Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 184078 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia krs
Аднан на евровизији.

Jos samo da predstavlja Srbiju. Posto nas uvek svi  vontaju kako stignu.
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Vucko.... "hAlouu, haalouu, haloouu, harrrouuu" ... horror!

Ana... pakleno sexy... kako mi se dopao njen imidz nocas... Stvarno cura ima nesto retko privlacno u sebi... a jos je tako simpaticna... nogu da ne pominjem!  

... i jos jedan komentar...

Kako nagrdi Ismeta Aleksandra... sreca pa joj je daleko bio... ko zna sta bi bilo...
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy S
Realno je ocekivati da ce ostati iz svake republike po jedna osoba i to je donekle ok. Ali me opasno nervira to sto ce nas predstavnik ostati najveci smrad od svih pa cemo hteli ne hteli glasati za smrdljivu Danijelu. Drugo, zato se ovaj sou nije odrzavao u Zagrebu, pa nek pevaju sve Splicani i Zagrepcani. Najveci srbin od gostiju je bio bosanceros Zeljko Samardzic. Bio je i Joksimovic i to je sve ... a od hrvata ... magazin x4 u raznim oblicima sa i bez Rozge, Makadam, Graso, Severina i jos mnogi, ne mogu sad da ih se setim. Nisam nacionalista (sta god to znacilo) ali da mu yebem mater ako pola srbije ne progovori reci kao sto su razina, tjedan, ozujci, lipnjevi i sl picke materine ... Vijore se sahovnice u sred kosutnjaka, a ja odem u Dubrovnik i trazim kafu a konobar mi kaze "nemamo kafu, imamo kavu" ... dokle bre. Ovaj tonci rumeni alkos bitan lik, nas predstavnik (dok smo ga imali) je bila Marina "hiljadu bacila sa dve hiljade krila" Tucakovic (tada sam naucio da su bacili u stvari leptiri, a mozda cak i ptice) ... neverovatno je sve ovo ali sve mislim, ok, prestace, nekako ce se ujednaciti, a ono jok ... samo udri dalje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia krs
Realno je ocekivati da ce ostati iz svake republike po jedna osoba i to je donekle ok. Ali me opasno nervira to sto ce nas predstavnik ostati najveci smrad od svih pa cemo hteli ne hteli glasati za smrdljivu Danijelu. Drugo, zato se ovaj sou nije odrzavao u Zagrebu, pa nek pevaju sve Splicani i Zagrepcani. Najveci srbin od gostiju je bio bosanceros Zeljko Samardzic. Bio je i Joksimovic i to je sve ... a od hrvata ... magazin x4 u raznim oblicima sa i bez Rozge, Makadam, Graso, Severina i jos mnogi, ne mogu sad da ih se setim. Nisam nacionalista (sta god to znacilo) ali da mu yebem mater ako pola srbije ne progovori reci kao sto su razina, tjedan, ozujci, lipnjevi i sl picke materine ... Vijore se sahovnice u sred kosutnjaka, a ja odem u Dubrovnik i trazim kafu a konobar mi kaze "nemamo kafu, imamo kavu" ... dokle bre. Ovaj tonci rumeni alkos bitan lik, nas predstavnik (dok smo ga imali) je bila Marina "hiljadu bacila sa dve hiljade krila" Tucakovic (tada sam naucio da su bacili u stvari leptiri, a mozda cak i ptice) ... neverovatno je sve ovo ali sve mislim, ok, prestace, nekako ce se ujednaciti, a ono jok ... samo udri dalje ...
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
[sup][/sup]Realno je ocekivati da ce ostati iz svake republike po jedna osoba i to je donekle ok. Ali me opasno nervira to sto ce nas predstavnik ostati najveci smrad od svih pa cemo hteli ne hteli glasati za smrdljivu Danijelu.[sub][/sub] Smile Smile Smile Smile Smile

Jebiga kad nama i pored svega mora da dodje covek iz Amerike u proslu emisiju kod Marijane i Mace i realno kaze ko je favorit = Sonja ...Nju su setali kroz pesme i stilove koje una ne voli i ne peva,ali devojka ni jedan fals nije imala..Ako ispadne zbog ove glupe namestaljke i kalkulisanja, OT ce mi ostati samo u jako ruznom secanju.
Jbg iz nekog razloga u sred njene pesme,nestane slika ,udare reklamu...Tragicno je sto neki tu kalkulisu, i vise su dosadni sa tom frazom "svi ste vi pobednici"...
IP sačuvana
social share
Hell is from here to eternity

Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2238
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
U početku je sve lepo izgledalo, stvarno sam pomislio kako smo dobili zabavan i zanimljiv show, ali me sad mnogo toga nervira - nameštanje, primitivna publika (kad vidim one Adnanove sa sve posterima i žutim zastavama pripadne mi muka), ona debela spodoba od voditelja, patuljasta pojava koja se odaziva na ime Danijel,...

Jedino zbog Ane gledam tj. gledaću dok je ološ ne izbaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Da zaboravio sam..Kad su rekli jos jedan od muskih, Makedonac bi ispao kralj da je rekao "evo ja cu" ,treba da je svestan da je on tek prosecan kandidat,uzasno valsira.Ovako ostajuci, i smeskajuci se, ostao je to sto jeste..jbg
Skida patike na bini,nezna za Rolling Stones-e ,kakav je u kuci .. bzv
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Sto se tice Sajkovog ispadanja, ako nije namestaljka, onda treba racunati na to da su za Vukasina glasali i iz Hrvatske i iz Bosne i iz Srbije njegova ekipa, je l, a za Sajka samo iz Srbije.

Drugo, sto se tice ovog pojavljivanja hrvatskih pevaca u Operaciji , pa Karolina 2 puta, meni je to normalno, jebiga, jer oni kod nas nastupaju i rade sve u 16, a sta vredi nasim pevacima da se slikaju po operaciji, kad opet nece ici da rade koncerte u Hrvatskoj.

Nisam ni ja sovinista, ne mrzim nikog, samo u Srbiji je odavno mnogo opustenija atmosfera kada su u pitanju Hrvati nego obrnuto.Ne znam da li ste primetili reklamu koja se pojavila ovih dana u Beogradu i na televiziji - Kupujmo domace ! sa likom Novaka Djokovica a IDEA je hrvatska.Ja samo mogu da zamislim sta bi bilo da se u Zagrebu pojavi bilbord DELTErecimo na kojem pise Kupujmo domace, a da svi znaju u Zagrebu da je DELTA srpska.Izbio bi diplomatski incident jer bi ljudi mislili da ih zajebavamo.

Sve u svemu, neka ljudi dolaze i pevaju, bas me briga, ja sigurno necu ici na koncert Jelene Rozge, ali ako doce Psihomodo opet cu ici.I to je to.

A operacija Trijumf je zivo sranje.Inace zaboravljate da se Vukasin preziva Brajic, pa mozda je nesto u rodu sa drugim masonom nase estrade Brajom, koji naplacuje pesmu i do 10.000 evra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia krs
Sto se tice Sajkovog ispadanja, ako nije namestaljka, onda treba racunati na to da su za Vukasina glasali i iz Hrvatske i iz Bosne i iz Srbije njegova ekipa, je l, a za Sajka samo iz Srbije.

Drugo, sto se tice ovog pojavljivanja hrvatskih pevaca u Operaciji , pa Karolina 2 puta, meni je to normalno, jebiga, jer oni kod nas nastupaju i rade sve u 16, a sta vredi nasim pevacima da se slikaju po operaciji, kad opet nece ici da rade koncerte u Hrvatskoj.

Nisam ni ja sovinista, ne mrzim nikog, samo u Srbiji je odavno mnogo opustenija atmosfera kada su u pitanju Hrvati nego obrnuto.Ne znam da li ste primetili reklamu koja se pojavila ovih dana u Beogradu i na televiziji - Kupujmo domace ! sa likom Novaka Djokovica a IDEA je hrvatska.Ja samo mogu da zamislim sta bi bilo da se u Zagrebu pojavi bilbord DELTErecimo na kojem pise Kupujmo domace, a da svi znaju u Zagrebu da je DELTA srpska.Izbio bi diplomatski incident jer bi ljudi mislili da ih zajebavamo.

Sve u svemu, neka ljudi dolaze i pevaju, bas me briga, ja sigurno necu ici na koncert Jelene Rozge, ali ako doce Psihomodo opet cu ici.I to je to.

A operacija Trijumf je zivo sranje.Inace zaboravljate da se Vukasin preziva Brajic, pa mozda je nesto u rodu sa drugim masonom nase estrade Brajom, koji naplacuje pesmu i do 10.000 evra

Ovaj post treba da ide u pod forum, sveze zanimljivosti iz zemlje i sveta. Salim se u pravu si sve sto si rekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Emisija treba da se zove "Operacija Kalkulator " ili "Kalkulator Trijumf"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 241 242 244 245 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.184 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.