Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 195260 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ista stvar kao sa Dacom.Covek vozio sa 2 promila alkohola u krvi i 200 na sat,slupao se,a mi dizemo bilborde u znak njegovog zdravlja,''Drzi se Daco i slicno''.Svi znamo da je bilo ko drugi bio u pitanju,da bi ruka bila isto vece odsecena.Sta da se u tom Jugu vozilo dete i da je povredjeno?Ali ne,poznate licnosti su uvek imale prednost u odnosu na nas smrtnike.Trebala mu je biti izrecena zakonska kazna posle oporavka.
a stvarno sta je s njim? jel ziv, u istraznom ili sta? mozda ga tadic neguje  Smile
jel se Natasa razvela?

a sto se tice tog dzankija? ko sto rekoh - who cares iliti who gives a ...  Smile vise sam se potreso sto je inter izgubio  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Alcatel One Touch
Svako zadovoljstvo se placa,ona izazvana drogom cesto i sopstvenom smrcu

Upravo.

Dakle zbog svoje slavne i prebogate mame se rodio sa zlatnom kasikom u ustima, ceo zivot ima sta je hteo, kad je hteo i koliko je hteo, verovatno (kao i svaki drugi narkoman) pravio razna sranja iz kojih ga je mama izvlacila i zavrsio kao i svaki drugi narkoman - i sad ste svi tu nesto kao potreseni...

I sa ovim se slazem.Nije da nisam human ili nesto slicno,ali Boze moj,pa jos x mladica mladjih od njega i starijih su umrli od droge,pa nista od toga nije bilo na TV-u,niti je neko potresen van uze familije.

Ista stvar kao sa Dacom.Covek vozio sa 2 promila alkohola u krvi i 200 na sat,slupao se,a mi dizemo bilborde u znak njegovog zdravlja,''Drzi se Daco i slicno''.Svi znamo da je bilo ko drugi bio u pitanju,da bi ruka bila isto vece odsecena.Sta da se u tom Jugu vozilo dete i da je povredjeno?Ali ne,poznate licnosti su uvek imale prednost u odnosu na nas smrtnike.Trebala mu je biti izrecena zakonska kazna posle oporavka.

A sto se ovog decka sto tice,jbg desilo se...

Da se ne ponavljam...apsolutno se slazem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Svako zadovoljstvo se placa,ona izazvana drogom cesto i sopstvenom smrcu

Upravo.

Dakle zbog svoje slavne i prebogate mame se rodio sa zlatnom kasikom u ustima, ceo zivot ima sta je hteo, kad je hteo i koliko je hteo, verovatno (kao i svaki drugi narkoman) pravio razna sranja iz kojih ga je mama izvlacila i zavrsio kao i svaki drugi narkoman - i sad ste svi tu nesto kao potreseni...

I sa ovim se slazem.Nije da nisam human ili nesto slicno,ali Boze moj,pa jos x mladica mladjih od njega i starijih su umrli od droge,pa nista od toga nije bilo na TV-u,niti je neko potresen van uze familije.

A sto se ovog decka sto tice,jbg desilo se...

evo ... ovako ... shto si napisao je apsolutno tachno i podrzhavam skroz... imam primer iz moje porodice.. Naime, moj tata je kao klinac obozhavao motore.. Vozio je motore od svoje 14 - te godine... Ali, u kasnijim godinama (33+) je nastavio da vozi kao ludak Smiley I u svojoj 34-oj godini (1991) je pao sa motora, tj iz jednosmerne ulice je izashao kamion sa 2 prikolice, i bukvalno ga je pregazio (vozio je cjale 120, jer je nosio neke lekove svom tati na samrti) .. .lezhao je u bolnici 5 i po meseci nepokretan .. dijagnoza je bila da cje ostati nepokretan od struka na dole do kraja zhivota.. posle 5 i po meseci je, nekim chudom ,hvala bogu, prohodao.. (ja sam bio klinac imao sam 5 godina..).. Nismo imali para za lechenje tada, tako da su pozajmljivali itd da ne smaram sad... Znachi prilichno slichna situacija kao sa dachom, samo shto je ovaj som novosadski bio pijan i shto moj cjale nema kucji kurvu nego zhenu Smiley

To samo potvrdjuje da se dnevno (a kamo li godishnje) desi nebrojeno sluchajeva shto se desi i poznatim lichnostima.. Kazhem, i oni su ljudi, i njih treba zhaliti.. ali brate... shto je mnogo mnogo je ..

tako da, RIP Marinin sine (ne znam kako se zove) , ali niste bre trebali da otkazujete galu ... mozhe se valjda i bez nje ... (nadam se )
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Hm.. mislim da ste zestoko skrenuli...
Jedno je odlaganje gale, zamena sudija i tako to, a sasvim drugo preturanje po necijoj intimi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N 73
Na kraju ovako ispade zanimljivije,je*es "galu"....hm... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
ma samo jure publicitet, reklama je reklama!
ko sto su zveknuli onog Hita Ledzera sto glumi Dzokera u novom Betmenu! napravise reklamu ubi boze!
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung d600
Licno, ne gledam OPT ali sta je Marina pa da zbog nje hiljade ljudi trpi?!... to je licno njena privatna stvar, i ne treba da dotice ljude vise nego ostale stvari koje se desavaju u Srbiji . Gubitak deteta je tragedija ali ne sme niko da namece da sazaljevamo nekog vise no sto bi trebalo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Citat
kurvu nego zhenu Smiley

Zasto je "kurva"  ?
« Poslednja izmena: 02. Dec 2008, 14:12:46 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
pa da si chitao malo njene izjave i da si gledao gostovanja po emisijama skaripao bi... a i proshlost nalazhe... a i nije rech o njoj ovde... tako da  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.25
mob
Tel.Me Your.Number
Direktor je podelio nove pesme. E sad ne znam da li će se sve izvezti na sledećoj Gali... trajala bi baš dugo
« Poslednja izmena: 02. Dec 2008, 17:38:32 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.