Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 05:01:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oskar 2015  (Pročitano 14047 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Džulijen, Simons i Patriša sigurica 200%  Smile

Videćemo... Argo je ipak druga priča, ima i tu političku dimenziju... plus je Boyhood dobio Globusa. Što se tiče cinematic-a, Akademija baš i ne preferira takve filmove, više voli realizam, tako je recimo Ang Li dobio za režiju Pijevog života kad su za film dali Argu (čini mi se). Artist je tu redak izuzetak. Plus je prošlo prilično otkad je indi film dobio Oskara, još od Crash, nekih 10 godina. Navijam za Birdmana, ali bih se kladio na Boyhood Smile

Za svaki tvoj ima Hurt Locker, Slumdog, Departed, No country - naravno većina drama, ali snimljeno da izgleda skupo. Boyhood mi izgleda kao TV film  Smile

Citat
Pa i to je Linklejter, oni su stari drugari, zato ga je pretpostavljam i uzeo za ovaj film... meni se sviđaju, sad ukusi su različiti, tebi možda budu dosada živa.

aaaa to objašnjava štošta. Volim ja sve vrste filmova, ali boyhood mi nije baš legao. Možda zato što mi se jebe za život prosječne američke porodice.  Smile

Inače kladio sam se na Linklatera za režiju. Kvota 2.35, će da vidimo  Smile

E da, što se tiče Gone girl - mooožda samo scenario da osvoji, sjetimo se da je Finčerov Fejsbuk ispušio zbog King speecha + Akademija ne voli taj Fincherov kurcobolja sta Smiley

A što se tiče Glavne muške, sigurno će bit neko iznenađenje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
I Still Alice-u je to jedina nominacija, pretpostavljam da je Džulijan na jakom nivou tu Smile
Pa da, vidis, ne raymisljah o tome.  Smile

E da, što se tiče Gone girl - mooožda samo scenario da osvoji, sjetimo se da je Finčerov Fejsbuk ispušio zbog King speecha + Akademija ne voli taj Fincherov kurcobolja sta Smiley

Moguce da ce tako da raspodele.  Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Je**la ih Džulijen Mur,koliko sutra ću skinuti to da pogledam ako ima torent Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
Za svaki tvoj ima Hurt Locker, Slumdog, Departed, No country - naravno većina drama, ali snimljeno da izgleda skupo. Boyhood mi izgleda kao TV film Smile

Ali ima tu "sniman 12 godina" foru na koju je i dobio toliki publicitet... ne znam, ne pamtim kad je nešto što nije suva drama dobilo za najbolji film poslednji put Smile

Citat
Inače kladio sam se na Linklatera za režiju. Kvota 2.35, će da vidimo

Ja bih se kladio na Injaritua Smile

Citat
E da, što se tiče Gone girl - mooožda samo scenario da osvoji

Koliko znam, nije ni nominovan za scenario, Pajkova je jedina nominacija tog filma Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Ali ima tu "sniman 12 godina" foru na koju je i dobio toliki publicitet... ne znam, ne pamtim kad je nešto što nije suva drama dobilo za najbolji film poslednji put Smile

I birdman ima to - sniman konstantno bez montaže u jednom snimku  Smile

Citat
Koliko znam, nije ni nominovan za scenario, Pajkova je jedina nominacija tog filma Smile
Sad sam video. U pravu si, ne znam što sam mislio da je nominovan za adaptirani scenario, možda što sam potajno želio. Smile Jadan Fincher  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
Sad i ja video, bio je za sccenario za Globus, za Oskara samo Rozamund. Onda ce izgleda da izvise u potpunosti...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Nema smisla objektivno nagraditi Boyhood za režiju jer je sama ražija prosek. Mnogo veći posao je odradio Injaritu ali ja bih glasao za mađioničara Vesa Andersona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Upravo to, a pošto sam 95% siguran da će ta dve kategorije da podele, onda automatski za film ide Bojhudu... već sam rekao da će Grand Budapest da bude gubitnik ove godine, svaka dodela mora da ima po jednog... zasluženo ili ne, druga je priča.

Citat
I birdman ima to - sniman konstantno bez montaže u jednom snimku Smile

1:1, odlučiće penali Smile Dugo nije bilo ovako napeto za film, obično se to bar unapred zna... dobra godina.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Za najbolji film ne treba otpisati Selma ali ni American Sniper jer je politički interes u pitanju.
Za režiju nema dileme da treba prelomiti između Injaritua i Andersona.
Adaptirani scenario najverovatnije American Sniper ili Imitation Game zbog holivudske politike.
Originalni scenario je zajeban ovog puta. Tu su i Birdman i Budapest Hotel a ja bih lično glas dao za Nightcrawler.
Scenografija ne bi trebala da bude diskutabilna, Grand Budapest Hotel.
Sound mix bi morao da ide za Whiplash.
Montaža je jedina kategorija koju zaslužuje glupavi Boyhood.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Samsung GT-S7580
I totalno nevezano za Oskar, da li mi imamo temu nesto kao sto je tema Predlozi za gledanje ali da se odnosi samo na TV? Mislim da bi to bilo (barem meni  Smile ) korisno

Мени ће бити од користи и ја бих тако нешто волео  Smile Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 05:01:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.