Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:11:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Оптимизам у Србији  (Pročitano 1536 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
A ti se nadaš da smo ih teslimili? Ja ne mogu da se okrenem od njih i dalje, samo sad više ne forsiraju akcente iz rodnog kraja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
To sto je Guca i silikonska dolina na ponudi NY timesa, to ja mislim da nije dobro za nas!!! Zasto neko ne bi dosao d gleda manastire, ne, mi se dicimo sponzorusama i ciganima!!!
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ствар је умешности како ћеш и да ли ћеш да их привучеш и на нешто друго. У сваком случају
1) Од вишка лове не боли глава
2) Комерцијални успех Гуче одлично запушава уста горепоменутој "екипи".

И зашто само манастири да буду културна понуда? За мене је Лепенски вир значајнији, а налази се у очајном стању. Да доведеш некога било би брука...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
To je tacno, i nije samo Lepenski Vir, nego i Caricin grad i Ulpijana... ima toga sosta!!! Za visak love si upravu, ali dzaba kada narod od toga nema ama bas nikakve koristi!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Како мислиш народ нема користи? Па у Гучи је неки народ. Ето имам колегиницу једну згодну Гучанку, она каже како јој унереде градић, али нисам баш сигуран да њени не зараде добру кинту кад је тај фестивал.

А што се тиче "културног туризма" он је код нас на ниским гранама. Треба указати на то. Посебно зато што ту није реч само о лови него и идентитету. Сад кад смо кренули са оптимизмом - средиће се Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Ocu da kazem, kad bi se taj turizam mogao podici na veci nivo pa svi da imaju koristi!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Раја сад има много више пара него за време социјалиста и радикала. Примера ради, јануара 1994. је просечна плата била апроксимативно 1 ојро, и инфлација 313.000.000% месечно.

А сада је лични доходак значи неколико стотина пута виши.

И дакле може се набавити неколико стотина пута више робе у Еврозони него ономад

Наравно треба рећи и да су се људи позадуживали - сопственом слободном одлуком.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Svaka čast za Duha Sekire i za ideju o ovoj temi. Smile Smile Smile
Srbija je mala zemlja...ali kao ono poznato...(...kad podigneš kamen, a ispod...). Srbija je lepa zemlja, sa dobrim i srdačnim ljudima, koji su, čak i posle svih nedaća ostali optimisti, barem većina, i to na neki suludi način. Ne verujem da bi bilo koja razvijena zemlja ostala toliko dostojanstvena i puna vedrine, da je preživela sve što smo mi preživeli. Sećam se kad su bile sankcije, a nama u gostima rodbina iz Nemačke (koji su tamo 40 godina), nisu mogli čudom da se načude kako to da je trpeza puna, mi nasmejani, kao da se ništa ne dešava. To je onaj duh srpskog naroda koji ja volim.
Imamo Egzit, a imamo i Guču. Zanimljivo je da veliki broj stranaca dolazi i na jednu i na drugu manifestaciju...jer je njima Guča egzotika na neki način. Sestra mi je preko mejla poslala komentare Nemaca koji su bili u Guči prošle godine, i ni jedan negativan komentar nije pao, svi su bili oduševljeni...i da, zašto se ne bismo dičili tom muzikom, i zašto bi Romi bili naša sramota. Moramo priznati da su, što se trube tiče, neprevaziđeni majstori, kao stari američki džezeri, a najbolji među njima su bili crnci. Kada je muzika u pitanju ( i ne samo muzika) diskriminacija donosi samo gorak ukus.
Imamo predivnu prirodu, šume, manastire, građevine, stare gradove, predivan jezik, šarenilo folklora, izuzetne pisce i pesnike, i zašto sve to ne promovisati?
Neke bivše republike su bile pametnije, pa su iz svojih država izvukle ono najlepše, a mi (zahvaljujući pojedinim političarima) se bukvalno stidimo da otvorimo svoja vrata strancima. To je svakako pogrešno.
Kada god sam u prilici da odem negde preko, uvek se trudim da prikažem svoju zemlju u najboljem svetlu, i mislim da bi svi mi to trebali da radimo.
Optimizma u Srbiji ima, hteli to neki da priznaju ili ne...i ne bih otišla iz Srbije...jer ako smo preživeli sve ono što smo preživeli, onda nema više što da se razmišlja o odlasku. Ono što te ne ubije, može samo da te ojača.

« Poslednja izmena: 13. Avg 2007, 13:20:21 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svaka čast za Duha Sekire i za ideju o ovoj temi. Smile Smile Smile
Srbija je mala zemlja...ali kao ono poznato...(...kad podigneš kamen, a ispod...). Srbija je lepa zemlja, sa dobrim i srdačnim ljudima, koji su, čak i posle svih nedaća ostali optimisti, barem većina, i to na neki suludi način. Ne verujem da bi bilo koja razvijena zemlja ostala toliko dostojanstvena i puna vedrine, da je preživela sve što smo mi preživeli. Sećam se kad su bile sankcije, a nama u gostima rodbina iz Nemačke (koji su tamo 40 godina), nisu mogli čudom da se načude kako to da je trpeza puna, mi nasmejani, kao da se ništa ne dešava. To je onaj duh srpskog naroda koji ja volim.
Imamo Egzit, a imamo i Guču. Zanimljivo je da veliki broj stranaca dolazi i na jednu i na drugu manifestaciju...jer je njima Guča egzotika na neki način. Sestra mi je preko mejla poslala komentare Nemaca koji su bili u Guči prošle godine, i ni jedan negativan komentar nije pao, svi su bili oduševljeni...i da, zašto se ne bismo dičili tom muzikom, i zašto bi Romi bili naša sramota. Moramo priznati da su, što se trube tiče, neprevaziđeni majstori, kao stari američki džezeri, a najbolji među njima su bili crnci. Kada je muzika u pitanju ( i ne samo muzika) diskriminacija donosi samo gorak ukus.
Imamo predivnu prirodu, šume, manastire, građevine, stare gradove, predivan jezik, šarenilo folklora, izuzetne pisce i pesnike, i zašto sve to ne promovisati?
Neke bivše republike su bile pametnije, pa su iz svojih država izvukle ono najlepše, a mi (zahvaljujući pojedinim političarima) se bukvalno stidimo da otvorimo svoja vrata strancima. To je svakako pogrešno.
Kada god sam u prilici da odem negde preko, uvek se trudim da prikažem svoju zemlju u najboljem svetlu, i mislim da bi svi mi to trebali da radimo.
Optimizma u Srbiji ima, hteli to neki da priznaju ili ne...i ne bih otišla iz Srbije...jer ako smo preživeli sve ono što smo preživeli, onda nema više što da se razmišlja o odlasku. Ono što te ne ubije, može samo da te ojača.

Стараћу се (што би рекли у краљевој војсци...) да наставим са оваквим темама Smile
А мени се свидео твој пост, па га у целости понаваљам
За јединство у различитости, одрживи развој и очување природне средине (прво Србије, па остатка планете) Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 09:11:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.