Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 280 281 283 284 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 182606 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
da da ... kako nisi cula Smile i to aleksandar peva sa njim .. bice vruce Smile

shake shake shake
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Vode i šećera, vode i šećeraaaaaa....  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne slazem se. Danijel mi je bio prilicno antipatican na samom pocetku (odnosno to i nije bio sam pocetak jer su vec neki likovi poispadali pre nego sto sam obratila paznju na tu "zanosnu manifestaciju"), sada vise nije... i treba da ih podjebava i provaljuje kad su takvi kakvi su. Po prvi put zelim da onaj nenormalni Vukasin ostane i nastavi takmicenje, a da onaj naduveni smarac ispadne, u ostalom dovoljan je jedan predstavnik Hrvatske (pa nek pukne Tonci selja).

Danijela za pobednika! Smile Ostalo su samo nijanse. Smile

p.s.
A Adnan Smile pijani folirant. Trebala mu je flasa, dve, tri...pet... i podrska da bi uopste smeo Danijelu nesto da kaze. Mada... nameracio se on na njega jos pre odlaska na spavanje i kreten je samo trazio razlog... On ce nekoga da bije?! U Srbiji? U Beogradu? Neka ide u svoje selo da ga majka vaspita malo bolje.
« Poslednja izmena: 29. Dec 2008, 13:03:05 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ne slazem se. Danijel mi je bio prilicno antipatican na samom pocetku (odnosno to i nije bio sam pocetak jer su vec neki likovi poispadali pre nego sto sam obratila paznju na tu "zanosnu manifestaciju"), sada vise nije... i treba da ih podjebava i provaljuje kad su takvi kakvi su. Po prvi put zelim da onaj nenormalni Vukasin ostane i nastavi takmicenje, a da onaj naduveni smarac ispadne, u ostalom dovoljan je jedan predstavnik Hrvatske (pa nek pukne Tonci selja).

p.s.
A Adnan Smile pijani folirant. Trebala mu je flasa, dve, tri...pet... i podrska da bi uopste smeo Danijelu nesto da kaze. Mada... nameracio se on na njega jos pre odlaska na spavanje i kreten je samo trazio razlog... On ce nekoga da bije?! U Srbiji? U Beogradu? Neka ide u svoje selo da ga majka vaspita malo bolje.

XXX
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6500c
Realno, ja bih voleo da pobedi onaj koji ostane veceras, bio to Igor ili Vukasin. Momci su sasvim OK, dobro pevaju, normalni, nisu nafurani. Adnan mi je bio dobar na pocetku, ali mi je sada katastrofa. Aleksandar je retard blago receno. Daniel peva najbolje, najbolji glas ima, ali se momak folira i on je djubre od coveka. Kome Bog dade talenat za muziku... Ana je OK, ali nema tu opustenost na sceni. Nina mi je super, ako neko od ove dvojice ne pobedi, nek bude onda Crnogorka! [youtube][/youtube]
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy S III

p.s.

"nenormalni vukasin" , "tonci selja" i "pobednik danijel" ....

Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
Tel.Me Your.Number

p.s.

XXX
Kaže se SEX
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
smajlici su zakon, pa ko je razumeo = shvatio je ceo post Smile a ko nije...  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hhaa,,Adnan se napio pa peva Tompsona,a Igor se usro pa ga ucutkuje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
hhaa,,Adnan se napio pa peva Tompsona,a Igor se usro pa ga ucutkuje...

Smile Smile Smile Nisam u toku. Jel mozes da pojasnis malo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 280 281 283 284 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.