Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 12:57:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oružje na Marakani  (Pročitano 5307 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jesam al si cuo ti ono mogu da promenim stan al bez stananemogu mogu da menjam poslove al bez posla nemogu crcicu gladan mogu da promenim devojku ali bez nje duze od 3 meseca nemogu al da zvezda propadne da nastavim da zivim dalje mogu!
pa i da je bilo to sto kazes sa zapada to se verovatno desilo u afektu u afektu covek moze svasta da uradi nekazem da je on upravu ali to je mnogo manje lose od onoga sto vi radite ja nikad nebi vas kritikovao da neki navijac u afektu uleti u teren ili sutne stolicu i tako je polomi ali sistematsko lomljenje stolica zakazane tuce ubistva da ne pricam o tome kako ti tvoji prijatelji sa severa reketiraju decu van utakmice kako se bodu u vene i kako nekim jadnim ljudima koji nisu nista u boljem polozaju od njih obijaju stanove radi jednog televizora zlatnog lanca kradu penzije ljudima koji nemaju ni ovako za leba itd!
o tome ja pricam da je sever pun takvih a i jug nista nije bolji niti ostala olos jes da u manjim grupama ali ima ih i to dosta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E pa, stvar je u tome da Zvezda nece nikad propasti, bas zato sto iza nje stoji armija ljudi koja je voli! Sistematsko lomljenje stolica?! Ma daj, molim te... Svaki pravi navijac, zna da je Marakana njegov drugi dom, a ko lomi stolice u svojoj kuci?! Zakazane tuce, sto da ne, ako su na ruke i ako ne diras onog ko je pao, nazalost toga odavno vise nema... Ubistva u tucama (ako mogu tako da ih nazovem), naravno da osudjujem najostrije, kao i svi ostali sa tribine kojoj pripadam, to rade iskompleksirane picketine! A sto se tice narkomanije i raznoraznih pljacki, to nema veze sa utakmicama i navijackim zivotom uopste... Nemoj da generalizujes stvari, ako je jedan navijac narkoman ne znaci da su i ostali, ima tu mnogo vise normalnog sveta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto sad si sam reko da toga odavno nema u tucama i sam si reko da vecina njih su picketine a sve te picketine dolaze na stadionu i onda sto zandari biu i hapse!
drugo ne kazem ja da zvezdini lome na marakani ali partizanovi da ili obrnuto trece ja ti pricam da ti ljudi su najvatreniji zvedzdasi iako je to van tribine a ne na njoj i da zbog takvih milicija hapsi i da ti sa tim ljudima stojis rame uz rame na tribini pa prosle godine se izbodose izmedju sebe partizanovi navijaci!
ko je sad ovde lud ja ili ti koji branis te likove?
ali zandari ce lepo to sve da pociste ako da bog i sva ta govna treba na prinudni rad posto nemamo dovoljno zatvora za njih pa ce onda malo da se opamete!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto sad si sam reko da toga odavno nema u tucama i sam si reko da vecina njih su picketine

Pa bas nisam rekao da je to vecina, alo bre...

ali zandari ce lepo to sve da pociste ako da bog i sva ta govna treba na prinudni rad posto nemamo dovoljno zatvora za njih pa ce onda malo da se opamete!

O, Boze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Ovako jel se secate kako je pisalo da su Ub-i zapalili onaj splav, i izadju ljudi osnivaci grupe i kazu da nisu naravno kurir ne daje deman a ispod nase casti je bilo da tuzimo jedne nazovi novine i tako se zavrsilo.
Pa jeste videli intervju sa vodjama delija pretnje ratom muriji ej  Smile rat ako oce imace ga, ja garantujem da nisu mogli nikog ni da nadju pa da su ceo Bg prekopali a ne jos nesto trabunjali sa nama

Nadjene su baklje, vatrometi, petarde... Skrich nisi ultra  Smile
pazi imali smo polemiku na onoj temi "policiska brutalnost"
govorim ti da je generalizacija majka svakog zajeba.

Ima narkomana ima i narkomana profesora uciteljica, ima svestenika pedofila pa ne dodje neki nepismeni pandur da kenja da su svi prosvetari narkomani i da su svestenici pedofili.

Evo ga moj komsija djubre olos sljam garantujem da u celom kraju nisu mogli naci mutavijeg coveka, clan "ne vladinih" organizacija otkad ja znam za njega, i sada je nacelnik jedne stanice murije EJ zamisli isao i delio plakate za slobu pa protiv slobe pa za referendum pa za izbore pa za DSS a pa za SRS pa za 1000 sranja, i on je pandur on ce meni da salje nekog na gajbu olos koji je kupio diplomu pravnog kojeg cu ja i pola momaka sa tribine zavrsiti za 4 godine on je polagao 10 !

Ali nisu svi panduri takvi ja ne kazem da je tako, ima i ljudi dolazi meni lik i trazi vode zandar kaze brate evo prokuvo sam 4 sata stojim u ovom oklopu ja dao coveku boli me kurac, padnes u stanicu onako one stare dobre brke pitaju kako si sta ima napise sta oce i sta su mu rekli ovi sa kursevima i pali kuci.

Skirch mogao bi ti da sredis neku ribicu sam sebi, a klinke se loze na to kod si u prvim redovima, skoci adrenalin postanes samouveren same prilaze veruj mi.
"To ne moze da se shvati to ne moze da se plati  taj osecaj nas kad pogodak das "

Stvarno si isfrustiran cak i previse pa i za internet, otidji na tekmu popi koje pivo stani na sever zagrli se sa ortacima pevaj slavi posle dodji kuci-"bacio sam soma dinara, nista nisam zbario, zvezda je pobedila marakana je slavila"
Lepo je kad imas ekipu iz kraja sa tribine i nije lepo to sto ti znas da oni cuvaju tebe 24h lep je osecaj kad ti cuvas njih.

Razmisli o tome Novi Sad je u subotu, cima stajga ovo ono  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Oružje nađeno u prostoriji „Delija“

BEOGRAD - Beogradska policija je u rutinskoj kontroli na „Marakani“ u prostorijama „Delija“ i časopisa „Zvezdina revija“ prošle nedelje našla nekoliko komada oružja. Osim oružja, policija je prilikom pretresa pored uobičajene navijačke opreme za tribine, pirotehničkih sredstava, našla i kape fantomke i alat za obijanje. Oružje i alat su zaplenjeni, a policija utvrđuje ko ga je i zašto sakrio na „Marakani“, tako da ni protiv koga još nije podneta krivična prijava. Vođe „Delija“ juče su „Blicu“ potvrdile da je prošle nedelje policija dolazila u njihove prostorije na „Marakani“. Niko od njih, međutim, nije želeo da potvrdi informaciju da je nađeno oružje, a negirali su i da su neki od „Delija“ pozivani na razgovor u policiju. Čelnici Zvezde koje je „Blic“ zvao nisu se javljali na pozive.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svi mene ovde optuzuju da neznam da pisem ali ni ti marly nisi mnogo bolj!
nasta se bre klinke loze na divljanje na severu jednom mi se desilo da sam putovao busom do bg sa navijacima kada je bila utakmica partizan lacio tad sam bio klinac nisam vozio a hteon sam da gledam stankovica i mihajlovica i evo opisacu ti put do bg koji je trajao 1 ipo sat stalo se na pisanje jedno 10 puta i na povracanje bili su se u busu medju sobom i prepucavali ko je veci navijac pola njih je poslo bez karte i stvarno neznam kako su uspeli da udju na stadion i to su bili ljudi koji uopsteb nisu extremni navijaci niti vodje navijaca i jos su iz provincije onda mogu da zamislim kakvi su oni extremni iz novo beogradskih blokova!
i sad cete ovde da me jebete u zdrav mozak kako na severu i jugu nisu svi divljaci pa mozda nisu svi i mozda si i ti i dobar decko ali kad se napijes neznas sta radis a nema ko da ti skrene paznju i onda mislis da si i tada dobar!
a da i jos nesto autobus se vratio bez 2 ice jel su verovatno negde otrovani od alkohola ostali predpostavljam neka klupa u parku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Неколико комада оружја......

Што не кажу колико комада и ког оружја. Шта, као не знају да броје или се не разумеју у оружје. Smile

Јесам Гробар, али ово смрди.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
koliko je samo bilo popularno pucati nekome u kicmu, da bi ostao dozivotan invalid...
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6630
Ma kakvo crno oruzje, nasli su par pajsera...
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 12:57:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.