Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Operator Logovi vase kreacije & Tutorijal  (Pročitano 46349 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Postoji!

Unesi sledeći link u web browser (web) na tvom telefonu
http://nologo.sourceforge.net/jadgen.php?mcc=220
i idi na tu adresu, bićeš obavešten da instaliraš java software na tvoj telefon, pa to i uradi.
Kada se program instalira, pronađi ga na tvom telefonu i startuj ga.
Ubaci svoj broj mobilnog telefona i izaberi operatora.
Kada sve potvrdiš Options -> Ok, bićeš obavešten da pošalješ poruku na broj telefona koji si u prethodnom koraku uneo (svoj broj), pa je pošalji.
Sačekaj da ti poruka stigne, i kada je primiš, otvori je i snimi logo operatora koji si izabrao. Bićeš upozoren da ćeš da owerwrite-uješ postojeći logo, što i uradi. Za izbor Telenor operatera dobićeš blanko logo, što ti je i bio cilj.
Posle owerwrite-ovanja proveri!
Na N73 u meniju Menu/Tools/Settings/Phone/Standby mode, pojaviće ti se opcija na kraju da možeš da isključuješ i uključuješ operator logo.

Svaka Cas clanu shomi22 sto je prvi ovo stavio na svome telefonu

Najzad da poceo da radi za Symbian OS 9.1

Druga opcija za druge zemlje ,Mozete otici na ovu stranu http://nologo.sourceforge.net/ota1.php odaberete vasu zemju i skidate i po posaljete na mobilni otvorite i kliknite na tekst sto vi daje link klikni na link i otvoricese browser (web) na tvom telefonu zatim sledite ova procedura sto je dao shomi22 i idi na tu adresu, bićeš obavešten da instaliraš java software na tvoj telefon, pa to i uradi.
Kada sve potvrdiš Options -> Ok, bićeš obavešten da pošalješ poruku na broj telefona koji si u prethodnom koraku uneo (svoj broj), pa je pošalji.
Sačekaj da ti poruka stigne, i kada je primiš, otvori je i snimi logo operatora koji si izabrao. Bićeš upozoren da ćeš da owerwrite-uješ postojeći logo, što i uradi. Za izbor Telenor operatera dobićeš blanko logo, što ti je i bio cilj.
Na N73 u meniju Menu/Tools/Settings/Phone/Standby mode, pojaviće ti se opcija na kraju da možeš da isključuješ i uključuješ operator logo.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0002.gif
(67.01 KB, 352x416)
Screenshot0003.gif
(67.52 KB, 352x416)
« Poslednja izmena: 08. Jan 2007, 11:36:41 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
e sad evo sto doge kao poruka treba ovo da se edituje i da e novo uradi a unutra da se postavi neka slicica ili bilo sta ,,,Bar da se proba i lepo je covek ziveti u nadu  Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
c.rar (0.39 KB)
« Poslednja izmena: 08. Jan 2007, 12:15:22 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Prateci upustva sa prethodnih 11 strana, uspeo sam vrlo lako i jednostavno da zamenim OperatorLogo.
Problem je taj sto se on javlja (kao i promena pozadine) tek kad pocnem sa upisom broja (slk. 1 ).
Ja bih voleo da moj poceteni izgled displeja upravo tako izgleda a ne kao do sada slk.2 ( nemogu da promenim).
Vec sam na forumu dobio odgovor da je bio na mrezi ORANGE(tacno) i da je to njihova standardna nepromenljiva postavka.
Verovatno je tako, ali nikad ne raci nikad (uverio se mnogo puta) i zato pitam i u okviru ove teme sa nadom da neko mozda ima resenje ili zna neku caku.
Mozda pomogne i to sto je preko dekodiran legalno posle isteka pretpletnickog roka.
Hvala !!!!!!

Zar ne primećuješ da imaš Orange firmware sa Orange Homescreen plugin-om koji verovatno ne dozvoljava da se na njihovom firmveru, tj., telefonima pojavljuje odmah operator logo?!? Flešuj telefon nekim nebrandiranim firmverom i imaćeš koliko hoćeš operator logoa!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Postoji!

Unesi sledeći link u web browser (web) na tvom telefonu
http://nologo.sourceforge.net/jadgen.php?mcc=220
i idi na tu adresu, bićeš obavešten da instaliraš java software na tvoj telefon, pa to i uradi.

Svaka Cas clanu shomi22 sto je prvi ovo stavio na svome telefonu

Pa ja ti Aco dao link ka ovom No-Logo programu još pre dva meseca i isti je link u pitanju kada se odabere Srbija i nijedan komentar, a ovamo kada neko drugi sa tolikim zakašnjenjem otkrije "toplu vodu" svi napišu dve strane hvalospeva?!? Smile

Ovo samo govori da sve manje treba da se istrčavam i pomažem vam jer moje postove niko i ne čita ma koliko kvalitetni bili!

Ovo je citat iz mog posta
Izvoli pogledaj:

Pored ovoga samo da dodam: Neki kažu da N80 sa FW 4.0623.0.41 ima mogućnost uključivanja/isključivanja  op. logoa u "active today" meniju?!'
Takodje se govori o mogućnosti brisanja logoa sa telefona odlaskom na sajt http://nologo.sourceforge.net/ota1.php i instalacijom java aplikacije koja valjda ubacuje prazan logo u telefon. Onda i sam telefon dobija mogućnost -> Menu -> Tools -> Settings -> Phone -> Standby Mode -> Operator Logo -> Off/On....... Takodje se govori da se op. logo možda ne nalazi u e:/resource/apps/phone/oplogo kako mnogi misle već u "private" folderu koga nije moguće pregledavati i pisati po njemu, bla, bla, ......

Sve mi je ovo konfuzno, no ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6230
ce mi kaze neko kako da skinem ovaj logo sa 6630
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Čekaj da se razumemo - hoćeš da obrišeš već postojeći operator logo koji si ubacio na 6630 jer ti se ne svidja, ili hoćeš da obrišeš default logo operatera?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Pa ja ti Aco dao link ka ovom No-Logo programu još pre dva meseca i isti je link u pitanju kada se odabere Srbija i nijedan komentar, a ovamo kada neko drugi sa tolikim zakašnjenjem otkrije "toplu vodu" svi napišu dve strane hvalospeva?!? Smile

Mnogo dobro znam da si mi dao ti taj link i ja sam to isprobavao ali nije imala Makedonija tada na spisku i nisam mogao da postavim a vi ste mogli jer je imala Srbija ali niko nije isprobao tako da prvi je covek ko je Obradio to na delu je shomi22 niko drugi nije rekao da je to radilo ,,
« Poslednja izmena: 08. Jan 2007, 22:47:37 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
Pa da...onda je pisalo da vazhi samo za N80! Nadam se da tje neko da provali kako se postavljaju slichitze za logo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pa da...onda je pisalo da vazhi samo za N80! Nadam se da tje neko da provali kako se postavljaju slichitze za logo  Smile
Ne može da se "provali" shvatite to već jednom.
Sličice za logo su se na starijim Symbian telefonima obavezno nalazile u memoriji telefona i to u sistemskim folderima. To nije moguće uraditi kod telefona sa verzijom operativnog sistema 9.1 zbog opisanih razlika u OS-u koje su valjda postale i vrapcima jasne. Nema pristupa sistemskim folderima  bilo kojim file managerom, neće ga ni biti, samim tim....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6230
Čekaj da se razumemo - hoćeš da obrišeš već postojeći operator logo koji si ubacio na 6630 jer ti se ne svidja, ili hoćeš da obrišeš default logo operatera?!?
hocu da obrisem logo koji sam ja ubacio i da vratim default.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.214 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.