Ja i dalje ne vidim gde je problem. Neko ko nije mod upozorava korisnika koji krsi pravila da to ne radi. I u pravu je. Nebitno ni koliko taj neko ko upozorava, ni koliko taj neko ko je upozoren imaju staza na bureku, poruka ili sta im je cilj u zivotu.
Kome se ne svidja i koga to iritira nek povede racuna o svom ponasanju, pa ce bar eliminisati to da on bude upozoren.
A to sto neko zeli da bude mod, prijatelj foruma ili prosto voli red i prevrne mu se zeludac kad vidi nekog ko ima sasvim dovoljno postova da savrseno zna sta je ok a sta ne, kako namerno krsi pravila... to je sasvim u redu... Zelje i mogucnosti cesto nisu isto, ali zelja i entuzijazam pojedinaca su ono sto je ovaj forum odrzalo...
Dakle, ja nemam problem sa tim. A alergican sam na ljude koji misle da to sto imaju xyz poruka znaci da mogu da se izdrkavaju na druge clanove.
Postoji samo jedno pitanje... Da li je ta osoba koja upozorava u pravu? Ako jeste, ima 100% moju podrsku.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!