Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 197578 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Iako je za vecinu stvari u pravu, "direktor" Dragic mi je uvek bio ljiga... i to nema nikakve veze ca cesanjem jaja... Smile
Jos je Vuk Karadzic zapisao - Dje koga svrbi, ondje se i cese... Smile

Iako ce da pobedi, Aleksandar svakim danom postaje sve veca sramota... Pored ovih elementarnih stvari koje ne zelim ni da komentarisem, sa svakim koncertom peva sve losije... Smile

Odlucio sam konacno - Sajko za pobednika  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Joj sto serete i pravite se pametni pa to je jebeno neverovatno! Pa i ja sam cuo za Beatles i imam neke njihove pesme na kompu, ali ne znam ko su bili clanovi tog benda nit me uopste zanima! Slusao sam Sepulturu, Slipknot, Slayer, Lacuna Coil i slicne stvari, pa vi mislite da ja znam sve clanove svakog benda! Znam na primer da je Cristina Scabbia glavni vokal u Lacuna Coil, ali sada za ostale clanove benda zabole me ona stvar. Sada sto ja ne znam ko su clanovi benda znaci da sam ja glup, ajde Beatles su poznati, ali sta vi ocekujete da ce mladje generacija sada da citaju autobiografiju svakog clana Beatlesa! Sramota je sto nije znao da je Metallica iz Amerike ili da Srbije nije u EU... ali realno tako je pola Evrope! Kad im kazes da si iz Srbija oni misle da je to negde blizu Rusije a kad ih pitas da mozda ne mesaju Sibir i Srbiju, pa oni se izbezume, za Sibir nisu ni culi! Ali za to je krivo drustvo i obrazovani sistem na zapadu, jer oni svoju decu uce stvarima koji ce im trebati u zivotu, a ne koliko Nemacka ima stanovnika, ko je bio Karlo Veliki i slicna sranja. Vi se tu pravite pametni, a realno kad bi vas pitali neke oblasti u kojima ste totalni dibidusi videli bi vas! Naprimer koji je glavni grad Ekvatorijalna Gvineje, koliko Indonezija ima ostrva i koja su, koja vrsta zivotinja jedina u svetu zivi na Tasmaniji i slicna sranja onda bi se malo zapitali koliko i vi znate!

Najlakse je srati i praviti se pametan, a da li ste se zapitali koliko stvarno znate?? Aleksandar jeste ispao glup sto ne zna ove stvari, ali to definitivno nije njegova oblast, ako covek nije roker kako moze da zna ko su bili Duran Duran na primer?

na kraju tvog posta, iako se slazhem u nekim tvojim izjavama ( da ne treba svako da zna ko su bili svi chlanovi bitlsa, jer oni su opshta kultura, tj njihov bend,pesme itd, pa stim ne mora svako da zna kako se zovu svi chlanovi, iako mislim da 99 % ljudi znaju barem za dzhon lenona ako ne i za pola mekartnija... ali da ne zna da li je srbija u eu ili odakle je metalika ili najgore koje grupe je pevach <Majk> Dzheger ... ), moram da ti kazhem da ti preterano seresh ... i da se ti mnogo pravish pametan.. jer , da si chitao postove sa ukljuchenim mozgom a ne pod predpostavkom da svi seremo itd, shvatio bi shta smo hteli da kazhemo..

p.s. a koliko ja znam , molim te nemoj da predpostavljash i nemoj da me vredjash ...

Odlucio sam konacno - Sajko za pobednika  Smile

ja sam to odavno "odluchio" Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 13:11:52 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300

prvo nisam tebe vredjao, drugo vecina ljudi ovde preterano sere i pravi se da je popila svu pamet ovog sveta! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Joj sto serete i pravite se pametni pa to je jebeno neverovatno! Pa i ja sam cuo za Beatles i imam neke njihove pesme na kompu, ali ne znam ko su bili clanovi tog benda nit me uopste zanima! Slusao sam Sepulturu, Slipknot, Slayer, Lacuna Coil i slicne stvari, pa vi mislite da ja znam sve clanove svakog benda! Znam na primer da je Cristina Scabbia glavni vokal u Lacuna Coil, ali sada za ostale clanove benda zabole me ona stvar. Sada sto ja ne znam ko su clanovi benda znaci da sam ja glup, ajde Beatles su poznati, ali sta vi ocekujete da ce mladje generacija sada da citaju autobiografiju svakog clana Beatlesa! Sramota je sto nije znao da je Metallica iz Amerike ili da Srbije nije u EU... ali realno tako je pola Evrope! Kad im kazes da si iz Srbija oni misle da je to negde blizu Rusije a kad ih pitas da mozda ne mesaju Sibir i Srbiju, pa oni se izbezume, za Sibir nisu ni culi! Ali za to je krivo drustvo i obrazovani sistem na zapadu, jer oni svoju decu uce stvarima koji ce im trebati u zivotu, a ne koliko Nemacka ima stanovnika, ko je bio Karlo Veliki i slicna sranja.

I sta sad? Posto je pola Evrope po tvom misljenju glupo, treba i mi da budemo glupi? Smile Drugo, niko njemu nije trazio "autobiografiju svakog clana Beatlesa", vec su ga pitali samo da navede nekog clana Bitlsa, na sta je on bledotelece gledao. A covek koji nije cuo za Dzona Lenona ili Pol Mekartnija, BAR, da ne pricam o ostalim clanovima nije vredan pomena, a ako jos taj covek pretenduje da se bavi muzikom... Smile Smile Smile. Prethodno je bio pitan ko je Mik Dzeger i odakle je Metalika. To su takodje stvari koje svaki covek sa tri razreda osnovne skole u najnazadnijem "obarazovanom" sistemu jednostavno mora da zna...On ni to nije znao...

To sto si rekao da ne znas ko su bili clanovi Bitlsa, a pritom slusas metal je isto nesto cime se ja ne bih bas busao u grudi...To je kao da kazes da si Srbin a da ne znas ko je bio Stefan Nemanja, Karadjordje, ili Milos Obrenovic. Da nije bilo Bitlsa i Stonsa, ne bi bilo ni Metalike, Sepulture i ostalih bendova koje ti slusas.

Citat
Vi se tu pravite pametni, a realno kad bi vas pitali neke oblasti u kojima ste totalni dibidusi videli bi vas! Naprimer koji je glavni grad Ekvatorijalna Gvineje, koliko Indonezija ima ostrva i koja su, koja vrsta zivotinja jedina u svetu zivi na Tasmaniji i slicna sranja onda bi se malo zapitali koliko i vi znate!

Au... Smile Da li je moguce da ti stvarno ovo mislis? Smile Da li je moguce da ti zaista ne pravis razliku izmedju coveka koji ne zna ko je Pol Mekartni (a pritom pretenduje da se bavi muzikom) i nekoga ko ne zna "koja vrsta zivotinja jedina u svetu zivi na Tasmaniji"? Smile Smile Smile

Citat
Najlakse je srati i praviti se pametan, a da li ste se zapitali koliko stvarno znate?? Aleksandar jeste ispao glup sto ne zna ove stvari, ali to definitivno nije njegova oblast, ako covek nije roker kako moze da zna ko su bili Duran Duran na primer?

Smile Smile Smile Ovo je kao da si rekao otkud urolog moze da zna sta je to picka, posto to nije njegova oblast... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 13:27:58 od iMilanche »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

prvo nisam tebe vredjao, drugo vecina ljudi ovde preterano sere i pravi se da je popila svu pamet ovog sveta!

Prestani da vredjas bilo koga na ovom forumu!  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG viewty
Hehehe... Ajde ti onda pobroj sva Indonezijska ostrva. Ali sva. I kad si vec u tom delu sveta, moze navesti i jedno 30ak Filipinskih. I da navedi i koje Finsko jezero. Strashno shta ti poredish.

U mom nekom rezonu znanje i informisanost su na razlichitom stepenu. I ajde da dechko ne zna neke "istorijske momenete" ali ne znati bar deo sveta u kom ti zivish... Ne znam...

Samo me zanima koliko vi ljudi poznajete koji nisu chuli za Bitlse? Ja ih znam nekoliko.
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Joj sto serete i pravite se pametni pa to je jebeno neverovatno! Pa i ja sam cuo za Beatles i imam neke njihove pesme na kompu, ali ne znam ko su bili clanovi tog benda nit me uopste zanima! Slusao sam Sepulturu, Slipknot, Slayer, Lacuna Coil i slicne stvari, pa vi mislite da ja znam sve clanove svakog benda! Znam na primer da je Cristina Scabbia glavni vokal u Lacuna Coil, ali sada za ostale clanove benda zabole me ona stvar. Sada sto ja ne znam ko su clanovi benda znaci da sam ja glup, ajde Beatles su poznati, ali sta vi ocekujete da ce mladje generacija sada da citaju autobiografiju svakog clana Beatlesa! Sramota je sto nije znao da je Metallica iz Amerike ili da Srbije nije u EU... ali realno tako je pola Evrope! Kad im kazes da si iz Srbija oni misle da je to negde blizu Rusije a kad ih pitas da mozda ne mesaju Sibir i Srbiju, pa oni se izbezume, za Sibir nisu ni culi! Ali za to je krivo drustvo i obrazovani sistem na zapadu, jer oni svoju decu uce stvarima koji ce im trebati u zivotu, a ne koliko Nemacka ima stanovnika, ko je bio Karlo Veliki i slicna sranja.

I sta sad? Posto je pola Evrope po tvom misljenju glupo, treba i mi da budemo glupi? Smile Drugo, niko njemu nije trazio "autobiografiju svakog clana Beatlesa", vec su ga pitali samo da navede nekog clana Bitlsa, na sta je on bledotelece gledao. A covek koji nije cuo za Dzona Lenona ili Pol Mekartnija, BAR, da ne pricam o ostalim clanovima nije vredan pomena, a ako jos taj covek pretenduje da se bavi muzikom... Smile Smile Smile. Prethodno je bio pitan ko je Mik Dzeger i odakle je Metalika. To su takodje stvari koje svaki covek sa tri razreda osnovne skole u najnazadnijem "obarazovanom" sistemu jednostavno mora da zna...On ni to nije znao...

To sto si rekao da ne znas ko su bili clanovi Bitlsa, a pritom slusas metal je isto nesto cime se ja ne bih bas busao u grudi...To je kao da kazes da si Srbin a da ne znas ko je bio Stefan Nemanja, Karadjordje, ili Milos Obrenovic. Da nije bilo Bitlsa i Stonsa, ne bi bilo ni Metalike, Sepulture i ostalih bendova koje ti slusas.

Citat
Vi se tu pravite pametni, a realno kad bi vas pitali neke oblasti u kojima ste totalni dibidusi videli bi vas! Naprimer koji je glavni grad Ekvatorijalna Gvineje, koliko Indonezija ima ostrva i koja su, koja vrsta zivotinja jedina u svetu zivi na Tasmaniji i slicna sranja onda bi se malo zapitali koliko i vi znate!

Au... Smile Da li je moguce da ti stvarno ovo mislis? Smile Da li je moguce da ti zaista ne pravis razliku izmedju coveka koji ne zna ko je Pol Mekartni (a pritom pretenduje da se bavi muzikom) i nekoga ko ne zna "koja vrsta zivotinja jedina u svetu zivi na Tasmaniji"? Smile Smile Smile

Citat

Smile Smile Smile Ovo je kao da si rekao otkud urolog moze da zna sta je to picka, posto to nije njegova oblast... Smile Smile Smile

bolji primer je ginekolog Smile

Prestani da vredjas bilo koga na ovom forumu!  Smile

upravo tako  Smile

molim vas dosta ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
bolji primer je ginekolog Smile

Pa na ginekologa se i odnosilo. "Ovo je kao da si rekao otkud urolog moze da zna sta je to picka, posto to nije njegova oblast..." (vec je oblast ginekologa)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
da, ali je i oblast urologa (koliko ja znam) Smile

ma skapirao sam shta hocjesh da kazhesh.. i u pravu si Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Picka iliti vagina, da budemo fini, kao reproduktivni organ je oblast koju pokriva ginekolog. Besika, uretra i slicno pokriva urolog. Zato sam i naveo ovaj primer jer su dve vrlo bliske stvari u pitanju a opet postoje dve razlicite specijalizacije za njih. Nisam bas mislio da cu morati toliko da obrazlazem svoju izjavu, ali ako je pomoglo, nije mi zao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.