Promasili ste poentu, ovde se ne radi o zastiti ljudi i njihovih prava vec zivotinja, ako vas interesuje da kritikujete drzavu ili koga vec zbog slabe socijalne pomoci ugrozenim ljudima, izvolite i otvorite temu... ovde je tema zastita zivotinja, a njima u zemlji Srbiji i te kako treba zastita, treba i ljudima, ali kao sto rekoh ovo je tema o zastiti zivotinja.
Te agresivne zivotinje o kojima pricate nisu postale agresivne same od sebe, vec su to postale zato sto ih svakog dana sikaniraju i terorisu ti isti ljudi koji se posle zale na njih... Sterilizacijom se postize da se oni vise ne razmnozavaju, sto ce za par godina rezultirati manjim brojem lutalica... a zar to nije ono sto svi mi zelimo ... :?
Sto se magaraca tice, niko ne kaze da treba zabraniti manifestaciju, vec da bi trebalo da se povede racuna, da se zivotinje sto je manje moguce izlazu traumama i da se postupa u skladu sa zakonom o zastiti zivotinja, ako tako nesto uopste postoji u zemlji Srbiji ... :?
« Poslednja izmena: 08. Apr 2008, 13:26:59 od pajser »
Ja sam bio na ovcarskim danima u Sakulama.I to nije nikakvo maltretiranje zivotinja.Svako ko je bio tamo moze to da potvrdi,ORKA tu ne moze nista da uradi.Toliko godina se odrzava to takmicenje i niko nista nije rekao do sada.Onda bi trebale da se zabrane i konjicke trke. [-X
Ja sam bio na ovcarskim danima u Sakulama.I to nije nikakvo maltretiranje zivotinja.Svako ko je bio tamo moze to da potvrdi,ORKA tu ne moze nista da uradi.Toliko godina se odrzava to takmicenje i niko nista nije rekao do sada.Onda bi trebale da se zabrane i konjicke trke. [-X
Ako se niko pijan nije izivljavao na njima i udarao ih - po meni je sve ostalo ok :?
« Poslednja izmena: 14. Apr 2008, 23:04:35 od pajser »
Orka je sasvim ok organizacija i postujem njihov rad ali ovog puta su malkice preterali. Mozda se malo vise pale na one clanke o americkim parnicama ljudi i zivotinja.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.