Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsti izbori u Bosni i Hercegovini 2010g. , rezultati i reakcije  (Pročitano 34536 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50186
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
SUMNJE: ODAKLE CAK 120 HILJADA NEVAZECIH GLASOVA ZA IZBOR CLANOVA PREDSJEDNISTVA BiH

Irena Hadžiabdić, predsjednica CIK-a, kazala je da 9,4 posto nevažećih listića za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske i 6,88 posto nevažećih listića za člana Predsjedništva BiH iz FBiH zabrinjava

http://haler.blogger.ba/arhiva/2010/10/04/2598844

Dajte ljudi; 9,4% biraca nije znalo da popuni jedan od tri kvadratica?  Smile Uopste ne treba biti pismen da bi glasao za clana predsednistva. I opet 10% nevazecih listica. Prirodno je da PDP ne priznaje rezulatate. Ne bih ni ja da sam na njihovom mjestu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Aj vi meni objasniti kako Muslimani mogu glasati za Komsica ako je on hrvatski kandidat? Zar biracki spiskovi nisu podeljeni?

Jesu, ali su podjeljeni na RS i federaciju. RS daje srpskog člana predsjednika, a FBiH hrvatskog i muslimanskog... Do prošlih izbora se kod njih poštovalo "nepisano pravilo" da Hrvati predlažu svoga predstavnika, a muslimani svoga. Međutim na prošlim izborima ovi Lagumdžijini su odlučili da postave za kandidata svoga "Hrvata" (koji, kako kažu, u sebi hrvatsko ima samo metak HVO-a) i naravno dobio je više glasova (od muslimana) u odnosu na kandidate koje je predložilo malobrojnije hrvatsko glasačko tijelo...

u principu ko ih jebe... kad su vezivali zajedno zastave 91 onda su im valjali, sad nek ih zajebavaju...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50186
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

u principu ko ih jebe... kad su vezivali zajedno zastave 91 onda su im valjali, sad nek ih zajebavaju...

U principu se slazem. Ne trebamo se mi uplitati u pricu o "trecem" entitetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Na Sarajevo-x je opsta neverica, tuga i bes, zbog pobede Izetbegovica, tako da kontam da ovi izbori i nisu prosli tako lose....naravno, kad je u pitanju federalni deo, za RS je sve ocekivano i po planu  Smile

Citat
Ja sam se baš zbog 60 minuta opredijelio za Bakira. Može se Željko ku...ti i skupljati poene kod politički neobrazovanog naroda ali od takve politike BIH nema nikakve koristi. Nama trebaju razgovori sa Beogradom i Banja Lukom. Trebaju nam kompromisi. Za takve razgovore najviše spremnosti je pokazao Bakir. Može Željko reći: "nek ne dolaze Srbijanci ovamo dok ne oslobode Iliju Jurišića". Ali šta Ilija Jurišić ima od takvog njegovog stava? Nema ništa. To je i Bakir naglasio u emisiji. Razgovorima možemo praviti male pomake. Možemo praviti male korake ka normalizaciji međunacionalnih odnosa. To je dug i mukotrpan proces. Ali to je i jedina realna opcija. Ja bih volio da je BIH vojna sila pa da može nametati svoju volju velikosrbima. Ali pošto to nije slučaj, preostaje nam jedino razgovor sa fašistima. Žalosno ali istinito. To je realnost koju Bakir uvažava (za razliku od Željka i Hareta).

Ovaj je najsmireniji...ostali su mnogo tragicniji, suicidniji i agresivniji  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2010, 05:19:00 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
SUMNJE: ODAKLE CAK 120 HILJADA NEVAZECIH GLASOVA ZA IZBOR CLANOVA PREDSJEDNISTVA BiH

Irena Hadžiabdić, predsjednica CIK-a, kazala je da 9,4 posto nevažećih listića za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske i 6,88 posto nevažećih listića za člana Predsjedništva BiH iz FBiH zabrinjava

http://haler.blogger.ba/arhiva/2010/10/04/2598844

Dajte ljudi; 9,4% biraca nije znalo da popuni jedan od tri kvadratica?  Smile Uopste ne treba biti pismen da bi glasao za clana predsednistva. I opet 10% nevazecih listica. Prirodno je da PDP ne priznaje rezulatate. Ne bih ni ja da sam na njihovom mjestu.
Е јбг. Магични,мени није јасно да си ти убјеђен да су то гласови за Иванића.
Иванићев ПДП-а је на нивоу СП-е и без СДС-е или СНСД-а као коалиционих партнера Иванић не би добио
више од 10% ни да му је госпођа предсједник ЦИК-е а не службеница у државним органима БиХ баш као што је и Микеревићева!!!
Шта ако су то гласови Радмановића,односно толико су мислили да је довољно да представник коалиције бабе и жабе побједи?Шта је онда нормално? Smile
Како објашњаваш да је Додик добио 68% странка му око 50 а Радмановић као и странка?
Немој рећи да си за предсједника РС бирао Додика а  за Пр.БиХ Иванића.
Чуј тебе,нормално је да ПДП-а не признаје изборе.
Да је ишта нормално,лик који је осуђен на годину и пол би сједио на робији а не био биран да руководи мојом судбином.То би било нормално али пошто смо ми интелигентни ко коњи нашим животима ће и даље руководити разни Младени и Милоради.
У ситуацији гдје муслимани живе за уништење мени јединог мјеста за безбједан живот нама требају сирови који знају и хоће рећи:НЕЋУ,а не интелектуалци који на помен његове жене кажу:У РЕДУ,НЕМА ПРОБЛЕМА.
Да је СДС-а била имало паметна изашла би самостално на изборе и добила више гласова него што је сада у коалицији са бескичмењацима,за један главом гарантујем...какав Иванић и пи*ка материна.
Na Sarajevo-x je opsta neverica, tuga i bes, zbog pobede Izetbegovica, tako da kontam da ovi izbori i nisu prosli tako lose....naravno, kad je u pitanju federalni deo, za RS je sve ocekivano i po planu  Smile

Citat
Ja sam se baš zbog 60 minuta opredijelio za Bakira. Može se Željko ku...ti i skupljati poene kod politički neobrazovanog naroda ali od takve politike BIH nema nikakve koristi. Nama trebaju razgovori sa Beogradom i Banja Lukom. Trebaju nam kompromisi. Za takve razgovore najviše spremnosti je pokazao Bakir. Može Željko reći: "nek ne dolaze Srbijanci ovamo dok ne oslobode Iliju Jurišića". Ali šta Ilija Jurišić ima od takvog njegovog stava? Nema ništa. To je i Bakir naglasio u emisiji. Razgovorima možemo praviti male pomake. Možemo praviti male korake ka normalizaciji međunacionalnih odnosa. To je dug i mukotrpan proces. Ali to je i jedina realna opcija. Ja bih volio da je BIH vojna sila pa da može nametati svoju volju velikosrbima. Ali pošto to nije slučaj, preostaje nam jedino razgovor sa fašistima. Žalosno ali istinito. To je realnost koju Bakir uvažava (za razliku od Željka i Hareta).

Ovaj je najsmireniji...ostali su mnogo tragicniji, suicidniji i agresivniji  Smile

Па то је оно што неки људи не желе или нису способни да схвате.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62

Citat

тај је имбецил Smile ...смирени имбецил Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63

Postizborna pjesma... Najbolje opisao izbore... Mikula car, poslušajte obavezno  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50186
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Немој рећи да си за предсједника РС бирао Додика а  за Пр.БиХ Иванића.

А шта ако јесам?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63

Citat

Grubi & Bubi

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 
Glasovima muslimana Smile
Шта они као неће да гласају за своје мује, него калкулишу са ујама ?

Гласају и за своје и за Комшића. Довољно их је за то, а тако имају и двојицу у Председништву. Паметно раде.

Споља је можда и другачији од Силајџића и њему сличних, али у суштини је исти, односно можда и гори, како рече Ринака.

Колико сам ја скапирао, лик заступа неку грађанску и лебералну опцију. За себе не каже да је Хрват, већ Босанац.

Не би још укидао ентитете, јер је то немогуће, али се залаже за то, пази сад, не зато што је Српска геноцидна творевина и сл. већ да би сви поново живели у миру и слози, као и пре рата, да поново постанемо пријатељи и суседи. Гледао на некој емисији и смејао се наравно.

По Србији сере без престанка, мада често прозива и Хрватску, због Туђманове политике према Босни.

У рату се, када су биле борбе између Муслимана и Хрвата, како сам чуо, борио против својих и био рањен, мада је боље да нам о томе више каже неко одатле. Углавном знам да му је неко рекао: "Једино хрватско у теби је метак ХВО-а".

Дакле, за Србе и РС, он је лош колико и неки увезени екстремиста из Омана или Саудијске Арабије.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2010, 18:42:45 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.