Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 183626 puta)
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
Vec zamisljam Sonju i Anu kako se jure po ringu Smile Samo nije mi jasno, kako moze da peva Stupidisco Smile Celu pesmu se ponavlja Smile jedna strofa
da bre...ne ulazi mi u glavu nikako,a i presmijesna mi je sama cinjenica da ce i junior jack doc,ja mislio da se milan zahebava,mada ja nesto i dalje mislim da nije to moguce,on i njegova polovina Kid Creme ce bit u areni za docek nove,cudno mi je da u tako malom razmaku dolazi 2 puta pa jos na dogadjaj tipa OT,valjda je kao DJ covjek bukiran makar po godine unaprijed,ako stvarno bude dolazio ja mislim da ce da odere emotion za repa...ali ipak na kraju krajeva,taman je za OT...
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 02:26:20 od Ilew »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Verovatno cuvaju kesh za poslednju galu, kad bi trenalo da uleti neko poznat. Junior Jack nije preterano skup; da jeste, nebi toliko cesto dolazio medj' Srblje.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG 
Jедино што ме још интересује је шта ће радити за нову годину... За последњу галу има неког Чолића да доведу и то је то.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 04:14:14 od Luka_Blok11c »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Ćale ga šalje na Evrosong!!!
Učesnik OT šoua Adnan Babajić dobio informaciju da će predstavljati Bosnu na Pesmi Evrovizije u Moskvi

Adnan Babajić, učesnik rijaliti šoua “Operacija Trijumf “ iz Bosne, ako je suditi po rečima njegovog oca, predstavljaće svoju zemlju na narednom takmičenju za pesmu Evrovizije. Babajić je naime, ove informacije izneo u lajv strimu, neposredno po završetku jedanaeste Gala večeri na OT akademiji.

- Ljudi, moram ovo da vam kažem, tata mi je malopre rekao da je sve završeno i da sigurno idem na sledeću Evroviziju kao bosanski predstavnik - rekao je Adnan, iako je pravilima “Emoušna” zabranjeno da se u kući iznose informacije iz spoljnjeg sveta, bilo da je u pitanju OT šou ili Veliki Brat.

Informacije mu je, navodno, prosledio otac, dok je Babajić nakon izvođenja pesme koju je spremio sedeo sa ostalim takmičarima na delu scene koji je dostupan i publici.

Tokom emitovanja šoua provlačile su se i informacije da će se neko od finalista pojaviti u takmičarskom delu Beovizije, ali budući da pravila nalažu da Srbiju mogu predstavljati samo muzičari koji su srpski državljani, to se u ovom slučaju odnosi samo na Sonju Bakić i Danijela Pavlovića. Naime, oni su jedini kandidati iz Srbije koji su ostali u kući na Košutnjaku. Adnan bi u slučaju da su informacije koje je dobio tačne otišao direktno na Evroviziju, bez takmičenja i kvalifikacija u Bosni.
Potvrdu cele priče pokušali smo da dobijemo od Ismete Dervoz, člana OT žirija, ali i predsedavajuće bosanske delegacije pri Evrosongu. Ona nije mogla da nam potvrdi da li će Adnan ići u Moskvu sledeće godine, uz obrazloženje da je još rano govoriti o tome.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja mislim da im nije ostalo ni toliko para da angazuju jebenog Deda Mraza iz oglasa u novinama.

Junior dolazi bez para u OT, to mu je reklama za nastup, on uzima kintu na drugoj strani, inace ne bi malo malo pa dolazio u Srbiju.
Svi ovi sto su dolazili, osim mozda Zeljka Samardzica, nisu uzeli ni dinara.Doveli bi oni Colu odavno da su mogli da plate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N97
Za one koji ne znaju, Stupidisco je obrada sledece pesme:

DARE ME
The Pointer Sisters

I've got a chip on my shoulder with you name on
it - knock it off.
So don't just stand there foolin' if you don't
want it - knock it off.
I say you're either a lover or you are a liar.
So don't you push too hard, you're playin' with
fire.

Baby, make your move, step across the line,
Touch me one more time, come on, dare me!
I wanna take you on, I know I can't lose,
I'll be loving you if you just dare me.

Looks like you're lookin' for trouble,
And I'd say you found it - you found it.
You'll have to come right through me,
There's no way around it - you found it.
I hope that lean hungry look means what it's
saying.
'Cause I'm just sittin' on ready, ready and
waiting.
Baby, make your move, step across the line,...

Come on and dare me.
If there's any truth behind your intentions
This night's gonna end up on fire - you better
believe it.
You better believe it, oh baby. Oh, dare me, dare
me, dare me.

Dakle, mozhda ce Sonja to pevati uz matricu Junior Jack-a ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
P.S. Gde su ovo iskopali  Smile Smile culture_club_karma_chameleon

shto ? shta fali Kharma Chameleon ? mislim , malo je gay, ali bolje to nego Rihanna...

Nikola Sarić: Naučio sam da se ne nadam
Utorak, 16. decembar 2008. 21:29    

Deseti izbačeni ukućanin Nikola Sarić veče nakon ispadanja iz Akademije Operacije trijumf otkrio da je iznenađen, ali i oduševljen izlaskom iz Kuće.

"Nisam se nadao ovome...ili jesam, ne znam. Znam samo da sam tokom studiranja naučio da se ne nadam ničemu. Priželjkivao sam da izađem i mislim da sam se pripremio. Da je bilo drugačije i da sam ostao, pao bih u komu! Trebalo bi mi bar pet dana da se priviknem da ostajem", rekao je Nikola za MONDO. "Prezadovoljan sam što sam izašao".

Najmlađi učesnik najvećeg realiti šoa u regionu 19-godišnji Nikola Sarić, poznatiji kao Sajko ili apsolutni miljenik ženskog dela publike, izgubio je u duelu sa Vukašinom.

Sajko je jedan od "onih" koji su svojim ponašanjem u Kući pozitivno iznenadili publiku - mlad, pametan, obrazovan i miran dečko. Iako se sa "protivnikom" Vukašinom nije "baš nešto" slagao, Nikola ga poštuje kao muzičara. "Imali smo nekoliko konflikata, ali ništa preozbiljno, u Kući se svako bar jednom posvađao i to je normalno. Ne mislim ništa negativno o njemu, ali sam se ipak držao na distanci".

Upravo ova dva rivala su razgovarala i o ideji koju je žiri predstavio studentima - muški bend.

"Obojica smo se složili da to ne bi funkcionisalo. Da li zbog nas samih, da li zbog želje da počnemo solo karijere, ne znam. Uostalom, mi smo pevači, a meni bend znači ono: Pojaviti se na bini sa instrumentima, odraditi svirku...ovo mi ne bi bilo prijatno", rekao je Nikola.

Kada je reč o kolegama studentima, Sajko priznaje da su mu Đole, Sonja i Nikola Paunović "biti prijatelji i kada se sve ovo završi", ali i pokušao da, iako je jedan od retkih koji je funkcionisao sa Danijelom objasni "zašto ga niko ne voli".

"On je čudnovat lik! Danijel je naporan malo, ali sa njim, ko zna, može zaista lepo da se funkcioniše. Iako nisam siguran da li bi mogao da mi bude prijatelj, uvek bi mogao da mi bude saradnik. On je sjajan muzičar!".

Sajko je prokomentarisao i favorita Aleksandra.

"Očigledno je da su Makedonci dobri glasači!", rekao je Sarić sa osmehom, a onda dodao i da on "ne zaslužuje baš svaki put da se nađe na toj klupi".

"On je divan dečko, jedan od najboljih u Kući i neko s kim bih voleo da se družim i ne želim da ovo zvuči negativno, ali on sa pevačke strane ne zaslužuje da sedi tamo i bude pošteđen. Tako misli i žiri".

Kada je reč o žiriju, Nikola kaže da se nikada nije ljutio na njih - zamerao im je samo to što su više gledali nečije ponašanje nego pevanje, a o svojoj nominaciji za izbacivanje i odluku Saše Dragića da mu ne da "glas za spas", Nikola je rekao: "Naljutio bih se i na žiri da me nije nominovao, i da me je direktor spasao".

Na naše pitanje zašto je zvučao tako kako je zvučao, Sarić je MONDO portalu rekao da je "jednostavno izgubio interesovanje".

"'Sanjao sam noćas da te nemam' je jedna od mojih omiljenih pesama. Mislim da sam bio uskraćen - ta pesma je napravljena da traje sedam minuta. Mi smo imali ograničenje i to nije bila ta pesma. Tu sam već bio nezainteresovan. Sama pesma je izgubila tu 50 odsto energije i eto...".

Nikolin favorit "sad kad je Đole ispao" Nina, sledeće nedelje bi voleo da vidi Sonju kako nastavlja studiranje, a o prijateljstvu sa Anom Bebić rekao je: "Ona je jedna plišana igračka!"

"Ana je jedna od meni najdražih osoba. Mislim da sam bio bliži sa Sonjom, Sonja je moja draga drugarica, ali Ana je preslatko stvorenje - plišana igračka koju bi samo grlio...".

Horde devojčica koje ga čekaju napolju za autogram i slikanje će "možda predstavljati mali problem" njegovoj devojci, ali: "Srediću ja to!".

Druge vesti koje se tiču Operacije trijumf jesu one da se na sledećoj Gala večeri kao gosti pojavljuju Goran Karan, Aleksanra Radović, kao i Junior Jack koji će sa jednim od studenata izvesti "Stupid disco".

Izvor : MTS mondo
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 11:15:49 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
Tel.Me Your.Number
Ja sam zaboravio da je Ana na početku nosila kapetine Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia Lumia 630
P.S. Gde su ovo iskopali  Smile Smile culture_club_karma_chameleon

shto ? shta fali Kharma Chameleon ? mislim , malo je gay, ali bolje to nego Rihanna...

Pa jeste bolje od Rihane, ali mogli bi im dati nesto malooo bolje, Recimo neki popularni rock(ako su vec hteli da rade popularnu mainstrim muziku) tipa RHCP ili Arctic monkeys, Muse, Kaisere, Ferdinanda etc...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia krs
Ja sam zaboravio da je Ana na početku nosila kapetine Smile
Ona je meni uvek slatka, pa cak i sa onim cilindrom na zadnjoj gali Smile
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.207 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.