Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kako ocenjujete nastup Srbije na SP?

Glasanje završeno: 31. Jul 2010, 13:03:23

Igrali su na SP i to je najvaznije
13.5%  (7)
Nismo imali srece
19.2%  (10)
Sudije su nas ostetile
7.7%  (4)
Sami smo krivi
36.5%  (19)
Ovo je nasa realnost
23.1%  (12)
Ukupno glasova: 52
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Orlovi dolaze kuci  (Pročitano 30794 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ja ne bih menjala Antica, odluka neka padne nakon sledeceg SP-a. Zao bi mi bilo da ga sad ispreskacu na sve moguce nacine, zbog cega bi covek otisao sam.

Дела и речи

Пише: Александар Стојановић

Ово је један сасвим личан текст. И потпуно пристрасан... И субјективан. Настао у тренутку када су утисци веома јаки и још несређени.

Када се мало више времена проведе са неким, макар тај однос био пре свега професионалан, нешто више се може сазнати о људима.

Од када је дошао у репрезентацију Србије Милан Јовановић је брзо привукао симпатије. Играчи су били одушевљени његовим понашањем на терену, а највећи део њих волео је да буде у његовом друштву и у слободно време.

Духовити момак из Бајине Баште је у животу проживео такве ствари да би о њему могла да се напише изузетна књига.

Јовановић је од почетка припрема у Леогангу увек био непосредан и љубазан према свима. И према новинарима. Не правећи разлику међу њима.  Осим тога, он је један од оних који је директан, критицан, и из чијег сваког одговора се може извући наслов. Нема фраза, без околисања. Јасно, језгровито.

Тако је било и током Светског првенства. Тако је било и на аеродрому у Нелспруиту, дан после испадања репрезентације са шампионата.

После његових изјава - испадање са шампионата света још је теже. Не само да је стрпљиво одговарао на сва питања која су му била постављена, Јовановић је урадио још нешто.

На молбу да позове једног дечака који је био веома тужан после пораза, он је пристао без премишљања.

"Никола, Лане овде...Да...Немој да будеш тужан. Жао ми је што смо те разочарали, али немој да будеш нерасположен. Можда ће се једног дана појавити играчи који су бољи од нас па када одрастеш тада ће ти победе бити још драже, и још више значити...Можда ће доћи време када ћеш се још више радовати...Поздрављам те и не замери....Здраво, здраво..."

Те његове речи описале су како се осећао не само у вези са малим Николом већ са свима који су навијали за репрезентацију Србије.

Izvor: RTS
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 13:17:28 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Sleteli "orlovi" - dočekani kao pobednici!

Fudbalska reprezentacija Srbije - većina igrača, članovi stručnog štaba, na čelu sa selektorom Radimirom Antićem, u petak je, nešto pre 13:30 sati, doputovala u Beograd iz Južne Afrike. „Orlove“ je na aerodromu „Nikola Tesla“, pored velikog broja predstavnika medija, te rodbine i lepših polovina igrača,  dočekala i grupa od tridesetak organizovanih navijača okupljenih u fan klub „Orlovi“, koji su transparentom „Vi ste za nas pobednici“ koliko-toliko vratili osmehe na lica vidno utučenim reprezentativcima.

Poraz od Australije i eliminacija već posle grupne faze, ali i dugi, 26 - časovni put iz Južne Afrike, iscrpeli su i te kako igrače, koji su, ipak, rado izlazili u susret navijačima i onima koji su se zatekli u vazdušnoj luci.

- Teško je kad se prespava noć, pogotovo jedna za drugom, sve teže i teže... - sa uzdahom priča Vladimir Stojković, koji je među prvima napustio aerodormsku zgradu u društvu supruge. 

Junak pobede nad Nemačkom i dalje premotava film i ne veruje da je Srbija propustila veliku šansu.

- Kad smo videli da smo bili ubeljivi, da smo zaista mogli da doguramo daleko...  Nismo imali sportstke sreće, što kaže selektor, „fudbal nije bio pravedan prema nama“, ali očekujem da će nam se sve vratiti u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Inače, pre dolaska fudbalera, dvadesetak minuta ranije, pojavili su se i vaterpolo reprezentativci naše zemlje, koji su se vratili iz Kanade, ali na njih gotovo da niko nije obratio pažnju iščekujući dolazak fudbalera. U jednom trenutku, na aerodromu su se pojavili i reprezentativci Australije u streljaštvu. "Australia shooting team", pisalo im je na majicama, što nas je sve onako opet podsetilo na tužno veče i poraz od "kengura" u Južnoj Africi.

Izvor: Sportal

Браво за ове момке!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Алал вера е, брао Срби Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Повратак отписаних

"Орлови" се вратили после наступа на Светском првенству, на коме су херојски победили Немачку, али и успели да се не пласирају међу 16 најбољих фудбалских нација на свету. Жао нам је, хтели смо више. али фудбал није био праведан према нама, рекао Антић на аеродрому.

Српски репрезентативци и стручни штаб стигли у Београд пошто су претходне седмице довели нацију до екстазе херојском победом против Немаца, првом после Чилеа 1962, године, али и лудила пошто тај успех "просули" поразом од Аустралије, пет дана касније.

Репрезентативце је на београдском аеродрому "Никола Тесла" дочекало око стотинак навијача који су скандирали "Србија, Србија" и аплаузом поздравили играче и селектора Радомира Антића.

Антић је новинарима казао да су играчи урадли све што је било потребно, али је недостајало среће да испуне циљ.

"Волео бих да је репрезентација прошла даље. Имали смо жељу, али фудбал према нама није био праведан. Заслужили смо много више", рекао је Антић и додао да је репрезентација показала да није инфериорна у односу на било који тим.

Антић је истакао да је у екипи била добра атмосфера и да се обајвљивањем фотографија појединих играча како пуше и пију пиво "од ничега правило нешто".

Голман "орлова" Владимир Стојковић истакао је да је репрезентација "сањала о полуфиналу", као и да генерација која је учествовала на овом шампионату "неће отићи без успеха".

"Када изгубиш онако како смо ми изгубили против Аустралији остаје жал", рекао је Милан Јовановић истакао је да репрезентација није направила резултат који су и играчи и навијачи очекивали. "Остаје жал што нисмо у утакмици у којој смо били доминантни дали још један гол и отишли даље, јер нам је све било отворено до полуфинала".

Победили Немце

Према његовм речима, сви би ипак требало да буду задовољни фудбалом који је наш тим приказао на Светском купу, а поготово победом против Немачке.

На ноге лагане

Ревијом промашаја против "кенгурова", суштински, окончана је 18 дана дуга експедиција "орлова" у Јужној Африци, после које је српским навијачима остало само да бескрајно дуго расправљају да ли пласман на Светско првенство и победа над Немачком представљају озбиљан успех, или фијаско јер је пропуштена идеална шанса за сјајан пласман.

"Шта је недостајало? Јесмо ли трчали? Јесмо. Јесмо ли контролисали игру? Јесмо. Јесмо ли играли фудбал? Јесмо. Дефинитивно нисмо имали среће и жалим због тога... Знам да сви траже одговорност и не бежимо од тога, али треба остати позитиван", рекао је Милан Јовановић пред полазак из Јужне Африке.

У Јужној Африци, Србија је одиграла три утакмице - изгубила је од Гане 0:1, победила Немачку 1:0 и изгубила од Аустралије 1:2.

Такмичење на Светском првенству Србија завршава као 15. најбоља селекција планете, односно 11. у Европи.

После Светског првенства које је одржано у Немачкој пре четири године, Србија је била 33. на листи ФИФА.

Септембра 2008. године, када је Радомир Антић прихватио место селектора, Србија је била рангирана као 40. најбоља селекција на свету.

И победили Немце

Видић: Жао ми, хтели смо више

Желим овом приликом, упркос резултатском неуспеху, да нагласим да је атмосфера у екипи, током припрема у Аустрији, у нашем кампу у Јоханесбургу, за време такмичења на светском првенству била одлична, рекао је Немања Видић за сајт Фудбалског савеза Србије.

"Нисам о томе до сада говорио јер нисам видео потребу да се прича на ту тему и да се наглашава нешто што је сасвим очигледно. Нажалост, у медијима су се појавиле поједине моје изјаве које нису пренете на адекватан начин. О ситуацији и односима у екипи ја заиста нисам имао ништа лоше да кажем".

"Увек сам био конкретан и директан у изјавама. Кажем оно што мислим и не бих волео да моје изјаве било ко тумачи на погрешан или неки свој начин, већ да их пренесе дословце како сам и рекао. Понављам, имали смо више од месец дана дружења и рада у одличној атмосфери. Дружили смо се протекле две године и наставићемо у добрим односима да радимо", рекао је Немања Видић.

"Искрено, свима нам је јако жао што нисмо остварили бољи резултат на светском првенству. Имали смо велику жељу да то урадимо, али у фудбалу није увек све онако како желиш. Сигуран сам, ипак, да имамо добар залог за будућност и да треба сачувати добру атмосферу у репрезентацији, читавој фудбалској организацији, како би на најбољи начин почели, а надам се и завршили квалификације за Европско првенство које ће 2012. године бити одржано у Пољској и Украјини", рекао је Немања Видић.

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Fudbaleri Srbije stigli u Beograd

Članovi fudbalske reprezentacije Srbije doputovali su danas u Beograd razočarani posle eliminacije sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, ali uz obećanje da će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo popraviti utisak

Fudbalere su na aerodromu "Nikola Tesla" dočekali mnogobrojni novinari i dvadesetak mlađih navijača koji su mahali srpskim zastavama i razvili transparent na kojem je pisalo "Vi ste za nas pobednici".
Fudbalska reprezentacija Srbije završila je takmičenje na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi posle prve faze, sa dva poraza i jednom pobedom, zauzevši četvrto mesto u Grupi D.
"
Prvenstvo je za nas završeno i treba izvući prave pouke i ostati normalan. Možda je rano ocenjivati naše učešće na Mundijalu.

Odigrali smo tri teške utakmice, bilo je dosta iznenađenja, svaka ekipa je mogla da pobedi", rekao je reprezentativac Branislav Ivanović novinarima u Beogradu.
"Kriterijum je bio rigorozan, dosta isključenja. Ali, da smo ostvarili dobar rezultat protiv Australije to bi bilo brzo zaboravljeno. Ne treba da tražimo razloge u sudijskim odlukama", dodao je on.
Srbija je mogla do plasmana u osminu finala da je osvojila bod protiv Australije u poslednjem kolu Grupe D. Ivanović je ocenio da su "orlovi" dobro odigrali prvo poluvreme i da bi Srbija u budućnosti tako trebalo da igra, bez obzira što je u tom meču poražena.
Povodom fotografija koje su objavljene na kojima se vidi kako pojedini fudbaleri Srbije puše i piju pivo veče uoči utakmice protiv Nemačke, Ivanović je rekao da "ništa ne može pokvariti dobru atmosferu u ekipi" i da se treba što pre okrenuti kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
"Reprezentacija godinama ima dobru atmosferu, svi smo normalni momci, pošteni jedni prema drugima i to neće uticati na ekipu. Dobra stvar u fudbalu je to što se loši rezultati brzo zaborave. Čekaju nas kvalifikacije za EP, treba da se gleda u budućnost. Ova ekipa je temelj naše reprezentacije, nikada nećemo odustati", rekao je on.
Kapiten reprezentacije Dejan Stanković rekao je da je tužan zbog eliminacije, ali da ima vremena za dublju analizu rezultata u Južnoj Africi.
"Teško je... Imali smo kvalitet za prođemo dalje. Da smo postigli dva, tri gola u prvom poluvremenu protiv Australije bilo bi drugačije. Imali bismo otvoren put da napravimo istoriju. Izgubili smo utakmicu koju je trebalo da dobijemo. Tuga ogromna... Ali, idemo dalje", rekao je on.
Selektor Srbije Radomir Antić kratko se obratio novinarima, uz obrazloženje da će im biti na raspolaganju na konferenciji za novinare u ponedeljak. On smatra da su "orlovi" zaslužili bolji rezultat na Svetskom prvenstvu.

"Opsovao sam sudiju na španskom jer nije bio na nivou utakmice. Voleo bih da smo prošli dalje, imali smo želju. Fudbal prema nama nije bio pravedan, zaslužili smo mnogo više. Uradili smo sve što je do nas, nismo imali sreće. Nismo išli da izgubimo, pokazali smo da Srbin nije inferioran u odnosu na protivnike", rekao je Antić.
Reprezentativac Miloš Krasić smatra da je Srbija prikazala dobru igru, ali da je kažnjena zbog neiskorišćenih prilika.

"Moramo da nastavimo dalje. Žao nam je naroda, vas (novinara), ali i nas. Nije nas sreća poslužila u poslednjoj utakmici, pokazali smo dobar fudbal, ali posle onoliko neiskorišćenih prilika stigla je kazna", rekao je on i dodao da još ne zna gde će nastaviti karijeru.
Napadač Danko Lazović više je pričao o atmosferi u ekipi, ali je i rekao da žali što je Srbija izgubila od lošijeg protivnika.

"Ispali smo posle poraza od lošijeg protivnika i zbog toga žalim.

Raduje me što se reprezentacija zajedno vratila kući, putovali smo 26 sati. To govori kakva je atmosfera u ekipi. Ništa nije izgubljeno, pre kvalifikacija za SP niko nije verovao da ćemo na Mundijal, ali smo mi otišli u Južnu Afriku. Nismo napravili ništa, ali ova generacija može mnogo", rekao je Lazović i ponovo poručio da ne želi nikome da se pravda "što puši u 27. godini".
Fudbaler Aleksandar Luković rekao je da je reprezentacija uradila sve što je mogla, ali i da deo krivice za eliminaciju preuzima na sebe.
Luković je dobio crveni karton na prvoj utakmici na šampionatu protiv Gane. "Orlovi" su taj meč izgubili sa 0:1. "Uradili smo sve što je trebalo. Pobedili smo Nemačku, najkvalitetniji tim u našoj grupi, ali smo izgubili od dve selekcije koje su od nas slabije. Možda nam je falilo sportske sreće, odigrali smo loše protiv Australije, ali nam je falio gol za osminu finala", rekao je on.
"Posle svega što se dešavalo ostaje razočaranje, preuzimam odgovornost za to jer mislim da smo mogli više. Imali smo dobru atmosferu, bez jednog incidenta, ali falila nam je bolja igra u odlučujućim trenucima protiv Australije. To deli pobednika i poraženog", dodao je on.
Luković je rekao da ne treba tražiti krivce, ni "skidati glave", već da se treba što pre okrenuti kvalifikacijama za EP.
"Treba verovati u ovu reprezentaciju, a ne skidati glave. Prvi prihvatam odgovornost, a verujem da će to reći i ostali igrači.
Kvalifikacije brzo počinju, verujem da imamo kvalitet da se plasiramo na EP", rekao je Luković.

Pre fudbalera, u Beograd je doputovala ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković, koja je bila uz reprezentaciju na Svetskom prvenstvu. Ona je rekla da joj je žao što se Srbija nije plasirala u osminu finala, ali i da je posebno obradovala pobeda protiv Nemačke (0:1).
"Iz Južne Afrike dolazim sa nekoliko snažnih utisaka, atmosfera u kampu je bila fantastična, videli ste šta se dešavalo u francuskom timu. Oduševili su me navijači, koji su doputovali u Južnu Afriku, ali mi je žao što se nismo plasirali u osminu finala, jer mislim da smo zaslužili. U poslednjoj utakmici nismo imali sportske sreće, ali mi je drago što smo pobedili Nemačku. Idemo dalje, u sledeće pobede", rekla je ona.
Samardžić Markovićeva je rekla da je Fudbalski savez Srbije reagovao kod Fife povodom biltena u kome je Srbija predstavljena bez Kosova, ali da "ne zna šta se u međuvremenu dogodilo".

Izvor: Press
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Stojković: Larionda, ti si jedno gov..!

Golman srpske reprezentacije Vladimir Stojković na svojoj Facebook stranici opleo po sudiji Lariondi: "Ti si govno i smrad, dabogda te pojeli lavovi!".

Srpski fudbaleri razočarali su naciju, koja se nadala i (s pravom) očekivala pobedu nad Australijom i plasman u osminu finala Mundijala.

Ali, posle sjajnih 45 minuta, "orlovi" su pali u drugom delu, a ostalo je i pitanje da li je sudija Horhe Larionda mogao da svira penal kada je Nemanja Vidić glavom uputio loptu ka golu, a Kejhila ona udarila u ruku. Larionda je samo odmahnuo rukom...

Golman srpskog tima Vladimir Stojković otvorio je dušu na svom Facebook profilu i osuo drvlje i kamenje po urugvajskom sudiji.

"Jedan smrad, jedno govno, jedna gnjida... Naneo je bol i tugu osam miliona Srba. Želim mu sve najgore. Da mu se sve vrati, da ne sudi više nikad nikome i da ga pojedu lavovi u Africi!", iskalio je bes Vladimir Stojković preko svog laptopa samo dva sata posle meča sa Australijom, prenosi list "Alo".

Kao i većina fudbalera, ni Stojković nije bio raspoložen za priču sa srpskim izveštačima iz Afrike, i uspeo je da procedi samo:

"Teško mi je da govorim jer se brinem za svoje zdravlje, a kako se sada osećam, čir će mi proraditi! Ogorčen sam!".

Izvor: MTS-Mondo

kakav car! zamislite sudiju kako bezi od lavova po terenu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Lane: Budimo realni i umereni

Milan Jovanović je bio vidno neraspoložen dan posle poraza od Australije, ali je, kao i obično, strpljivo odgovarao na pitanja srpskih novinara.

Iako su ga požurivali da krene ka aerodoromskoj pisti u Nelspruitu, strelac gola u pobedi nad Nemačkoj je zadovoljavao znatiželju srpske fudbalske javnosti.

"Teško je naći meru i ne preterati u samokritici ni u pričama, koje posle ovakvog ishoda ne piju vodu. Svi smo razočarani, zbog rezultata, jer nismo prošli u osminu finala i ostao je gorak ukus. Ovo je još jedno iskustvo koje nam neće ostati za pohvalu. Definitivno nismo imali sreće, a mislim da smo protiv Australije odigrali najbolji meč na Mundijalu. Stvorili smo dosta šansi, kontrolisali igru, delovali kompaktno, ali to je fudbal. Sada je kasno za analizu", podvukao je Lane.

Žal je utoliko veći kada se zna kakav bi raspored "orlovi" imali u nastavku takmičenja.

"Žalim što nismo prošli grupu, jer bismo išli na Amerikance. Da smo ranije rešili stvari, rasterećeno bismo igrali protiv Australije, bez imperativa da postignemo gol. Posle bismo išli na Urugvaj. Imali smo otvoren put za ono što čekamo decenijama. Sada moramo spremno da dočekamo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, ako sada nekoga to interesuje".

Jovanović ne deli mišljenje novinara da je fizička sprema u drugom poluvremenu donela prednost "kengurima".

"Pretrčali smo 117 kilometara, tako da nisam siguran da je problem bio u fizičkoj spremi. Kako je odmicao turnir, bili smo sve bolji. Nedostajala nam je sreća, to je definitivno. Treba biti realan, a ne negativan, i naći meru u kritikama. Da smo dali prvi gol protiv Australije pisalali biste bajke, ali to je fudbal", završio je Milan Jovanović obraćanje novinarima.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
jel ima neki video?/ video sam nesto malo na tv-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 4
Па јели могуће да фреди није бацио своју пљувачку и овдје?  Smile

Свака част на дочеку, хвала им  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.