Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:54:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oskar 2014. - Nominacije  (Pročitano 14223 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7
ima jos fore za njega, mlad je on...

ne treba ga porediti za Pacinom, Denirom i ostalim legendama ali da je bolji od Dzoni Depa, Bred pita i ostalih manekena, svakako jeste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
uvek propustim najbolje stvari kad odem da spavam Smile elem, po meni su i dep i pit bolji glumci od di kaprija, s tim što se ovaj prvi debelo prodao pa se i zaboravilo koliko je dobar nekad bio (arizona drim, mrtav čovek, beni i džun, ed vud, pa i taj gilbert grejp ako neko želi da se podseti)... a di kaprio nije loš glumac, s tim se slažem, ali i s tim da je zvezda-glumac - kod njega nema niskobudžetnih filmova bez ozbiljne režije i skupe produkcije da peglaju njegove mane... i čini mi se da je glumljenje jednog te istog počelo malo ranije, negde od bandi njujorka možda...

paćina mi ne dirajte Smile jeste potonuo u kliše tamo negde posle '84, ali volim da ga se sećam iz vremena pre toga, kada je pokazao koliko fantastičan glumac može da bude... mada zablesne i dalje ponekad, ali retko Smile

i da, vanjo, odgledaj paklene poslove, ja sam gledao samo njega a departed ne, niti imam želju jer ne želim da kvarim utisak Smile zbog toga i ne mogu više da navijam za skorsezea kad su ove nagrade, od tolikih filmova dobije oskara tamo gde najmanje zaslužuje...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Danas se gleda. Dobar je i Departed stvarno, ali iskreno nikako nije u kategoriji sa Taksistom ili Dobrim momcima pa ni Kraljem komedije.

Zasluzio je tog oskara da zabode bar jednom, pa su malo napravili kompromis.

Citat
od tolikih filmova dobije oskara tamo gde najmanje zaslužuje...

E to, nisam citao do kraja Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 13:47:46 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Meni je Leo nekako sterilan glumac.Sve on to odradi kako treba al mi se cini da fale emocije.Metju mi je ranije bio buranija al sa zadnjim filmovima je dokazao da ume tako da za njega navijam,bez obzira sto su transformacije u zadnje vreme u modi.Svojevremeno je i Henks  na pocetku glumio u debilnim filmovima pa kad je dobio sansu pokazo da zna,isto i Bredli Kuper e sad i Metju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Di Kapriju se uloga zivota pretvorila u nocnu moru.

Posle davljenja ga niko nikada nece shvatiti ozbiljno.
Ni za milion godina.

Druga stvar je sto mu je fizionomija zaista nesrecna.
Jako je glavat, tako da iako posecne gradje podseca na Marlona Branda iz poslednjih dana.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mogli malo da sačekaju ipak, evo ove godine mogli lagano da mu daju, konkurencija maltene nikakva... ali da je zaslužio - zaslužio je, ono što je snimio od početka karijere pa sve do kazina je antologijski, verovatno je i najbolji režiser te generacije (šta god neki mislili o spilbergu)

Danas se gleda. Dobar je i Departed stvarno, ali iskreno nikako nije u kategoriji sa Taksistom ili Dobrim momcima pa ni Kraljem komedije.

u prevodu, svime što je snimio sa de nirom Smile

Citat
E to, nisam citao do kraja Smile

opet sam se raspisao Smile

Meni je Leo nekako sterilan glumac.Sve on to odradi kako treba al mi se cini da fale emocije.Metju mi je ranije bio buranija al sa zadnjim filmovima je dokazao da ume tako da za njega navijam,bez obzira sto su transformacije u zadnje vreme u modi.Svojevremeno je i Henks  na pocetku glumio u debilnim filmovima pa kad je dobio sansu pokazo da zna,isto i Bredli Kuper e sad i Metju  Smile

meni se henks i dalje čini pomalo retardirano, kao da nikad nije izašao iz forest gampa Smile naročito u redovu rajanu na primer, do kraja mi nije jasno jel on tamo trebalo da ima neku boljku ili henks samo tako glumi... mada da je napredovao od vremena džoa protiv vulkana, jeste Smile

za lea se slažemo, za bredli kupera nikako Smile večito glumi nadmene prepotentne lepotane, a takav je i u stvarnom životu... nema glume Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Ok al mi je Bredli u ovim zadnjim filmovima poco da lici na glumca
http://www.imdb.com/title/tt1045658/?ref_=nm_flmg_act_7
http://www.imdb.com/title/tt1817273/?ref_=nm_flmg_act_8
http://www.imdb.com/title/tt1840417/?ref_=nm_flmg_act_10
Ranije je bio ocajan pa cim nesto odskoci vidi se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7
« Poslednja izmena: 17. Jan 2014, 15:06:11 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ne bih još o oskarima jer sam od nominovanih gledao samo vuka i kapetana. Di Kaprio je u najgorem slučaju odigrao dobru ulogu. Za razliku od nekih prethodnih (Veliki Getsbi) ova nije bila pravolinijska. Na početku filma bio je blago uplašeni ambiciozni momak. Malo kasnije okuraženi momak sa idejom i vizijom. Pa kasnije vuk koji ne zna šta će od sile. Sve se to primeti u njegovoj roli. Toga nije bilo u Catch me if you can.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Ne bih još o oskarima jer sam od nominovanih gledao samo vuka i kapetana. Di Kaprio je u najgorem slučaju odigrao dobru ulogu. Za razliku od nekih prethodnih (Veliki Getsbi) ova nije bila pravolinijska. Na početku filma bio je blago uplašeni ambiciozni momak. Malo kasnije okuraženi momak sa idejom i vizijom. Pa kasnije vuk koji ne zna šta će od sile. Sve se to primeti u njegovoj roli. Toga nije bilo u Catch me if you can.
Pa pogledaj i Metjua  Smile
Uporedi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:54:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.