Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 22:13:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Operacija Valkira"  (Pročitano 19840 puta)
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG viewty
Film je toliko smorio da nije normalno. Mozda ima nekoliko momenata kad mi je bilo zanimljivo, ali sve u svemu ispod proseka  Smile
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Oko toga smo se slozili,protraceno vreme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Za mene je zesca budala onaj ko kaze da je film smor i da ne valja nista, cak sta vise film je odlican i jedan od boljih koje sam gledao u zadnje 2,3 godine.

Da ja vas pitam koje vi to filmove gledate a da im ne znate makar kroz maglu kraj. Mislim na istorijske filmove naravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG viewty
Meni zaista nije bitno da li znam kraj ili ne. Koliko smo filmova gledali snimljenih po knjigama, pa nishta... Film je loshe uradjen, cela pricha loshe uklopaljena... Meni se ne svidja... I ne planiram da tebi "kopam ochi" jer se tebi svidja. Ovde smo da delimo mishljenja.  Smile
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Meni zaista nije bitno da li znam kraj ili ne. Koliko smo filmova gledali snimljenih po knjigama, pa nishta... Film je loshe uradjen, cela pricha loshe uklopaljena... Meni se ne svidja... I ne planiram da tebi "kopam ochi" jer se tebi svidja. Ovde smo da delimo mishljenja.  Smile

Smile Smile Smile
Film i nije nesto,pazi ja sam znao kraj i ovakvo nesto sam gledao na history-ju ili tako nekom programu,tako da kad se sve skupi ja sam se smorio na pola filma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy Nexus
Za mene je zesca budala onaj ko kaze da je film smor i da ne valja nista, cak sta vise film je odlican i jedan od boljih koje sam gledao u zadnje 2,3 godine.

Da ja vas pitam koje vi to filmove gledate a da im ne znate makar kroz maglu kraj. Mislim na istorijske filmove naravno.

Pazi ovako, lepo je to sto se film tebi svidja, ali nemoj vredjati druge ljude molim te.. Behave yourself..
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Jedina stvar u vezi ovog filma koja mi uliva poverenje da ipak moze biti dobro je reditelj koji je rezirao sjajni Usual Suspects.
Pa Brajan Singer (Bryan Singer) je rezirao i Povratak Supermena, Dežurni krivci, X-Man 1,2...

Legendo...

Srbendo, ajde odleprsaj... kanim se opet te banovati. Smile

@PS...

Je l' si ti ovo odgledao... meni stoji na hdd-u vec dve nedelje i nikako da ga pogledam. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
ne.. imam ga gajbi, a nemam vremena da pogledam.. onaj post moj iznad, je bio sam opomena za SrbinAleksandra... aj kad odgledas, reci svoje utiske Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Znaci svaki film je los ako unapred znamo kako ce se zavrsiti, ali ni malo necemo ceniti sto se u njemu iznose istorijske cinjenice koje su na drugaciji nacin prikazane od tamo nekog dokumentarca koji je iznosio samo cinjenice ali ne i sudbine onih koji su stvorili te cinjenice .

Film treba da bude pouka da uvek ima plemenitih i hrabrih ljudi koji svojom borbom doprinose da ovaj svet bude makar lepse mesto za zivot i da istorija sa sobom nosi i Hitlera i Klausa Fon Stofenberga.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
Znaci svaki film je los ako unapred znamo kako ce se zavrsiti, ali ni malo necemo ceniti sto se u njemu iznose istorijske cinjenice koje su na drugaciji nacin prikazane od tamo nekog dokumentarca koji je iznosio samo cinjenice ali ne i sudbine onih koji su stvorili te cinjenice .

Film treba da bude pouka da uvek ima plemenitih i hrabrih ljudi koji svojom borbom doprinose da ovaj svet bude makar lepse mesto za zivot i da istorija sa sobom nosi i Hitlera i Klausa Fon Stofenberga.

ja to nisam rekao...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 22:13:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.