Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opljačkana u stanici policije!  (Pročitano 451 puta)
27. Sep 2015, 09:14:56
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
Opljačkana u stanici policije!

Mariju Petrović odžeparili u Ljermontovljevoj dok je popunjavala formulare. Nestao joj novčanik sa 55.000 dinara, kartice, dokumenta. Iako okružena uniformama, nije imala kome da prijavi krađu

DžEPAROŠI su se toliko izgleda osilili da sad pljačkaju i u policiji! Beograđanku Mariju Petrović opljačkali su usred dana u - policijskoj stanici u Ljermontovljevoj. I nikoga u čitavoj zgradi nije bilo da reaguje na ovu krađu. Dok je popunjavala uplatnicu za pultom nestao joj je novčanik sa oko 55.000 dinara, "viza" karticom i vozačkom dozvolom...

Marija nam priča da je išla po potvrdu o boravištu, koja se za punoletne osobe u Beogradu može izvaditi samo u - stanici u Ljermontovljevoj. Potvrda joj je trebala da aplicira za novčanu pomoć od 10.000 dinara, koju opština Palilula daje svim porodiljama na svojoj teritoriji.

- Moja nesreća je bila i što sam deset minuta pre toga u Poštanskoj štedionici podigla roditeljski dodatak od 37.000 dinara - priča Marija. - Pošto se potvrda plaća 600 dinara, za pultom sam u policijskoj stanici popunjavala uplatnicu i izvadila iz novčanika ličnu kartu. Kad sam sišla u banku da platim, videla sam da mi nema novčanika. Kažem da sam opljačkana, potrčim gore da vidim da mi nije možda ostao, ljudi se okreću, ali niko od službenika ne reaguje.

Marija kaže da ni na prijavnici nije bilo nikoga i da se osećala sasvim bespomoćno, jer usred policijske stanice nema kome da prijavi pljačku.

- Videla sam nekoliko uniformisanih ljudi, ali su i oni stajali u redu - priča Marija. - Shvatili su da sam pokradena, ali niko nije reagovao, da zatvori ulazna vrata, da ti da neku podršku, da te uputi... Ništa. Neka devojka je rekla da je videla neku ženu da se mota oko mene, ali to nemamo kome da kažemo. Na kraju sam ušla u neku kancelariju i tu su mi rekli da moram da idem u policijsku stanicu Voždovac i prijavim krađu, jer se oni time ne bave!?

Pošto joj je taj metež oduzeo mnogo vremena, Marija je zbog bebe morala da se vrati kući.

- Od kuće sam pozvala broj u Ljermontovoj i pitala da li imaju kamere i da li ima smisla da dolazim i prijavljujem, a oni su mi odgovorili da nemaju video-nadzor, jer za to nikad nema para!? - navodi Marija. - Baš se osećaš bezvezno, jer u jednoj policijskoj ustanovi ne postoji niko kome možeš prijaviti krađu i da on istog trenutka reaguje i isproverava tu prisutne ljude.

OSTALA I BEZ POTVRDE
Marija na kraju nije ni završila posao zbog kojeg je došla u Ljermontovljevu. Nije ni uzela potvrdu o boravištu, jer nije imala novca da plati taksu.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.99
Citat
nestao joj je novčanik sa oko 55.000 dinara

Citat
Potvrda joj je trebala da aplicira za novčanu pomoć od 10.000 dinara,

Smile

Citat
Poštanskoj štedionici podigla roditeljski dodatak od 37.000 dinara

Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2015, 10:39:17 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Citat
nestao joj je novčanik sa oko 55.000 dinara

Citat
Potvrda joj je trebala da aplicira za novčanu pomoć od 10.000 dinara,

Smile

Citat
Poštanskoj štedionici podigla roditeljski dodatak od 37.000 dinara

Smile
I šta sad,zlotvor,puna kao brod ima 300 evra dodatak, pa treba da je opljačkaju.

Ljudski mozak je čudo,onog koga opljačkaju za dečiji dodakat,ko ga jebe,ali kad skot pun kao brod izgubi 50.000 evra,nemoj neko da uzme slučajno,da skot ne bude oštećen.

A ove govnare što s enazivaju policajci treba da je sramota,ovo što su ženu opljačkali,treba cela ljermontova da se istali da joj vrati pare,otpustio bih pola onih govnara što su kao obezbedjenje,to su nesposobne budale.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2015, 13:48:41 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.85
Lepota. Nema kamera u Ljermontovoj.  Smile

Vidimo se na naslovnoj u ponedeljak.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.345 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.