Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 197524 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.25
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
e kad bi Aleksandar mogao da poseti ovu stranicu tamo pa da se edukuje malo ...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia krs
Aleksandar je stvarno biser Smile
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Joj sto serete i pravite se pametni pa to je jebeno neverovatno! Pa i ja sam cuo za Beatles i imam neke njihove pesme na kompu, ali ne znam ko su bili clanovi tog benda nit me uopste zanima! Slusao sam Sepulturu, Slipknot, Slayer, Lacuna Coil i slicne stvari, pa vi mislite da ja znam sve clanove svakog benda! Znam na primer da je Cristina Scabbia glavni vokal u Lacuna Coil, ali sada za ostale clanove benda zabole me ona stvar. Sada sto ja ne znam ko su clanovi benda znaci da sam ja glup, ajde Beatles su poznati, ali sta vi ocekujete da ce mladje generacija sada da citaju autobiografiju svakog clana Beatlesa! Sramota je sto nije znao da je Metallica iz Amerike ili da Srbije nije u EU... ali realno tako je pola Evrope! Kad im kazes da si iz Srbija oni misle da je to negde blizu Rusije a kad ih pitas da mozda ne mesaju Sibir i Srbiju, pa oni se izbezume, za Sibir nisu ni culi! Ali za to je krivo drustvo i obrazovani sistem na zapadu, jer oni svoju decu uce stvarima koji ce im trebati u zivotu, a ne koliko Nemacka ima stanovnika, ko je bio Karlo Veliki i slicna sranja. Vi se tu pravite pametni, a realno kad bi vas pitali neke oblasti u kojima ste totalni dibidusi videli bi vas! Naprimer koji je glavni grad Ekvatorijalna Gvineje, koliko Indonezija ima ostrva i koja su, koja vrsta zivotinja jedina u svetu zivi na Tasmaniji i slicna sranja onda bi se malo zapitali koliko i vi znate!

Najlakse je srati i praviti se pametan, a da li ste se zapitali koliko stvarno znate?? Aleksandar jeste ispao glup sto ne zna ove stvari, ali to definitivno nije njegova oblast, ako covek nije roker kako moze da zna ko su bili Duran Duran na primer?

Markoni, prijatelju, ja samo kazem da je stvar opste kulture znati najosnovnije stvari iz posla kojim se bavis.Znaci, svi klinci na Zapadu o kojem pricas znaju imena Bitlsa, jer je to deo opste kulture.Verujem da to znaju i clanovi svih grupa koje si nabrojao.Jer je to deo opste muzicke kulture i poshtovanja pre  svega.Jer ni jedan bend do sada nije i pitanje je da li ce imati toliko uticaja kao sto su imali Bitlsi.

Ja ih ne slusam, da se razumemo, moj omiljeni bend je Black Sabbath, pa da ga je pitala da nabroji njihove clanove a on ne zna, rekao bih ok.

Ali da ne idem vise ni ja u off - mislim da ce on pobediti, jer bi bilo nezgodno da pobedi Cukrov ili neko iz Srbije, jer ce to odmah dobiti politicku konotaciju.Ovako je najbezazlenije da pobedi Aleksandar.

Svi od preostalih clanova ce napraviti neki posao s muzikom, manji ili veci, osim Nikole Paunovica ( moje misljenje ), tako da je potpuno nebitno ko ce od njih pobediti.

Ringo, Pol, Lenon i Harison  Smile ...ma bar jednog da je pomenuo pa bi mu bilo oprosteno Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Picka iliti vagina, da budemo fini, kao reproduktivni organ je oblast koju pokriva ginekolog. Besika, uretra i slicno pokriva urolog. Zato sam i naveo ovaj primer jer su dve vrlo bliske stvari u pitanju a opet postoje dve razlicite specijalizacije za njih. Nisam bas mislio da cu morati toliko da obrazlazem svoju izjavu, ali ako je pomoglo, nije mi zao...

Ili vulva recimo, da ne budemo prosti ovde na forumu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Nemoj praviti postove jedan za drugim. Upoznaj se sa Pravilnikom Burek Foruma

Uzhivaj u boravku   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla SeaMonkey 1.1.13
Jel neko primetio da je Danijela nosila roze carape  Smile Smile  Smile

"Ono" ja jos nisam video... Sve je gora i gora... Kakvo nedruzeljubivo bice strasno... Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Da, stvarno je zastranio  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Jel neko primetio da je Danijela nosila roze carape  Smile Smile  Smile

"Ono" ja jos nisam video... Sve je gora i gora... Kakvo nedruzeljubivo bice strasno... Smile

Video sam ja, a bolje da nisam..  Smile

Ne kapiram sta je 0no Smile... ima primese homoseksualizma... a opet nije onaj finalni oblik... Neka cudna igra hormona... Zatim sklonost ponasanju na nivou pretskolskog deteta... a opet sa druge strane nacin razmisljanja, razgovaranja i ponasanja... kao kod neke stare babe/vracare/tetke ..
Cesto ispoljava bezrazloznu zlobnost... valjda podgurnutu iskompleksiranoscu samim sobom... a onda iznenadjujuca borba za svoje JA... unutrasnja i spoljasnja... Ono prica samo sa sobom.... i drzi casove maloj deci...

ne znam... ne bih se ja zejabavao sa tom psihom...
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
ochekivao sam i gore iskreno da vam kazhem ...  Smile

Jel neko primetio da je Danijela nosila roze carape  Smile Smile  Smile

Video sam ja, a bolje da nisam..  Smile

Ne kapiram sta je 0no Smile... ima primese homoseksualizma... a opet nije onaj finalni oblik... Neka cudna igra hormona... Zatim sklonost ponasanju na nivou pretskolskog deteta... a opet sa druge strane nacin razmisljanja, razgovaranja i ponasanja... kao kod neke stare babe/vracare/tetke ..
Cesto ispoljava bezrazloznu zlobnost... valjda podgurnutu iskompleksiranoscu samim sobom... a onda iznenadjujuca borba za svoje JA... unutrasnja i spoljasnja... Ono prica samo sa sobom.... i drzi casove maloj deci...

ne znam... ne bih se ja zejabavao sa tom psihom...

slazhem se ... posebno sa bold delom ..odvratan je
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.