Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 15:03:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Orgazam  (Pročitano 2109 puta)
15. Feb 2010, 17:46:07
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 7710
Nisam siguran je li ovo pravo mesto da pitam ali ako nije neka neko od administratora preseli gde mu je mesto.

Dakle imam problem, djevojka koju imam malo je kontraverzna sto se tice sexa (znaci bez nekih eksperimentisanja samo klasicni sex). Jednom kada je imala one dane dok smo se mazili ona je predlozila da me "odradi" rukom, ali je rekla da to bas ne zna raditi. Sta da vam kazem moj odgovor nikako nije bio odrican.

Sve je bilo ono cool pitala me kako da radi ja sam joj objasnio. Nakon nekog vremena "rada" osjetio sam na svojim usnama hladnocu kao da mi je neko stavio led na usta, naglo su mi se usta osusila. Mislio sam da je to  od disanja dok nisam poceo da osjecam trnce po rukama, oko kao kada ruka otrne pa kada je mrdate kao neke "opruge" da imaju u njima, onda sam osjetio to isto i u nogama a nedugo  citavom tjelu.

Kao da mi je tjelo bilo necim oduzeto. Imao sam osjecaj da mi citavo tjelo lebdi iznad zemlje i da drhtim svakim centimetrom tjela. Ovakav orgazam nikada nisam imao do sada, to je potpuni osjecaj nirvane i potpunog nistavila oko mene, nisam mogao da progovorim da prestane ili da nastavi.Traje mnogo duze nego obicni orgazam kod muskarca i kao da sam paralisan par sekudi posle toga. Stvar je u tome da ja to dozivim nekada i bez ejakulacije.

Osjecaj je nevjerovatan i problem je sto ona nema pojma kako to uradi a ja ne mogu da ostanem koncentrisan da pratim situaciju. Moze li neko da mi pojasni sta se to desi i jeli neko imao ovakav orgazam i kako se postize??

Ovako nesto mora svako da dozivi vjerujte mi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
brate moj dobrodosao u tako nesto.....nema puno takvih koji mogu tako nesto da dozive...meni se jednom noge ukocile i nisam mogao da mrdnem.....recimo da osetim kao neku jezu i sve prostruji kroz kicmu....kao da ti neko stoji iza ledja i hoce da te ugrize za vrat....stvarno cudan osecaj ali lep....mada se ne desava tako cesto ali kada se desi....mrak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 7710
ajmo ljudi, nije moguce da samo samo nas dvojica ovo dozivjeli?? i jel moguce da niko nema objasnjenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Znas me,Znam te !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 793
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
SonyEricsson K610i
Meni se to jednom desilo(bar nesto slicno) dok sam masturbirao verovatno jer nisam "radio" 3 dana i ovog puta je bilo nekako drugacije i duze...

@nemanja to ti se mozda desili jer je bilo neocekivano neistrazeno za tebe(ako ti nije vec devojka neka to rukom...) 
mozda te posebno privlaci "handjob" tj imas fetis prema tome...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
tantra sunce ti zarko Smile
mozda ti je drugom rukom na kvarnjaka masirala prostatu Smile
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 7710
@Lord* bilo jeste neocekivano bar takav efekat, sam sebi nikada nisam uspeo da postignem tako nesto a sto se tice fetisa hj mi nije. Efekat je mnogo jaci nego kad se zagori po par dana, kada zagorim orgazam traje malo duze nekih 5-6sec ovo nekada traje i po pola minute sve dok ne ejakuliram. To se desi nekada nakon par svrsavanja klasicnim sexom da ja trazim ili ona predlozi da tako jos jednom uradimo a moze i odmah na to da se predje bez obicnog sexa.

@trip tripuje *ebem li ga mozda i jest tantra, a masazu bih vjerovatno primjetio da je odradila xD

Da razjasnimo jos jednom nije to meni nista nepoznato hj ili tako nesto, nit je djevojka neka iskusna po tom pitanju jer prvi put kad mi se to desilo uplasila se jer ni ona ne zna kako se to postize ni otkud to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
 Smile Smile ako ona to tebi stalno tako moze da odradi stvar.....odma je zeni.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Apple iPhone 12, S21
Citat
kontraverzna
  Smile

konzervativna si mislio...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 7710
Citat
kontraverzna
  Smile

konzervativna si mislio...
jbg omaklo mi se to sam mislio, ali nije ni bitno sta sam napisao nisam ovde da raspravljam o izboru rijeci ako mozes pomoci pomozi ako ne vozdra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Jbt, ako te handjob tako rastresao, umrijesec kad budes krenuo u pravu akciju... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 15:03:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.