Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsti izbori u Bosni i Hercegovini 2010g. , rezultati i reakcije  (Pročitano 34357 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
na farmi u ovom momentu bas veselo  Smile pokazali ste jos jednom svoje lice xi xi xi
Је*еш фарму без тебе,мислим каква је то фарма без ушкопљеног крмка... Smile
Dodik obecao nekoliko opstina Hrvatima, kako bi oni napravili svoju ter. jedinicu, u Prudu!
Тачно.рекао је да ће Република Српска пружити подршку али и такође да се то не односи на територију Републике Српске.
Ако нешта знаш онда пиши тачно,нагађање је контрапродуктивно,понекад и смијешно!

ja imam oprecne informacije, dodik je bosnjacima obecao vecinu opstina u istocnoj rs, od foce do janje
Ха,ха,ха,ви већ имате шта вам је обећано али не од стране Додика него брата Раше... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
na farmi u ovom momentu bas veselo  Smile pokazali ste jos jednom svoje lice xi xi xi
Dodik obecao nekoliko opstina Hrvatima, kako bi oni napravili svoju ter. jedinicu, u Prudu!
Тачно.рекао је да ће Република Српска пружити подршку али и такође да се то не односи на територију Републике Српске.
Ако нешта знаш онда пиши тачно,нагађање је контрапродуктивно,понекад и смијешно!

ja imam oprecne informacije, dodik je bosnjacima obecao vecinu opstina u istocnoj rs, od foce do janje
Ха,ха,ха,ви већ имате шта вам је обећано али не од стране Додика него брата Раше... Smile

zato ja i volim sto si ti dodikov fan Wink lafo se svadjamo , a iza kulisa se doovaramo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3510
Моки, шта има на фарми Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

zato ja i volim sto si ti dodikov fan Wink lafo se svadjamo , a iza kulisa se doovaramo  Smile
Ма какав Миле ја сам Ратков фан само ради Милета пи*дите па ја онако од срца волим да вас "мало" је*ем! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Čović: "Bošnjaci su nakon Komšića pokušali izabrati i srpskog člana Predsjedništva - Mladena Ivanića!"
05. 10. 2010. • 23:07 S. B.

24SI - Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović kaže da su Bošnjaci, koji su izabrali Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH i sada formalno imaju dva člana u toj instituciji, pokušali da izaberu i srpskog člana Predsjedništva.

Odgovarajući na pitanje da li tvrdi da su Mladena Ivanića podržali Bošnjaci, on je rekao da su "brojevi nemilosrdni i da se vidi iz kojih područja dolaze glasovi i da se slažu isto kao i u slučaju Hrvata".

"Ako neko želi na takav brutalan način da zloupotrijebi osnovu Dejtona onda šalje vrlo jasnu poruku", rekao je Čović za izdanje "Glasa Srpske" od utorka.

On je ocijenio da će biti veoma teško formirati vlast, posebno na nivou BiH, da će za to trebati dugo vremena i da se neće moći formirati bez najjačih stranka.

"Volio bih da to uradimo u sljedeća dva-tri mjeseca, međutim, kada sam vidio rezultate nisam previše optimističan. Mi ćemo razgovarati sa većinom stranaka, sigurno ću se sresti sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom u sljedećih desetak dana, a nastojaću da se sretnem i sa jednim brojem predsjednika stranaka sa bošnjačkim predznakom. Nisam mislio da ću to ikada reći, ali ne vjerujem da ćemo u ovoj godini napraviti iskorak", dodao je Čović.

Čović smatra da pobjeda Komšića nije zasjenila uspjeh HDZ- BiH na teritoriji sa većinskim hrvatskim narodom gdje je ta stranka, prema dosadašnjim rezultatima, ubjedljivo pobijedila.

"Mislim da bismo mi imali problem da je recimo Komšić dobio 130.000 glasova, jer bi nam tada svi govorili da smo mogli dobiti svog člana Predsjedništva BiH da smo imali jednog kandidata. Ovako se vrlo jasno stavilo do znanja da nam ne bi bilo dovoljno ni dvostruko više glasova nego što je izašlo Hrvata na izbore", rekao je Čović.

Prema njegovim riječima, to je vrlo jasna poruka Hrvatima da u FBiH nemaju šta da traže i da je to bošnjačka FBiH.

"Utoliko je pobjeda HDZ-a BiH važnija za mobilizaciju hrvatskog naroda. Ovom pobjedom smo otvorili mnoga pitanja i svaki političar koji predvodi neku hrvatsku opciju u BiH razmišlja kao što govori Dragan Čović. To je uspjeh ovog izbornog rezultata Komšića. Evidentno se poslije njegove pobjede mobilisao hrvatski narod i hrvatska politika", kaže Čović.

Odgovarajući na pitanje kako namjerava da ostvari ono što je rekao u izbornoj noći - da je jedino rješenje za Hrvate u BiH formiranje federalne jedinice sa većinskim hrvatskim stanovništvom i sjedištem u Mostaru, Čović je rekao da se o tome dugo raspravljalo i da je to jedno od mogućih rješenja koje bi se najlakše ostvarilo i koje bi omogućavalo ravnopravnost Hrvata sa druga dva naroda.

"Vjerujem da je koncept sa tri federalne jedinice prihvatljiv, s tim da smo mi predlagali da Sarajevo bude posebno uređen distrikt. To je nešto za šta duboko vjerujem da može da pridobije podršku međunarodne zajednice, koja je u kompletu podržala Prudski sporazum, koji smo potpisali Dodik, Tihić i ja", rekao je Čović.

On je uvjeren da je to moguće realizovati u sljedećih godinu.

(srna)

a ja luzeraaaaaaaaaaaa xa xa xa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Citat
Čović: "Bošnjaci su nakon Komšića pokušali izabrati i srpskog člana Predsjedništva - Mladena Ivanića!"
Za razlliku od Hrvata mi se brojimo sa 7 cifri,dakle nemoguca misija... Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2010, 23:28:37 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50105
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Od ucesnika sastanka u Prudu, Covic rek'o da mu je obecano...

А мени је Додик рекао да није.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2010, 00:15:06 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Citat
Za razlliku od Hrvata mi se brojimo sa 7 cifri,dakle nemoguca misija... Smile
А што је још битније Џафери из федерације немају право гласа у Републици Српској. Smile
Појаву милион паразитских странчица  које  нам разводњавају сигурност у одлучивању надомјешћујемо коалицијама што су схватили и СДС-а и СНСД-а и надам се да ће они створити међусобну коалицију те тако створити апсолутну већину коју ни још 500.000 џафера (којих наравно нема у наредних 30 година)
у Републици Српској неће моћи прегласати.  Smile
Што се тиче хрвата.....................ока не могу склопити од бриге. Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2010, 09:21:03 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
А што је још битније Џафери из федерације немају право гласа у Републици Српској. Smile

Ivanić je dobio 266.000 glasova. Ko je onda glasao za njega?

PS.  Zna li se koliko ima muslimana u RS?

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Ivanić je dobio 266.000 glasova. Ko je onda glasao za njega?

PS.  Zna li se koliko ima muslimana u RS?

За Иваниућа су гласали и срби и већина муслимана који живе у Републици Српској.
Број муслимана је у апсолутном износу велики у општинама: Зворник (14.100), Приједор и Бијељина (по 13.100), Добој (9.000), Бања Лука (6400), Братунац (4.000), Нови Град и Сребреница (по 3.500) и Теслић ( 2600). Процентуално највише их има у општинама: Вукосавље 57,1%, Осмаци 47,5%, Источно Горажде 40%, Сребреница 37,3% и Језеро 33%. Хрвата највише има у општинама: Добој (1900) и Бања Лука (1800), а процентуално Пелагићево 5,3%, Дервента и Котор Варош по 3,6%.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.