Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 183639 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Na bini sa finalistima OT

Goran Karan, hrvatski pevač koji godinama tradicionalno održava solističke koncerte u Beogradu, pre nego što se pokloni publici u prestonici 27. decembra u Sava centru, imaće malu probu u ponedeljak kao gost „Operacije Trijumf“. A da je Karan dobar domaćin, pokazuje njegov gest, pošto će - pored gostiju na beogradskom koncertu Saše Jakelića i Mirele Meić - na bini Sava centra vatreno krštenje imati i finalisti rijaliti šoua „Operacija Trijumf“. Produkcijska kuća „Emoušn“ je ovim potezom napravila još jedno iznenađenje, kako za publiku tako i za učenike OT akademije. 

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Da li bi u bilo kojim novinama, ili na bilo kom portalu pogodili da se pesma zove Stupidisco... Smile

Nensi Vukomanovic me odusevila... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
Tel.Me Your.Number
Vidim oduševljen si Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
iritira me ova zena do bola, ali posto nisam slusao kako su odsvirali, ne mogu nista da kazem za ovaj snimak

* edit :

Danijel OT: Mrze me jer sam dobar sa Britni!
Subota, 20. decembar 2008. 12:20    

Kragujevčanin Danijel ne prestaje da zabavlja ljubitelje rijaliti-šoua Operacija trijumf i posle 80 dana od kako su studenti ušli u kuću u Košutnjaku, jasno je da bi bez njega bilo sve mnogo drugačije, da ne kažemo dosadnije.

Publika je Danijela zapamtila po velikom talentu za muziku i glumu, pomalo infaltilnom ponašanju, iako je profesor klavira(!), stalnim peckanjima drugih, ali i odlučnosti da ne da na sebe, bez obzira na to što je po fizičkoj snazi inferiorniji od drugih...

Poslednja u nizu Danijelovih "smicalica" i "pošalica" dogodila se na času fitnesa tokom ćaskanja sa profesorom Sašom Plećevićem, alijas dr. Feelgood .

Tema njihovog razgovora bio je Holivud i Britni Spirs, inače "velika Danijelova prijateljica".

"Profesore, kad ćemo u Ameriku, u Los Anđeles?", pitao je Danijel profesora fitnesa, a ovaj ga je upitao: "Šta si zapeo za LA? Što ne San Francisko?" .

"Pa, profesore zbog Holivuda, tamo su mi sve kolege! ", odgovorio je Danijel kroz smeh.

Saša Plećević je prihvatio Danijelovu igru, pa je tako saznao i da je jedna od najpopularnijih pevačica na svetu Britni Spirs prijateljica mladog Kragujevčanina.

"Ooo, pa Britni i ja smo veliki prijatelji! Često joj čuvam decu! Kad je na turneji, mnogo je zauzeta i onda ona sedne (pošalje) decu na avion i ja ih sačekam i onda ih čuvam. A nekada i ona dođe, pa je sačekam na autobuskoj stanici u Kragujevcu ...Nego, mnogo voli da pije..." , "poverio" se Danijel profesoru fitnesa.

Kad ga je profesor upitao da li ostali studenti znaju da on poznaje Britni Spirs, Danijel je imao spreman odgovor: "Pa, čoveče, što misliš da me mrze!?" .

Izvor: MTS-Mondo
« Poslednja izmena: 20. Dec 2008, 14:20:07 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Koncert Gorana Karana i OT studenata!
Subota, 20. decembar 2008. 13:37    

Hrvatski pevač Goran Karan održaće veliki solistički koncert 27. decembra u Centru "Sava".

Najveće hitove iz svoje dugogodišnje karijere "Vagabuno" neće pevati sam - na bini će se pojaviti Adnan, Danijel, Vukašin, Igor Cukrov, Aleksandar, Nina, Ana i Sonja, studenti Akademije Operacije trijumf!

Mala proba pred koncert biće upravo Karanovo gostovanje na Gala večeri ovog šou programa. Samo nekoliko dana nakon "probe", mladi studentio će imati "vatreno krštenje" pred publikom u kojoj neće biti samo članova porodice i fanova.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Vidim oduševljen si Smile

jel su vezbale koreografiju - rvanje sisama  Smile

malo gledao sam malopre, ona crnogorka nina je prava pacovka i dalje, sto je ne nasminkaju ili da joj stave masku neku  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Stupid Disco... Smile Smile Smile

Nemoj tako, Nina je bolesTna... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Jaooo slusam ih veceras u ovim intervjuima kada su ih pitali da li im prija medijska paznja.... Smile

Kako su poleteli...

Tacno se vidi da su po izlasku osetili kako ih narod  prepozanje.. pa im se digne pogled u visine.. turneje, autogrami, karijere, albumi...

Ima jedna dobra izreka, ne znam tacno kako ide ali nesto na ovaj fazon: "Da bi video kakav je neko covek, pruzi mu slavu, moc i novac"

svaka baba me je gledala na TV i zna kako se zovem, a deca skandirau moje ime...  pa ja sam zvezda...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2008, 00:59:15 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
OT: Palačinke i plac na Marsu...
Nedelja, 21. decembar 2008. 08:51    

Protekle nedelje na Akademiji Operacija trijumf preispitivali su se muško-ženski odnosi, kao i sitne radosti holivudskih zvezda. I, šta smo saznali? Da su "muškarci vredniji od žena", ali i da bi bili srećni, poznati "likovi" kupuju ostrva i idu na plac…na Marsu!

Studenti su, po sopstvenom priznanju nervozni i svađe su, koliko god to ne izgledalo tako, sve učestalije. Iako se studenti slažu, nervoza jača, bar ona oko fitnesa - "što ja da trčim, ako Vukašin spava", ili one oko palačinaka koje Adnanu prave najveći problem.

"Bebićka napravila palačinke samo za njenu grupu, a kad je Adnan pravio piletinu i uštipke, pravio za svakog! J…. ti, ne mo’š naravit još tri palačinke! Šta su ti žene pokvarene, majku ti…", rekao je Adnan.

Ova nedelja donela je interesantan obrt - Danijel više nije najomraženiji student! Njegovo mesto polako, ali sigurno, zauzima Vukašin.

"Osećam da ih nerviram, voleo bih da me malo iskuliraju", rekao je Vukašin u telefonskom razgovoru sa kumom, dok je Danijel, nastavio da zasmejava ukućane, ali i gledaoce.

"Hvala skupštini opštine Živinice i mom kolegE Adnanu Babajiću. Lepo je bilo pevati vama, publici iz Azerbejdžana…hvala vam! Ne znam da li znate, ali naš narod potiče upravo iz Azerbejdžana. Srca su nam puna zbog vas! Kupite naš najnoviji CD, prodavaće se na novom prašku za veš. Moj košta pet dinara, Adnanov šest, a sav prihod ide u humanitarne svrhe", zahvalio je Danijel "svima" nakon probe hita "Što je danas lep i sunčan dan" koji će izvesti sa Adnanom na Gala večeri.

Krenule su i one iskrenije priče, koje se tiču želje da se ostane do finala, ali i da se postane milijunaš. "Da li ste vi govedo?, Koliko puta pr’neš na dan, Da li volite Danijela", bila su neka od pitanja voditelja Adnana, a Igor je odgovarao:"Ne volim Danijela ni na jedan način, ni prijateljski ni ljubavno, ali simpatičan mi je!".

A Danijel, ko Danijel…Radio je akupunktutru čačkalicom, pričao kako se raduje kad kupi svesku i olovku…Šta reći, osim - opet nas je zasmejao!

Emisija Najgori od sve dece ove nedelje ugostila je Luisa i Isidoru Bjelicu, prikazala kako se provode Nikole (Paunović i Sarić) posle izbacivanja, ali i emitovala prilog sa snimanja novogodišnjeg programa u Sarajevu sa izbačenim ukućanima. Đorđe, Sajko, Antonija, Milica i Nikola P. ponovo su bili na okupu. Skoro svi izbačeni ukućani su išli u Sarajevo na pesmu I ćevape, svi osim Jasmine!

Isidora je naravno donela vunicu studentima, a dok su "štrikali" Maca je zamišljao kako bi izgledalo da su se Sonja i Danijel stvarno "pošibali", što je izazvalo salvu smeha!

"Čeliče se u nemogućim uslovima", rekla je Bjelica o studentima, i rekla da zbog toga zaslužuju da se "troje po troje pojave u njenoj emisiji", dok je Luis upitao Macu zašto stalno minira Vukašina, ali ne i Sonju. "Zato što sa Sonjom imam dete!", bio je kratak voditelj.

Adnan je u emisiji postao Adnan Kojić Keba i kao deo Bjelicine "dramaturgije" pevao "Šabane, šabane", "Iza svakog ugla vreba Dragan Kojić Keba" i "Obriši suze mala moja", Šime (Igor Cukrov) pevao je "Strah me da te volim", a Bebićka pesmu koju je izvela na Gala večeri, "Tridesete".

Finale se približava, Operacija trijumf traje do 5. januara, a uskoro počinje i glasanje za favorita – ne za Aleksandra, već za onog koji će 6. januara 2009. godine napustiti Košutnjak sa muzičkim ugovorom pod miškom i titulom pobednika Operacije trijumf!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Dum spiro spero

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 5800
Zna li neko u kojem su beogradskom klubu bili Nikola P. i Nikola S., prilog prikazan u zadnjoj u emisiji "Najgori od sve dece"?! 
IP sačuvana
social share
Credula vitam spes fovet et melius cras fore semper dicit - Credulous hope supports our life, and always says that tomorrow will be better. (Tibullus)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.353 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.