Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 10:51:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: opet problem sa moderatorima  (Pročitano 6699 puta)
12. Apr 2010, 23:51:46
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
Da nebude da se samo ja nesto zalim vidim da je ovde bilo jako puno tema o problemima sa moderatorima na javnom chat-u i da su te teme zakljucane naravno. i primetio sam da nikad necete da priznate gresku i zloupotrebu polozaja, ja sam juce banovan bez ikakvog razloga od strane moderatora Belgrade i danas kad sam ga pitao zasto me je banovao on mi odgovara da je to njegovo pravo da odlucuje kad ce koga da banuje. Stvarno nije u redu da se ponasa tako a x puta sam video na chatu gomilu ruznih i neprikladnih reci na koje se nije osvrnuo ni Belgrade a ni njegov kolega Shone83. nije potrebno da mi odgovarate niti da raspravljamo o ovome samo bi bilo lepo da oni malo povedu racuna o ponasanju prema ljudima koji posecuju i koriste ovu igru svakodnevno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Nije nikakav problem priznanje kada greska postoji, problem je sto greske uglavnom nema, a primedbe su ceste, i gotovo uvek dolaze od onih koji su sva prava na to ispucali. U 95% slucajeva zale se oni koji da imaju trunku obraza ne bi smeli ni da pisnu zbog svega sto rade. U ostalom, poslednjih 10ak tema sa prituzbama zbog bana uputili su ljudi koji su krvnicki psovali pa tako svoje banove zaradili.

Da li to znaci da gresaka nema? Naravno da ne znaci, dese se.

Ti mozda nisi takav, ali tvoj ban je legitiman.

U pravilima javnog ceta lepo i jasno pise: Najstrože je zabranjeno komentarisanje banova.

Dakle, ako imas konkretan problem, mozes ga izneti ovde. Ako to uradis civilizovano i pristojno, normalnim tonom, dobices takav i odgovor nakon sto se situacija proveri, ali ako isterujes pravdu na javnom chatu normalno je da ponovo budes banovan. Ako provociras moderatore i komentarises njihov rad tamo, takodje. Ako ih ovde napadas na ruzan nacin, takodje. Ali ako sve uradis lepo i pristojno, a stvarno nisi kriv, dobices i javno izvinjenje i skracenje bana, i neces biti prvi. Samo ces biti u manjini, nazalost.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
ovaj put sam banovan bez razloga i to samo zbog samovolje moderatora Belgrade, vi to mozete i da  proverite. Lepo i kulturno sam izneo problem bez ikakvog povisenog tona niti namere da bilo koga provociram, samo mi je krivo zbog toga sto se desilo, osecam se nekako disriminisano . ja skoro svakodnevno posecujem ovu igru i igram je sa ljudima koje poznajem ili nepoznajem , i kada mi stave ban samo zato sto sam napisao ime mog druga da bi se javio na javnom shat-u ,onda to stvarno nije u redu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Veceras nisi banovan od strane mene. Banovi od prethodnih dana postoje u logu i admini ih mogu pogledati u svakom trenutku i proceniti jesu li bili legitimni ili ne.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Poslednji ban koji vidim je 11.4.2010. u 23:32 dakle to je u nedelju uvece...
Ipak, mislim da je moj post bio jasan. Komentarisanje banova na chatu (kao i razne druge stvari koje stoje navedene u pravilima) je zabranjeno. Lepo ili ne, uctivo ili ne, zabranjeno je.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Naopako... Smile
Svaki dan sve vise i vise tema o moderatorima...
Dajte bre ljudi smirite se malo ako vam se ne svidjaju moderatori nemojte ni dolaziti na chat,udjes u igru zavrsis i izadjes na iksic u gornjem desnom uglu...  Smile
Stvarno ste preplavili forum...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2010, 00:59:15 od stefanovski13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Kad je izasla ova igrica, posecivala sam je cesce, cak i malo chatovala...
Desavalo se da grupica ljudi koja malo vise kucka poruke na chatu
dobije ban, jer navodno zagusuje chat i zato sto je dosadna s komentarima.
Ne znam cemu onda sluzi taj chat nego da se ljudi dopisuju?  Smile
Ili sluzi da bismo pitali nesto vezano za igru?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
iz pravilnika;

Citat
U igri ConQUIZtador možete da obavljate online razgovore sa drugim igračima, bilo u Čekaonici, (gde se obavlja razgovor vezan za samu igru), privatnom ćaskanju i ćaskanju tokom same igre.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Ok, nisam procitala pravilnik  Smile. Izvinjavam se.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Stvarno nije u redu da se ponasa tako a x puta sam video na chatu gomilu ruznih i neprikladnih reci na koje se nije osvrnuo ni Belgrade a ni njegov kolega Shone83.

Koje su to ruzne i neprikladne reci na koje se mi nismo osvrnuli? Mozda je i prosla neka da nismo videli ali cisto sumnjam, a gomila sigurno nije. Kad vec optuzujes daj dokaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Jun 2025, 10:51:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.