Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 183602 puta)
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Gledao sam posle sto godina i opet video... kako neke stvari ostaju iste. Totalno providno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.29
mob
Tel.Me Your.Number
Igor - The Rolling Stones - Angie        iiiii opet će u svom stilu Smile
Sonja - Jamelia - Beware of the dog
Koza - Metallica - Nothing Else Matters          ova pesma smara Smile
Ana - Aleksandra Radovic - Nisi moj
Danijel - Goran Karan - Vagabundo
Nina - Aleksandra Radovic - Cuvam te
Adnan - Vlado Georgiev - Zivim da te nadjem
Sonja - Junior Jack - Stupidisco                  Smile Smile Smile ovo može da se peva uživo? Smile kako god volim tu pesmu Smile Smile
Aleksandar - Goran Karan - Ostani

Koza, Ana i Igor  - Prljavo Kazaliste - Mi plesemo
Aleksandar i Nina - Karma Chameleon - Boy George & The Culture Club
Danijel i Adnan - Djavoli - Stojim na kantunu/Sunčan dan
Sonja i Koza - Negativ - Svet tuge

Soft Cell - Tainted love/SOS, Disturbia - Rihanna - (ovo valjda žene pevaju Smile Smile )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG viewty
Heh,... mozda Sonju zatvore u ring da se bije sa nekom ribom dok Junior "vozi"  Smile

Kakva glupost, od svih pevacha oni dovedu DJ-a
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
znachi lol ... disturbia ... lol olololololo... nothing else matters smara do jaja, kozica cje da josh vishe unishti pesmu ...

opet hrvatski pevach gost koliko sam skapirao, Goran Karan.. (nemam nishta protiv , samo konstatujem, jer je bilo priche o tome )
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6300
Vec zamisljam Sonju i Anu kako se jure po ringu Smile Samo nije mi jasno, kako moze da peva Stupidisco Smile Celu pesmu se ponavlja Smile jedna strofa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
T: Ispade i Sajko, jedna devojka srećna
Ponedeljak, 15. decembar 2008. 22:55    

Frenetična podrška, vrištanje, a potom i plač devojčica u prvim redovima na gala večeri Operacije trijumf bili su pouzdan znak da Nikola Sarić-Sajko napuša Akademiju!

Ljubimac ženskog dela publike deseti je izbačeni student, a njegov protivkandidat Vukašin još jdnom je pokazao da je jači nego što se misli. Najpre je "pobedio" Đorđa Gogova, takođe favorita, a sada i Sajka.

Ipak, bar jedna ženska osoba u publici bila je srećna ovakvih ishodom glasanja. Sajkova devojka, sa kojom je sada već šest meseci u vezi, uoči saopštavanja rezultata glasanja, poželela je da on izađe iz kuće.

I želja joj se ispunila, a potom još jedna - Sajko joj je dotrčao u zagrljaj, prvi posle dužeg vremena.

"Mogao sam da ostanem još ovih par nedelja do kraja, ali, Bože moj, šta je tu je. Zadovoljan sam boravkom na Akademiji, osećam se kao pobednik", rekao je Sajko, dodajući da mu je Akademija najviše pomogla u sticanju iskustva u nastupima.

Bilo je ovo jedno od najzahtevnijih Gala večeri. Studenti su imali po nekoliko pesama da otpevaju, što solo, što u duetima, pa i u kvintetima. Jedna od pesama koju su grupno izveli je i "We are the champions" grupe Queen, što je članici žirija Ismeti Krvavac poslužilo kao šlagvort da poruči studentima da su "svi šampioni!".

Žiri je ishvalio večerašnji Sajkov nastup, a Tonči Huljić je ponovo pokušao da ga "utera" u muški bend sa Vukašinom, Đorđem i Nikolom Paunovićem.

Sajko međutim nije baš zainteresovan za tako nešto. "Slažem se da tako nešto može da funkcioniše, ali mi baš i ne bismo voleli tako nešto".

Tonči Huljić mu je za kraj poručio: "Ovo nije kraj, Sajko, ovo je tek početak".

U svakom slučaju, 19-godišnji Sajko je već skrenuo pažnju na sebe, pre svega komponovanjem himne Akademije. Važno je da ga je i publika zapamtila. Pogotovo ženski deo.

Uostalom, ispraćen je skandiranjem: "Sajko, mi te volimo" i "Sajko, ti si zvezda".

OT: Žiri "eksperimentiše", direktor kontrira!
Utorak, 16. decembar 2008. 00:35    

Šta pokušava dvočlani žiri Akademije Operacije trijumf valjda je jasno samo njima - Tončiju Huljiću i Ismeti Dervoz-Krvavac.

Posle nove, desete Gala večeri, u kojoj su preovladavali dueti, pa i kvinteti, žiri je na sva usta ishvalio većinu studenata, uključujući tri preostale devojke - Ninu, Sonju i Anu Bebić, ali je potom upravo njih nominovao, uz Vukašina, koji je imao stresno veče jer je prethodno imao i dobio "dvoboj" sa Nikolom Sarićem-Sajkom.

Odluka žirija se nimalo nije dopala direktoru Akademije Saši Dragiću, i javno je iskazao neslaganje sa Tončijem Huljićem i Ismetom Krvavac. "Sve tri devojke su pevale izvanredno i uopšte se ne slažem sa žirijem. Da ne bih 'eskperimentirao', ja ću (ponovo) da spasim Anu, pošto publika stalno spašava Aleksandra", rekao je Dragić.

Ostali studenti potom su spasili Ninu, tako da su dvoje nominovanih za ovu nedelju Sonja i Vukašin (njegova četvrta nominacija, ne računajući kolektivnu nominaciju).

Student koga publika konstantno spašava, Makedonac Aleksandar Belov ovog puta sigurno ne bi izbegao klupu za nominovane. Žiri mu je rekao da je ovog puta bio najlošiji, da se borio sa intonacijama, čak i u pesmi Toše Proeskog, koga inače jako voli i za čijeg ga naslednika mnogi smatraju.

"Nisi imao 'personaliti' u glasu, nismo prepoznali da si to ti", rekao je Aleksandru Tonči Huljić.

Danijel, koji je između ostalog, pevao u duetu sa Petrom Grašom njegov hit "Utorak", ponovo je dobio sve komplimente žirija, ali i očinski savet Tončija Huljića. "Na užas publike, mi volimo to što ti radiš, ali mislim da je bilo dosta tvoje negativnosti i stalnog kontriranja. Ti si jako talentovan, i za glumu i za pevanje, ali nemoj da dozvoliš da gluma prevlada. Vrati se muzici", rekao je Tonči Huljić.

I Adnan je dobio pohvale za pevanje u duetu najpre sa Aleksandrom ("Ima neka tajna veza"), a potom i sa Petrom Grašom. "Bili ste na visini zadatka, nije bilo ni onog vašeg vibratora u glasu", rekla mu je Ismeta.

Sonja je pohvaljena za odličnu intepretaciju pesme "La vie en rose" u verziji Grejs Džons, sa sve izraženim francuskim "r".

Ana Bebić je imala vrlo težak zadatak, jer je pevala novi hit Britni Spirs "Womenizer", pesma koja se teško i recituje, a kamoli peva. Osim toga, muški deo publike je mogao da uživa i u njenim nogama!
"Konačno si se oslobodila", dobacio joj je Tonči Huljić.

Nina je dobila komplimente za celo veče, pogotovo za duet sa Igorom Cukrovim u nosećoj pesmi filma "Titanik" (na bini je bio postavljen čak i pramac broda). "Od svih 10 Gala večeri, ovo je bilo vaše najbolje. Bio je pravi repertoar za vas, sjajno ste se snašli u pesmi i bili ste bolji deo dueta", rekla joj je Ismeta.

Igoru su zamerili da ponovo nije dao dovoljno emocija u pesmi (kao i prošle nedelje kad je pevao "Žute dunje"), da je više mislio o tome kako peva, nego šta peva...Ipak, i pored toga nisu ga nominovali, iako je uz Aleksandra pretrpeo najviše kritika.

Vukašin, prema oceni žirija, nije dobro otpevao "Smells like teen spirit" grupe Nirvana. "Bio je to ipak preveliki zalogaj za vas", rekla mu je Ismeta.

Kada su se vratili u kuću, pojedini studenti nisu bili srećni zbog komentara žirija. Prednjačili su, naravno, Igor i Vukašin.

"Meni je bitnije ono što mi kažu ljudi oko mene, ono što kažu Adnan, Nina, Ana, Sonja, ti...nego što kaže žiri. Oni moraju da ti nađu nešto, pa ti kažu da nisi imao emociju", ponovo je pametovao Vukašin.

Da li će preživeti novu nominaciju?

Inače, makedonska pevačica Kaliopi, koja je ranije gostovala u jednoj Gala večeri, najavila je da će uskoro napisati pesmu za Miku Kostić, studentkinju koja je očarala glasom i koja je, na njenu žalost, ispala samo nedelju dana pošto se dokopala Akademije.

I još jedna vest - na sledećoj Gala večeri gost će biti Junior Jack!

Izvor : MTS mondo

zipa sliku "Rena" Smile:D

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Re: „Operacija trijumf“ - Novi reality show
« Odgovor #2466 Danas u 20:37:41 »

a shta je to Milan uradio saAleksandrom i shta je upishana (Nikolina) pitala Ninu (osim onoga shto je ponovila shta su profesori rekli  Smile)

« Poslednja izmena: 16. Dec 2008, 20:40:53 od lightsoft »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Citat
Koza - Metallica - Nothing Else Matters 

Unistice i ovu pesmu.....

A spomenuh bas u nekom prethodnom postu da jos samo fali Rihanna... samo sam mislio da ce Ani da je poklone...

Citat
Sonja - Junior Jack - Stupidisco     

Smile  Smile   -- dobar je spot
« Poslednja izmena: 16. Dec 2008, 21:57:31 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Samo ja nemam potpis ("-")

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Jedno pitanje dal na 4umu imaju oglasi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.29
mob
Tel.Me Your.Number
Hahaha ima http://forum.burek.com/index.php/board,108.0.html Smile

Citat
Koza - Metallica - Nothing Else Matters 

Unistice i ovu pesmu.....

A spomenuh bas u nekom prethodnom postu da jos samo fali Rihanna... samo sam mislio da ce Ani da je poklone...

Citat
Sonja - Junior Jack - Stupidisco     

Smile  Smile   -- dobar je spot

Na početku su se širile neke glasine da bi Rijana mogla doći Smile

« Poslednja izmena: 16. Dec 2008, 22:09:24 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia Lumia 630
hahahahahahaha
Junior Jack - Stupid Disco

make your move, cross the line [x8] Smile

Baby make your move
Step across the line
Touch me one more time
Come on tell me
[x7]  Smile

make your move, cross the line [x6]  Smile

Baby make your move
Step across the line
Touch me one more time
Come on tell me
[x3]  Smiley 1

(Musical Gap)

Baby make your move
Step across the line
Touch me one more time
Come on tell me

Kliko ce Sonja da se smori dok ovo peva Smile A jel neko primetio da Sonja peva 4 a Ren(KOza) peva 3 pesme?
i ne veerujem da ce da dovedu Dj-a samo zbog jedne pesme, pustace matricu neki budjavi lokalni Dj, a sto se tice Jamelije, mozda joj daju ovu verziju da peva Smile Jamelia-Beware of the dog

P.S. Gde su ovo iskopali  Smile Smile culture_club_karma_chameleon
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 02:15:32 od Darkman030 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.