo-džambo-seramando. Sreća pa Kejt Blanšet ništa nije snimila ove godine. Ali stvarno, vreme joj je ili za penziju ili za umiranje, pošto sama ne ume da stane, a ovi je još podržavaju. Favorit je Arketova koliko shvatam, još jedan kad-je-kog-đavola-ona-počela-da-glumi slučaj, a lično navijam za Loru Dern jer me najmanje nervira... a uz njen "talenat" to puno govori o ostalim kandidatkinjama. Kira Najtli je nepovez, Ema Stoun... jel to beše ona iz Zečice na koledžu? Sprdnja.

Pogodio sam dobitnika (opet, bez imalo poteškoća), ali mi nije naročito drago zbog toga... uvek mi je bila "nja"

Citat
Režiser - pretpostavljam da je ovo najnepredvidivija kategorija, maltene trojica izjednačenih kandidata... na Milera i Tilduma neću da trošim reči, jer ko su koj moj ti ljudi uopšte. Računam da ne bi bilo iznenađenje da posle Kuarona i Injaritu pokupi Oskara, tako da ću reći da je on favorit, a za njega ću i da navijam jer njegove filmove najviše volim (ako ne računamo Školu roka koja je remek-delo. Ozbiljno).

Em mi je pobedio favorit, em sam pogodio da će on da dobije... jedina kategorija kojom sam 100% zadovoljan. Plus sam ja pogodio, a Raner nije. Smile

Citat
Najbolji crtić - Favorit je pretpostavljam Zmajčik 2, jer ako sam i ja čuo za prvi deo, znači da je neko veliko mudo. Navijam za Japance, zbog Perl Harbora.

Dupli omašaj... bio sam ubeđen da je Big Hero 6 šesti deo neke diznijeve epske sage. I dalje tako mislim.

Citat
Najbolji strani film - verovatno će Levijatan dobiti, film koji se bavi društvenom kritikom Rusije je maltene sure thing u Americi. Po običaju, najkvalitetnija kategorija, planiram sve ove filmove da pogledam u dogledno vreme, a lični favorit nek bude Timbuktu jer sam nakon Teze zapaljen za afričke filmove, mada mi je zaista svejedno, recimo i ovi Argentinci deluju odlično.

Čak nisam ni pomenuo Idu u predviđanjima... idemo dalje.

Citat
Najbolji dokumentarac - pazi da ne dobije Snouden, ipak je to AmUrika... moj favorit je Venders sa Salt of the Earth jer je to ipak Venders, a dobiće kao i prošle godine neki bezveze umesto onih koji zaslužuju... ove godine je srećni dobitnik Last Days in Vietnam, jer kao što rekoh - AmUrika...

Epske poslednje reči... drago mi je što nije dobio Lest-Dejs-In-Ju-Vrnt-Der-Ju-Dont-Nou-Vijetnam.

Citat
Originalni scenario - moj favorit Birdman, dobija Boyhood (mada mu je Grand Budapest za vratom)

Pobedio mi je favorit, i to je nešto... ali zadivljuje moja moć pogrešnog predviđanja.

Citat
Adaptirani scenario - moj favorit Inherent Vice, jer mu je to jedna od dve nominacije, dobija Imitation Game jer konkurencija i nije neka

Inherent Vice ipak nije imao šanse... kao što rekoh, konkurencija i nije bila neka.

Citat
Kamera - moj favorit Ida, dobija Birdman (ne mogu da verujem da je Džolijkino sranje nominovano)

Bingo. Mada niko nije ni sumnjao u ovakav ishod.

Citat
Montaža - moj favorit Grand Budapest, da ne bi baš skroz izvisio (mislim da će biti najveći gubitnik ove godine), dobija Snajper (jebo mu ja mater)

Nikad mi nije bilo ovako drago što sam omašio. A ovo za najvećeg gubitnika je posebna priča... lupam pa ne sastavljam.

Citat
Scenografija - navijam za Mr. Turnera, jer je i njemu to možda jedina šansa, a dobiće Budapest ili bajkovito sranje. A da, tu je i Interstellar, seća li se uopšte neko tog filma? Maria Đurković nema šanse.

Kao što rekoh, Budapest ili bajkovito sranje... drago mi je što je Budapest taj, dosta je bilo CGI-ja.

Citat
Kostim - slično kao malopre, navijam za Tarnera, dobiće jedna od dve bajke (ponovo Anđelinaa Džoli, jebo je bog)

I dobila je bajka, ali ova Andersonova srećom. Zadovoljan sam.

Citat
Tip-top, šminka i frizura - samo da ne dobiju Čuvari galaksije, navijam za Fokskečera da dobije nešto, mislim da je on i favorit.

Po običaju, nisam ni pomenuo pobednika. Fokskečer epski ispušio u svim kategorijama gde je nominovan.

Citat
Muzika - u ovakvoj konkurenciji, navijam za Tarnera, a dobiće ili Desplat ili Desplat. Taj čovek baš imao posla ove godine.

Kao što rekoh - Desplat. Verujem da je i njemu svejedno za koji film je dobio.

Citat
Pesma - ne mogu da verujem da su Selmu nominovali za najbolji film, a nema nijednu drugu nominaciju sem ovde. Valjda u tom filmu još nešto valja sem pesme, čim je nominovan za najbolji film? A da... crnci. Čisto zainat, a i zato što ne volim Džona Ledženda i Komona, navijam za sve sem za njih. Dobro, ne navijam ni za Kiru Najtli... ni za Lego... ni za ovu limunadu... dakle, Glen Kembel for d vin, čovek je ionako hodajuća legenda. Ali dobiće Lego, jebali ih crtaći.

I dobiše crnci... morali su nešto da im daju, obzirom da ni jedan jedini tamnoputi glumac nije nominovan ove godine, morali su da dobiju reperi ili šta je već Džon Ledžend. I dalje navijam za Glena Kembela.

Citat
Miksovanje zvuka - navijam za Birdmena, ali će dobiti Snajper, jebi ga (ne mogu da verujem da je Džolijkino sranje nominovano)

Jel beše ovde dobio Snajper ili tamo? Aha, ovde je Vipleš. Pozitivno iznenađenje.

Citat
Montaža zvuka - šta, to je zasebna kategorija? isto kao malopre, Birdmen, Snajper, ne mogu da verujem da je Džolijkino sranje nominovano.

Aha, ovde je Snajper. Jebi ga, nešto su morali da mu daju, bolje ovo nego neki ozbiljan Oskar. Mada bi bilo fora da je i ovde pokupio Vipleš.

Citat
Vizuelni efekti - ko im jebe mater svima. Ozbiljno. Dobiće Interstellar da Nolan ne plače, a navijam da sve umešane u produkciju i nastanak ovih filmova zgromi pravednički bes boga Tora. A ne, on se ne pojavljuje u Kapetanu AmUrici, moja greška.

Kao što rekoh, da Nolan ne plače. Nije bilo teško ovo pogoditi.

Citat
Kratki dokumentarac - vidi Manuela. Recimo da navijam za Ripera ili Džoanu, a recimo da će dobiti Bela zemlja ili Krizni hotlajn. Recimo.

Recimo da sam pogodio, i recimo da mi je svejedno. Kao što jeste.

Citat
Kratki crtani - ovo već postaje smešno. Recimo da navijam za A Single Life ili Me and My Moulton, i recimo da će dobiti Feast ili The Dam Keeper.

Vidi prethodno.

Citat
Kratki igrani - ovo je već druga stvar, svake godine ima zanimljivih kandidata, čak je jedne godine bolji film pobedio ovde nego za glavni film (2010, God of Love, kada je pobedio King's Speech). Svi filmovi deluju dobro osim Phone Call (stvarno, zar Džim Brodbent nije premator da bi se igrao sa decom), i nažalost, verovatno će on dobiti. Moj favorit neka bude Butter Lamp.

Nažalost, bio sam u pravu. Mrzim kad sam u pravu.

Citat
Jedva čekam da pročitam ovo posle dodele, da se smejem koliko sam se zajebao.

Ništa mi nije smešno.

14 pogodaka, nije loše za prvi put.

Elem, bio sam u pravu kad sam rekao da će jedan od filmova da bude veliki gubitnik ove godine (mada ništa pametno nisam rekao, svake godine jedan film ispuši), ali sam očekivao da će to da bude Budapest, ni na kraj pameti mi nije palo da će Bojhud da bude taj. Kad sam pisao predviđanja pre mesec dana, delovalo je da će glavna borba da se vodi između Budapesta i Bojhuda, Birdman nije bio ni u planu. Nemam pojma šta se desilo u međuvremenu, ali mi je drago.

In memoriam je bio potresan kao i svake godine (ima na jutjubu), nisam znao da su Elizabet Penja i Džejms Rebhorn umrli, najviše mi je žao Luiz Rajner koja je preminula u nežnoj dobi od 104 godine, samo dve nedelje pre svog svit-vanhandrdfiftint-brtdeja.

Čestitke Raneru.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 18:16:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.