Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 06:43:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opet prevare sa kreditima?  (Pročitano 2703 puta)
23. Okt 2009, 13:38:56
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pre malo manje od mesec dana sam podigao kratkoročni kredit u Privrednoj banci Beograd (namerno navodim koja je banka)
Dogovor je bio 3000 evra, 12 rata, troškovi, rata je 280.21 evro. Izadje da vraćam malo preko 3300 evra. U redu, kažem ja.

Isplata kredita je 3000 evra puta srednji kurs NBS na dan isplate, a rate 280.21 x srednji kurs na dan vraćanja.

I sada ide smehoteka.

Još nisam ni jednu ratu vratio, znači, treba prvu da uplatim, kaže 280.21 x kupovni kurs. Kako BRE???? Pa tako je od pre dve nedelje, dobiješ po srednjem, a vraćaš ratu po kupovnom.
Pa vi možete kupovni da stavite i 101 za evro, majke vam ga?

I šta sada?

opcija a) Da uletim u kancelariju kod direktora i da ga tako išamaram ( da pazim da mu nešto ne polomim, pa da odgovaram za teže telesne povrede) i da prestanem dok se sam ne ponudi da plati razliku.
opcija b) Da tužim (mada već unapred znam da je džabe, sigurno negde neka klauzula poszoji o pravu banke o promeni uslova bla bla bla)
opcija c) da nastavim sa ovim, znači, javno pljuvanje po forumima, slanje mejla svim mogućim novinama i svim mogućim agencijama?

Predlozi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
Зар није скоро била баш дизана фрка око тога?Колико се сећам и Јелашић је говорио да ће забранити такву праксу.
Испада да ти овако сад треба 15 адвоката само да пазе да те не зајебу.

Иначе и а) и б) и в) добро звуче  Smile .Мада ако постоји та клаузула,а сва је прилика да постоји,онда једино овај трећи може имати неког већег ефекта.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Наравоученије: Не потписивати ништа без детаљног читања и савета брата/сестре економисте.
Сигурно је негде писало да банка задржава право да мења услове...бла, бла, негде ситним словима на 6.-ој страници уговора, тако да од тужбе ништа, само предострожност.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Privredna banka... ahaha..
Znas li ti ko je njihov disa? Smiley
Koja je struktura kapitala u toj banci?

Sto se tice pod

a) mozda te i razume... posto i sam ima obicaj da ulece, lomi i baca stolice na radnike, cepa spise... ali cisto sumnjam da ces ga ikad naci na radnom mestu... Smiley 

b) Procitaj jos jednom ugovor. Proveri da li u ugovoru stoji da banka zadrzava pravo da izvrsi izmenu uslova kreditiranja. Ukoliko je navedeno da se obracun radi po srednjem kursu i ako ne stoji stavka da imaju pravo da izmene uslove, reci im da isprave gresku i ako to ne ucine, da ces da ih prijavis NB. Ako kazu da nece, posalji prijavu NB. Ukoliko stoji da oni mogu da izmene uslove, onda... jbg... vracaj sto pre, npr. preko uzimanja kredita kod neke druge banke...

c) Ne, po novom Zakonu o infomisanju, svi lopovi i lazovi su zasticeni kao i obicni gradjani, pa cak i bolje... Jos ces i ti da popijes tuzbu...

Vracaj kako znas,  bezi i ne osvrci se...
« Poslednja izmena: 23. Okt 2009, 14:05:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A,ko je njihov disa?
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ne znam, ko je? Ali ozbiljno pitam.

Šta misliš o Čačanskoj banKi?

Pregledaću ugovor. Ali ću i da trubim po javnosti. Kopiraću ugovor i slaću PDFove svima. Sa naslovom NE ZAJEBITE SE KAO JA!!!  I , najbitnije je, mogu da me uhvate za onu stvar, ako im dozvolim, jer ja NEĆU da širim neistine. Evo, cela istina, kompletan ugovor je tu, samo nemojte i vi da se zeznete.... Ako sam ja pogrešio, platiću, ali šaljem upozorenje drugima. To jeka ratzlika od oko 800 dinara mesečno, biće za tih godinu dana oko 100 evra, ko ga hebe, ali su ispali pičke maksimalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Jedna jako zivopisna osoba za koju se sigurno ne moze reci da je najuspesniji srpski bankar, s obzirom da njegove banke pre prodaju drugima, nego sto nastavljaju sa samostalnim radom...

A i privatizacija najstabilnije drzavne banke (PBB) je, takodje, bila zivopisna...
« Poslednja izmena: 23. Okt 2009, 15:20:06 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
disa je g17 kadar..sve je onda jasno
Hvala na linku
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 06:43:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.