Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 197582 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G
Nije tacno. Glup i neinformisan (neobrazovan) su dve iste stvari. Glup i neinteligentan su dve razlicite stvari. Dakle neko moze da bude jako obrazovan, ali neinteligentan (sporo kapira), a moze i obrnuto, da neko bude jako inteligentan (da sve odmah kapira), ali da je pritom neobrazovan. Aleksandar je pre svega glup(neobrazovan), a ne mislim ni da je previse inteligentan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Nije tacno. Glup i neinformisan (neobrazovan) su dve iste stvari. Glup i neinteligentan su dve razlicite stvari. Dakle neko moze da bude jako obrazovan, ali neinteligentan (sporo kapira), a moze i obrnuto, da neko bude jako inteligentan (da sve odmah kapira), ali da je pritom neobrazovan. Aleksandar je pre svega glup(neobrazovan), a ne mislim ni da je previse inteligentan...

ne znam zasto je meni onda glup sinonim za neinteligentan... Verovatno je do sredine  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
ovaj lik je glup i neobrazovan
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.25
mob
Tel.Me Your.Number
taj rad Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
ovaj lik je glup i neobrazovan

ja?  Smile

Evo da dodam jos nesto. Krajnje je banalno danas velicati informisanost, kada je skoro svaka informacija dostupna skoro svakome preko interneta. Znaci, od "glupog" do "obrazovanog" vas deli jedan klik ?
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Da, ali poenta je u tome sto su kriterijumi potpuno opali, danas je onaj ko je obrazovan i nachitan i li informisan o najosnovnijim stvarima nase civilizacije, kako god hocete, neko ko je potpuno nezanimljiv za medije.Dosadan je, tako ga klinci dozivljavaju.Tako ih ucimo.Mislim na drustvo u celini.

Najlakse je nekom klincu koji je to video od tate ili od poslanika u skupstini da kaze : 'ma ovaj Bojan Marovic ne zna da peva'
Uzeo sam najblazi primer.Danas klinci pljuju i po Bitlsima.

To je nepostovanje koje nas unazadjuje i za jedno 20 tak godina cemo biti tamo gde je Albanija bila pre 50 godina.

Setite se samo vi stariji na ovom forumu kako smo se zajebavali kada odemo u Madjarsku pre 10tak i malo vise godina, pricali su mi i ovi stariji od mene, bahato se trosilo, zajebavali smo ih i smejali im se - a sada su tri svetlosne godine ispred nas.Zato sto smo mi uvek bili najpametniji, najbolji, naj ovo naj ono, pa dok smo mi onanisali na nas, svi drugi su gledali svoja posla i nesto napravili i napredovali ( ne bas svi, ali uglavnom svi )

Da ne kenjam vise, jer to nije in:-) - covek vredi onoliko koliko zna i uvek moze da se nauci nesto novo, svakog dana.Osuli smo paljbu da ovog coveka iz opravdanog razloga, jer je muzicki neobrazovan i nekulturan, ali valjda ce shvatiti da ne moze da predstavlja neku ozbiljnu pop muzicku struju nigde ako ne zna osnovne stvari iz pop muzike

Sedne se lepo pa se to nauci.Dobar je to momak, ima vremena za njega.Ako on naravno to zeli.
Idem da napravim neke pare, bolje mi je to nego da ovde palamudim vise o nekom tamo koji ne zna ko su bili Bitlsi:-)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple iPhone 3G

ne znam zasto je meni onda glup sinonim za neinteligentan... Verovatno je do sredine  Smile

Ja sam samo razgranicio pojmove. Dakle glup i neobrazovan su sinonimi, a inteligentan je pojam koji je samostalan i koji moze, ali i ne mora da se preklapa sa prvim pojmom...

Da, ali poenta je u tome sto su kriterijumi potpuno opali, danas je onaj ko je obrazovan i nachitan i li informisan o najosnovnijim stvarima nase civilizacije, kako god hocete, neko ko je potpuno nezanimljiv za medije.Dosadan je, tako ga klinci dozivljavaju.Tako ih ucimo.Mislim na drustvo u celini.

Najlakse je nekom klincu koji je to video od tate ili od poslanika u skupstini da kaze : 'ma ovaj Bojan Marovic ne zna da peva'
Uzeo sam najblazi primer.Danas klinci pljuju i po Bitlsima.

To je nepostovanje koje nas unazadjuje i za jedno 20 tak godina cemo biti tamo gde je Albanija bila pre 50 godina.

Setite se samo vi stariji na ovom forumu kako smo se zajebavali kada odemo u Madjarsku pre 10tak i malo vise godina, pricali su mi i ovi stariji od mene, bahato se trosilo, zajebavali smo ih i smejali im se - a sada su tri svetlosne godine ispred nas.Zato sto smo mi uvek bili najpametniji, najbolji, naj ovo naj ono, pa dok smo mi onanisali na nas, svi drugi su gledali svoja posla i nesto napravili i napredovali ( ne bas svi, ali uglavnom svi )

Da ne kenjam vise, jer to nije in:-) - covek vredi onoliko koliko zna i uvek moze da se nauci nesto novo, svakog dana.Osuli smo paljbu da ovog coveka iz opravdanog razloga, jer je muzicki neobrazovan i nekulturan, ali valjda ce shvatiti da ne moze da predstavlja neku ozbiljnu pop muzicku struju nigde ako ne zna osnovne stvari iz pop muzike

Sedne se lepo pa se to nauci.Dobar je to momak, ima vremena za njega.Ako on naravno to zeli.
Idem da napravim neke pare, bolje mi je to nego da ovde palamudim vise o nekom tamo koji ne zna ko su bili Bitlsi:-)

Slazem se sa ovim sto si napisao. Samo sto sam ja dosta ekstremniji tako da meni kada bi rekao da ne zna ko je "Majk" Dzeger, Bitlsi, odakle je Metalika i slicno, istog trenutka bih mu otvorio vrata i rekao da napusti prostoriju. Opet kazem, to apsolutno nema veze sa tim da li on tu muziku slusa ili ne (mada opet kako je moguce da neko ne slusa Bitlse - to je kao klasika - muzika za sva vremena) vec je to stvar opsteg obrazovanja, opste kulture. Posebno je skakljiva tema zato sto je ovaj ceo projekat zamisljen kao neka kontrateza Grandu i kao neka produkcija koja ce plasirati potpuno suprotnu vrstu muzike i potpuno drugi sistem vrednosti. Taj sistem vrednosti mora da se bazira pre svega na obrazovanju i intelektu, sto je pre svega sustinski suprotno Grandu gde se neobrazovanost i primitivizam favorizuje i nagradjuje. Ako ljudi koji treba da utru put, postave temelje narednim generacijama muzicara, nemaju osnovno obrazovanje, ja to ne bih cak rekao ni muzicko, vec opste obrazovanje, onda se oni sustinski ne razlikuju od zvezda granda i jedino sto ih razlikuje je muzika koju pevaju, sto je po meni daleko manje bitno od postavljanja muzicke scena na zdrave temelje normalnog sistema vrednosti suprotnog Pinku i Grandu.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 12:17:21 od iMilanche »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus

Sedne se lepo pa se to nauci.Dobar je to momak, ima vremena za njega.

bravo . vredish koliko znash .. ne koliko novca u dzhepu imash .. ima bezbroj ljudi na ovom svetu koji su na ovaj ili onaj nachin doshli do kapitala, a nemaju 3 razreda osnovne.. oni su materijalno i na prvi pogled bogati, ali su mnogo siromashni.
 opet, postoje i primeri kako su ekstremno obrazovani ljudi propali u zhivotu.. zashto ? dao si sam odgovor...
Ako on naravno to zeli.
jer , sve shto se hocje, mozhe se.. koliko god bilo teshko na prvi pogled, nestvarno i neizvodljivo..

ali dosta vishe o tome, jer mislim da smo zabrazdili u off Smiley
sve u svemu, samo chekam sledecju Galu da vidim shta cje se desiti u ovoj tragi komediji (koji , priznajem volim da gledam Smiley) Smiley
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vi ljudi pravite veoma glupu gresku kojom dokazujete samo svoju neinteligenciju. Biti glup je nesto sasvim drugacije od biti neinformisan Smile

Hoces da kazes da je on "neinformisan"? Znaci, ukoliko ga neko ne bude informisao da je secer sladak, ostace u neznanju Smile Pametnije mu je bilo da cuti, ovako... sam se isprozivao Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
Joj sto serete i pravite se pametni pa to je jebeno neverovatno! Pa i ja sam cuo za Beatles i imam neke njihove pesme na kompu, ali ne znam ko su bili clanovi tog benda nit me uopste zanima! Slusao sam Sepulturu, Slipknot, Slayer, Lacuna Coil i slicne stvari, pa vi mislite da ja znam sve clanove svakog benda! Znam na primer da je Cristina Scabbia glavni vokal u Lacuna Coil, ali sada za ostale clanove benda zabole me ona stvar. Sada sto ja ne znam ko su clanovi benda znaci da sam ja glup, ajde Beatles su poznati, ali sta vi ocekujete da ce mladje generacija sada da citaju autobiografiju svakog clana Beatlesa! Sramota je sto nije znao da je Metallica iz Amerike ili da Srbije nije u EU... ali realno tako je pola Evrope! Kad im kazes da si iz Srbija oni misle da je to negde blizu Rusije a kad ih pitas da mozda ne mesaju Sibir i Srbiju, pa oni se izbezume, za Sibir nisu ni culi! Ali za to je krivo drustvo i obrazovani sistem na zapadu, jer oni svoju decu uce stvarima koji ce im trebati u zivotu, a ne koliko Nemacka ima stanovnika, ko je bio Karlo Veliki i slicna sranja. Vi se tu pravite pametni, a realno kad bi vas pitali neke oblasti u kojima ste totalni dibidusi videli bi vas! Naprimer koji je glavni grad Ekvatorijalna Gvineje, koliko Indonezija ima ostrva i koja su, koja vrsta zivotinja jedina u svetu zivi na Tasmaniji i slicna sranja onda bi se malo zapitali koliko i vi znate!

Najlakse je srati i praviti se pametan, a da li ste se zapitali koliko stvarno znate?? Aleksandar jeste ispao glup sto ne zna ove stvari, ali to definitivno nije njegova oblast, ako covek nije roker kako moze da zna ko su bili Duran Duran na primer?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.