Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Feb 2026, 12:44:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osama bin Laden mrtav.  (Pročitano 73114 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
jel prenos bio klasicni ili u 3d?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Iluminati... o jbm ti ljude i kada evoluirase...  Smile Smile Smile

Ima ona mnogo dobra slika sa ovcicama i stadom Smile Kad jedna ovcica ne veruje da je obor sve sto ima a ostale je vuku nazad i pricaju joj da je luda.

Kada nesto dovoljno puta ponovis na omalovazavajuci nacin to nesto postane smesno cak i ako je istina.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Ne razumes, ili se pravis.  Smile

Batali to da li se neka grupa dokonih budala nazvala ili su je nazvali Iluminatima, pa eto za primer, postoje kao takvi.

Poenta je sto ne bi bili nista drugo do grupa ljudi koji su srazmerno opasni svojoj moci i resursima... prosto receno - kriminalna grupa. To da li oni veruju i loze se na "okultno" je opet nebitno, veruje i neko za rupu na tarabi da je ona stvar, pa se odere.

Ono cemu se ja podsmevam jeste prica o nekim Iluminatima sa nekim magijskim mocima (stvarnim) i slicnim mambo-dzambo glupostima. Onostrano i slicne sprdnje. U tome je poenta mog komentara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Wildfire S

Ja sam uvek zamišljao da ovakve stvari gledaju u nekoj ogromnoj polumračnoj prostoriji (za ovalnim stolom) sa nekih reklo bi se milijardu ekrana ispred njih...  Smile

Edit: Nešto tipa Dr. Strangelove  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2011, 14:15:29 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
ma u redu je runneru. zavrsio si taj tvoj simpaticni faksic i sad si kvalifikovan da kakis po svemu sto ima veze sa 'politikom' a kosi se sa tvojim 'pogledom na stvar'. uostalom, sto ne osnujes stranku momce, zar ne bi trebalo da se boris za moc? sta ces na forumu? vezbas malo, a? Smile

"Deckonjo", obozavam kada je neko ok na drugim temama, cacka druge, a cim mu dirnes u Iluminate, Ra proseravanja i slicna tupljenja, pokusava sa nekim omalovazavajucim stavom.  Smile

Brines za mene, moj "faksic", stranku, borbu za moc, resenje zivotnih pitanja?

Ajmo ovako - sta ces na forumu? Zar ne bi trebalo da se izboris sa majkom koja ti ne da da zivis kao muskarac u tim godinama? Jesi li konacno resio to stambeno pitanje, ili i dalje cutis pognute glave i mislis da ce Ra da ti pomogne?  Smile

Ne kaci se bez potrebe, a ako diskutujes drzi se teme, bez "momce', slicnih sitnih pokusaja podbadanja i ironisanja... da imas pokrica pa ajde... ovako - prvo sredi svoj zivot, postani odgovoran muskarac a ne dete zarobljeno u roditeljskoj kapi, pa se onda bavi drugima.  Smile

nemoj na mene da se ljutis. sam si birao tu boraniju od faxa... Smile
i zaboravljas se, jednostavno nisi dovoljno kvalifikovan da ocenis da li sam ja 'odgovoran muskarac' ili ne. Smile
jebiga, ja jednostavno gledam sa visine na vas politikologe, od svih zanimanja ovoga sveta to je ubedljivo najbednije. sto bi rekli stari ljudi 'ne znate ni da zaostrite ni da zarubite'... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
HTC Wildfire S
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

lp.jpg
(28.65 KB, 400x555)
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Evo sad se i pokajao pred smrt i nije hteo da mu deca budu teroristi.

Citat
Bin Ladenov testament: "Ne želim da mi deca budu u Al-kaidi"
MBS, Guardian.co.uk | 03. 05. 2011. - 13:22h izmena vesti 15:24h | Komentara: 21

Poslednje želje Osame bin Ladena su, prema njegovom testamentu, bile da mu se žene ne preudaju posle njegove smrti i da mu se deca ne pridruže Al-kaidi.

Kopija navodne Bin Ladenove oporuke

Al-anba, kuvajtske dnevne novine, izvestile su danas da je Bin Ladenova oporuka, označena rečima "privatno i poverljivo", sačinjena 14. decembra 2001. godine, tri meseca posle napada 11. septembra, dok su američke snage lovile lidera Al-kaide po bespućima Avganistana.

Dokument na četiri strane je sačinjen na računaru, a potpisan sa "vaš brat Abu Abdula Osama Muhamed Bin Laden". U testamentu, Bin Laden je, nadvodno, predvideo da će biti ubijen zbog "izdajničkog čina" onih koji ga okružuju.

Kuvajtske novine nisu objavile kako su došle u posed oporuke i kako su potvrdile njenu verodostojnost.

Blic

I to je još pre 10 godina reko, a posle se krio po planinama i stvarao nove terorističke organizacije.  Smile

Inače pažljivo gledajući snimak iz navodne kuće gde je ubijen primećujem:

Kuća ima tri sprata, priličnu kvadraturu, velike četvrtaste prozore, više liči na privatni zatvor nego na stambenu zgradu. U kući gde je bogati i obrazovani šeik živeo navodno više od pola godine spava se na žimama i sunđerima bez kreveta, bez posteljine, bez odeće i obuće, bez oružja i nameštaja. Iz kuće gledano prozori su ovalni a ne četvrtasti. Nema ni kuhinje ni trpezarije, nema sećija i sahana. Samo jedan od mnogih prozora je razbijen da bi ušli marinci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ne razumes, ili se pravis.  Smile

Batali to da li se neka grupa dokonih budala nazvala ili su je nazvali Iluminatima, pa eto za primer, postoje kao takvi.

Poenta je sto ne bi bili nista drugo do grupa ljudi koji su srazmerno opasni svojoj moci i resursima... prosto receno - kriminalna grupa. To da li oni veruju i loze se na "okultno" je opet nebitno, veruje i neko za rupu na tarabi da je ona stvar, pa se odere.

Ono cemu se ja podsmevam jeste prica o nekim Iluminatima sa nekim magijskim mocima (stvarnim) i slicnim mambo-dzambo glupostima. Onostrano i slicne sprdnje. U tome je poenta mog komentara.

Nismo se dobro razumeli... Ja ii smatram da su te organizacije skupovi mocnih ljudi koji deluju u skladu sa svojim interesima.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Feb 2026, 12:44:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.