Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oteta desetomesečna beba na Medakoviću  (Pročitano 1120 puta)
11. Mar 2009, 07:48:15
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Policija traga za crvenim "mercedesom"
Oteta desetomesečna beba na Medakoviću
Autor: Blic online | 10.03.2009. - 18:35 izmena 19:07

Desetomesečna beba je oteta u naselju Medaković danas oko 17 časova, javlja RTS.

Prema prvim informacijama policija traga za crvenim "mercedesom 190" podgoričkih tablica, koji je posle otmice otišao u pravcu Niša.
Nezvanično se saznaje da je bebu oteo otac S. V. (34) i da je u toku brakorazvodna parnica roditelja deteta. S. V. je nogom razvalio vrata stana u kom živi njegova supruga T. V., posle čega je sa prijateljem uzeo dete i pobegao, saznaje "Blic".
S. V. je i ranije pokušavao da otme svog desetomesečnog sina.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto,rijesili mama i tata da unesu malo akcije u mnonotoni bracni zivot Smile

prilikom razvoda svi se,kao po nepisanom pravilu,ponasaju kao svinje.

odjednom oboje tvrde da ce djete da procvjeta ukoliko samo jedno od njih o njemu bude vodilo brigu.

olos.

kud ces vecu kaznu u zivotu nego li da te zivot "nagradi" kreaturama koji su u jednom trenutku nesvjesti odlucili da te zacnu Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple 15
Srećan epilog porodične drame Dijane Veselinović (28)
Mali Mihajlo je opet s majkom
Četvrtak - 12.03.2009
„Čim sam kročila u zgradu policije, čula sam dečji plač. Znala sam da je to moj Mihajlo! Pojurila sam da ga uzmem u naručje.

Lepota moja, odmah se umirio. Nemam reči kojima bih mogla da opišem koliko mi je srce bilo puno kada sam ga ugledala“, kaže za „Alo!“ Dijana Veselinović (34), kojoj je policija juče oko 15 sati vratila desetomesečnog sina Mihajla, koga je pre dva dana oteo otac Saša Veselinović (34).

Dijanina drama počela je u ponedeljak, kada je u njenu kuću u Medakovićevoj ulici 48 upao njen suprug Saša Veselinović (34), nogom razvalio vrata, oteo joj dete iz naručja, seo sa prijateljem u „mercedes“ podgoričkih tablica i nestao. Policija se dala u potragu za automobilom koji se uputio u pravcu Leskovca, gde se potraga, kako „Alo!“ saznaje, i završila.
- Od uzbuđenja nisam ni pitala gde su ga našli, odmah sam pojurila u dom zdravlja pored stanice da vidim da li mi je dete dobro. Moje zlato je od silnog plača dobilo upalu grla. Živi smo, zdravi i upravo ga hranim, pa ću da ga uspavam, da se malo odmori od svega - uzbuđeno priča Dijana, dok joj Mihajlo tiho plače u krilu.
Na svoje spavanje morao je da pričeka koji sat dok majstori poprave vrata koji je njegov otac razvalio, otevši ga iz majčinog naručja po treći put. Da ubedi Dijanu da krene sa njim Saša nije uspeo, ali je zato, ne osvrćući se na njene jecaje, ostavio u prašini pobegavši „mercedesom“.

- Pozvao me juče ujutru iznerviran što sam sve iznela u novine i pretio mi je da će sledeći put doći da me ubije. Sve sam prijavila policiji i hvala im što su mi ovako brzo vratili dete. Boriću se za starateljstvo nad Mihajlom svim sredstvima - kaže Dijana, koja čeka sledeće ročište njihove brakorazvodne parnice, zakazano za 9. april ove godine.

U bekstvu

Policija juče nije uspela da uhapsi Sašu Veselinovića, koji je, kako „Alo!“ saznaje, iz rodnog Leskovca pobegao u Bosnu.

B. Jelovac

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Strashno...shta sve radi...umesto da se civilizovano razidju..oni otimaju jedno drugom dete..nadam se da ce se CSR malo obratiti pazhnju na celokupnu situaciju...i da dete nece vishe biti 'sredtsvtvo' za bolesne motive   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.