Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 195239 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Ubilo ga loše društvo
Sin Marine Tucaković Miloš Radulović (24), koji je pre dva dana tragično preminuo, bio meta marginalaca i problematičnog društva

BEOGRAD - Do Marine Tucaković i njenog supruga Aleksandra Radulovića Fute, kojima je u ponedeljak tragično preminuo dvadesetčetvorogodišnji sin Miloš Radulović, juče je bilo nemoguće doći. Ulica Kneza od Semberije na Vračaru, gde se nalazi Aleksandrova i Marinina porodična kuća i u kojoj je Miloš pronađen mrtav, bila je pod opsadom. Nekoliko automobila u kojima su bili bliski prijatelji porodice neprestano je kružilo oko kuće i svaki pokušaj novinara da priđu blizu bio je sprečen pretnjama i fizičkim nasrtajima.

Jedan od mladića, koji je, kako pretpostavljamo, bio zadužen da vodi računa o tome da niko ne uznemirava Marinu i Futu, odlučio je da se obračuna sa novinarima Kurira vređanjem i verbalnim pretnjama.

- Budem li vas uhvatio da slikate, olupaću vam fotoaparat o glavu! Ovde će biti mnogo ljudi koji ne žele medijski publicitet, tako da tu nemate šta da tražite, gubite se - zapretio je agresivni momak.

Za razliku od porodice, Marinini i Aleksandrovi susedi, iako šokirani Miloševom tragičnom i neočekivanom smrću, bili su spremni da govore za novine i prokomentarišu nasrtaje na naše reportere.

- Već smo navikli da ispred njihove kuće srećemo sumnjive i agresivne ljude! Svi znaju da je Miloš celog života bio okružen ovakvim društvom, pogrešno misleći da su mu prijatelji, dok su ga oni samo iskorišćavali zbog novca. Često su do ranih jutarnjih sati pravili nered i buku kako u njihovoj kući tako i po ostatku kraja. Žao mi je jer je Miloš bio dobro i milo dete, njegov najveći greh bio je to što je bio naivan i povodljiv - ispričao nam je prvi komšija porodice Tucaković - Radulović.

Od Miloševih bliskih prijatelja, koji su želeli da ostanu anonimni, saznali smo da je on povremeno konzumirao drogu i da spekulacije da je preminuo od prekomerne doze opijata nisu neosnovane.

- Svi smo znali da Miloš ima problema i da loše društvo u koje je upao ima dosta uticaja na njega. Zna se kako neko mora da se ponaša i šta da radi kako bi se dopao ljudima poput onih sa kojima se Miloš družio. Oni su ga huškali protiv dugogodišnjih i pravih prijatelja, izvlačili mu pare za drogu i provod, a on je bio naivan i na to je pristajao. Upravo ta naivnost ga je i koštala života - ispričali su nam prijatelji preminulog.

Miloš Radulović je preminuo u ponedeljak po podne, po povratku iz grada. Njegovo beživotno telo pronašla je oko 18 časova njegova devojka, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju. Pretpostavlja se da je uzrok smrti predoziranje, ali tačan uzrok utvrdiće obdukcija.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
samo me interesuje kako ostali studenti komentarishu deshavanja ...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.29
mob
Tel.Me Your.Number
Ne znam da li su im rekli... ja bih se smorio totalno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
da... pogotovo ako sam Nikola P koji nije podnosio tu zhenu , a desi joj se tragedija... ne znam ... ja ne bih mogao da izdrzhim a da mi ne bude zhao
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2238
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27

Oni gotovo da ne poznaju Marinu, a ne njenog sina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus

Oni gotovo da ne poznaju Marinu, a ne njenog sina...

nisam bash siguran da ne poznaju marinu ... zhiri im je ... a siguran sam da znaju shta se desilo... mislim, nije bilo  Gale ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
Gala 8. decembra, sastav žirija naknadno

Gala veče na kojem je sa studentima trebalo da nastupe Goran Karan i Aleksandra Radović odloženo je za 8. decembar, kada će se znati da li će Ana Bebić ili Nikola Paunović napustiti šou - saopštio je juče „Emoušn", i dodao: - Već danas gledaoci u regionu imaju priliku da prate sve redovne sadržaje u okviru serijala. Niko od nominovanih neće napustiti akademiju, a glasanje za spas studenata nastaviće se i tokom ove nedelje. Studenti će dobiti zadatak da spreme nove pesme za predstojeće Gala veče, a imena gostujućih zvezda i sastav žirija biće saopšteni naknadno.
Kako saznaje Press, planirani gosti za sledeću Galu su Emina Jahović i Jelena Rozga.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone
Znaci, novi ziri na sledecoj gali  Smile

« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 13:48:05 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
da da ... can't wait to see new craitans Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Teška svađa Vukašina i Nikole P.: Po Akademiji letjele staklene boce

TEMPERAMENTNI Vukašin Brajić i Nikola Paunović toliko su se posvađali oko najveće gluposti - tko kome više upada u riječ, da je Nikola u naletu bijesa u ruke uzeo flašu i histerično je bacio o pod. Ostali kandidati odmah su pokušali smiriti situaciju, međutim, ova nabrijana dvojica samo su nastavili s dernjavom.

Prema riječima studenata, kako se show polako i sigurno bliži kraju, nervoza je sve veća, pa su se svi počeli svađati oko nebitnih stvari. Stoga su profesori održali sastanak kako bi rezimirali cijelu situaciju i pokušali studente dovesti u red. "Klonuli su duhom", bio je njihov zaključak, iako se nisu izjasnili što će učiniti kako bi ih "podigli".

"Prije sam u nju bio jako zaljubljen"

Na sljedećoj gala večeri s favoritom publike Aleksandrom Belovom, u duetu će zapjevati 26-godišnja srpska pjevačica Emina Jahović. "Jako mi je žao što ja nisam taj koji će s njom pjevati jer sam prije u nju bio jako zaljubljen", priznao je Adnan koji će na gala večeri otpjevati pjesmu "Pratim te" pokojnog Toše Proeskog. Osim Emine Jahović nastupit će i Jelena Rozga i to u duetu sa Sonjom Bakić i Ninom Petković. Sonja će tom prilikom pjevati pjesmu "Ožiljak", a Nina "Daj što daš". Za temperamentnog Nikolu Paunovića profesori su odabrali Bon Jovijevu pjesmu "You give love a bad name" koju će otpjevati u duetu s Anom.

L.V.
Foto: Nova TV

Izvor: Index
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.