Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 10:58:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oružje na Marakani  (Pročitano 5679 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ajde malo oladite svi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa olos se ne gleda u tome kakvi su prema svojima vec kakvi su prema drugima oni za njega skupljaju pare a da mogu pola srbije bi pobili!
e ovako ja znam tri najveca narkomana obijaca stanova i reketasa dece uzrasta do 14 god koji su najvatreniji navijaci zvezde u gradu odakle sam ja!
naravno znam i ovu staru gardu koji su potpuno drugaciji i njima kapa dole iako su teske budale ljudi su na svom mestu ali kad vidim ovu trojicu zeludac mi se okrece mislim da im igle vire iz vena iz usta smrdi i da ne nabrajam!
i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako je tesko citati tvoje postove! Ne pomaze se samo svojima, bilo i ranije dosta drugih akcija za pomoc deci i ljudima koji nisu sa tribine! Nisam rekao da nema narkomana i kriminalaca, ali toga ima u svakom drustvenom sloju. Pobili bi pola Srbije?! Ok, kako ti kazes...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije problem u tome sto ima narkomana vec je problem u tome sto ti narkomani su vodje pojedinih grupa i sto su oni deci idoli i ti studenti ima ih koliko hoces koji su narkomani zaludjenici razocarani u zivot skloni nasilju itd
sad ako je neko student automatski je dobar boze svasta ako neko radi na gradjevini automatski je dobar dobar je dok radi i mora da cuti a iz oci mu viri mrznja prema svakom ko prodje dobrim autom i ko sedi u kaficu i pije pice ili seta devojcicu i onda jedva ceka da ode na stadion da bi mogo taj bes na necemu da izbaci!
nemam ja nista protiv cak i baklja da se zapali i da se peva i dase dere i da se skoci i da se psuje to i ja radim dok gledam utakmicu ali ta mrznja koju ti navijaci iz tih grupa poseduju ta zelja za nasiljem zelja za unistenjem necega mogu da razumem i kad pobesneli navijac uskoci u teren ali nemogu da razumem kad neko lomi i divlja i hoce da kolje protivnickog navijaca i baca kamenje i sta sve da ne nabrajam i idalje tvrdim da je mnogo sjama drustvenog taloga i razocaranih ljudi u zivot koji utehu traze na stadionima i onda covek koji hoce da dodje da ljudski navija i da gleda utakmicu on nemoze jel moze da dobije vlasu u glavu da mu se polomi sofer sajbna itd a cak i kada dolazi na medjunarodnu utakmicu opet nije siguran!
ko daje tim ljudima prava da pevaju pesmu ljudima koji su na zapadu pederi sa zapada ja koji platim kartu neko ce da me naziva pederom jel ne urlam ko majmun i kad treba i kad ne treba i sto sedim ko covek i pijem picence pa ako platim kartu ima da sedim u ife ako hocu i to je moja licna stvar i niko mi nista nemoze kaze jel moderan fudbal trazi pare a ja koji odem recimo na zapad dam 5 puta vise svom klubu od onog galamdzije a igraci se kupuju parama a ne dranjem nemam ja nista protiv ni dranja ali sigurno ce mnogo vise klub da ima koristi od dovodjenja jakih igraca nego kad imaju slabe igrace i pun stadion koji se dere verujte mi da je veca sansa za prolazak uz extra igrace i bioskopsku atmosferu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Stavi negde tacku ili zarez!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa naravno da cemo da vicemo pederi sa zapada, kad napustate stadion kad Zvezda gubi! Bitno je da ste tu kad dolazi Milan! E, pa tako se ne voli Zvezda! Ako ti se gleda fudbal, ukljuci tv, imas svaki dan po neku tekmu! Ovo ostalo necu ni da komentarisem, jer iskreno ni ne razumem, treba da nagadjam gde ti je zarez ili kraj recenice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ja nevolim zvezdu za zvezdu navijam a volim devojke a ti ako volis zvezdu onda si razocaran totalno u zivot zna se sta se voli!
a to sto su pojedini ljudi koji traze neku utehu u zivotu obmanuti od strane narkomana i obicnih bitangi i9 sljama o tome mozemo da razgovaramo da te vratim na pravi put a ne da stojis rame uz rame sa sljamom i onda da mi pricas kako nisu svi takvi pa ako nisu zasto onda ne oterate sljam i zasto ih pustate na tribinu nego bih pre reko da jevecina takva inace takvog sljama koji lome koji su puni mrznje itd nebi bilo na tribinama!
a to koga cu ja da gledam i dal cu uopste da dodjem na tekmu to je moj problem ako platim kartu mogu i kuci da ostanem necete vi da kazete ljudima sta ce da rade kad daju svoje pare nije marakana tvoja dedovina niti si ti dao pare za mene niti mi je ulaznicu neko poklonio da ce neko da mi kaze sta cu ja da radim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a zasto onda ne oterate sljam i zasto ih pustate na tribinu 

a to koga cu ja da gledam i dal cu uopste da dodjem na tekmu to je moj problem ako platim kartu

Sam si odgovorio na pitanje zasto pustamo sljam..plate kartu kao i ti!

pa ja ne volim zvezdu, za zvezdu navijam, a volim devojke.a ti ako volis zvezdu onda si razocaran totalno u zivot. zna se sta se voli!

Evo malo sam ti ispravio recenicu, da lici na nesto!
Pozdrazumeva se da volim ljude oko sebe, svoje prijatelje i porodicu, ukljucujuci i devojke, ali to ne potenciram kao ti... Izvini, ali ovo sto si napisao je totalna glupost!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ja mislim da je tvoj slogan zvezda je zivot ostalo su sitnice ili sam ja mozda lud ili se ti ogradjujes od toga ako se ogradjujes od toga onda ok a ako se ne ogradjujes od toga onda znaci da ti je preca zvezda i od ljudi oko sebe i od prijatelja i od devojke!

nisam ja dao sam odgovor na pitanje ja platim kartu i ne pravim sranja a oni prave u tome je velika razlika sto ja ne gadjam nikog i ne lomim nista i ne idem nikoga da koljem a vi posto ste dobri momci zasto onda idete na tekme ja sa tim sljamom nikad nebi mogao pa da moj otac trener a brat igra sigurno nebih uso u taj sljam da ih gledam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko pravi sranja na stadionu?! Poslednje takvo sranje je doslo upravo sa zapada, kada je neki idiot (evro-navijac) gadjao telefonom trenera zapresica, pa smo zbog toga dobili igranje bez publike!
Da, slogan je Zvezda je zivot, sve ostalo su sitnice, a to ne znaci to sto si ti napisao da je najpreca! U nekim momentima, jeste! Ljudi vole mnoge stvari u zivotu, svaku na neki poseban nacin, tako da se ljubav prema mojoj devojci razlikuje od ljubavi prema klubu, ali i jedna i druga je iskrena!
Jesi cuo za ovaj slogan: Mozes da promenis devojku, posao, stan u kome zivis, kola ali nikada ne mozes da promenis klub za koji navijas!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 10:58:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.