Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 198231 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
mob
Tel.Me Your.Number
ne nismo... ali je katastrofalno odpevao.. videcjemo u ponedeljak sa extreme - more than words...
on tako peva, ništa tu nije katastrofalno. Kao da nabije jezik u ždrelo, slušaj kako peva Highway to hell
« Poslednja izmena: 21. Nov 2008, 11:53:13 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
ne nismo... ali je katastrofalno odpevao.. videcjemo u ponedeljak sa extreme - more than words...
on tako peva, ništa tu nije katastrofalno. Kao da nabije jezik u ždrelo, slušaj kako peva Highway to hell

kako nije katastrofalno?!?! ne kazhem da sam ochekivao da odpeva kao Bon, ali brate ono je bilo stvarno jezivo ...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
mob
Tel.Me Your.Number
Kao što rekoh on tako peva, znači pevanje mu je katastrofalno a ne ovaj nastup. Izveštači glas... ma objasnio sam ti.... prilepi jezik za ždrelo i ne odvaja ga. Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Pa evo sto se tice karaktera.

Nemoguce je znati, za neke popularne pjevace kod nas... Dzenan, Georgijev, Cetkovic... (ima jos + al eto od popularnijih) koliko su oni zapravo dobri ljudi.
Da se neko druzi s njima ili saradjuje to bi bilo bitno. Ovako mozemo samo da nagadjamo na osnovu malo onoga sto cujemo, vidimo.
Neki elementi imidza ili ponasanja koji nam se svide ili zgade. (mada su ova 3 prilicno konzervativni, sako - dzins... idu da se svide svima...)
Uopste to je nebitno.
E sad moderna fora je  da javna licnost mora biti javna i da otkriva SVE o sebi. Mislim da je bas Madona s tim pocela... a znate na sta mislim - Paris Hilton...
Uostalom uopste reality show, facebook... sve na vidjelo - to me smara.

Mene ne interesuju ovi kao "celebritiji"...jer ne volim taj koncept. Neke osobe uspjevaju biti celebritiji bez ikakvih vjestina (osim mozda drustvenih ili $$$)
Nego cisto kao pjevaci.
Mada je emisija tako zamisljena, Superstar... ja odgledam gale u smislu koncerta, i ne interesuje me ko ce pobjediti.
Odnosno imam favorite al ne ocekujem puno jer ovde izgleda ima puno "sistema" (balkanski, rodjacki, televizijski, finansijski....) za to, sto je mnogo komplikovano.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2008, 12:56:17 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ja sam za tog Dzenana ( Smile) prvi put cuo kad je gostovao u onoj mazohistickoj emisiji...

Vukasin ispada zato sto ce vise ljudi glasati za Djoleta... Vukasin nije los kao pevac, iako mislim da ce usrati Extreme... ali me njegovo ponasanje iritira vise nego Danijelino... Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2008, 13:46:06 od dexter1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
naravno da cje usrati extreme... samo chekam potvrdu (i potajno se nadam da cje dobro odpevati  :[5]Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 3Gs
Iz Operacije trijumf na Eurosong?

Hrvatski kompozitor i član žirija u Operaciji trijumf, Tonči Huljić napisaće pesmu za jednog učesnika tog rijaliti-šoua kojom će pokušati da se probije na Pesmu Evrovizije!

Iako je nedavno odbio bilo kakvu mogućnost da se kao kompozitor pojavi na festivalu Dora, čiji pobednik predstavlja Hrvatsku na Pesmi Evrovizije, Huljić se predomislio i izjavio da će ipak učestvovati na Dori.

"Predomislio sam se, jer želim da afirmišem što više Trijumfovih izvođača. Nadam se da će sledeće godine u Moskvu otići barem dvoje, ako ne i više kandidata. Naravno, iz više država iz regiona", izjavio je Huljić za "Večernji list".

Huljić je, kao jedan od deset najizvođenijih kompozitora, dobio pozivnicu za direktan plasman u finale Dore, što je takođe uticalo na njegovu odluku da ipak učestvuje na tom festivalu.

U Operaciji trijumf ostala su još dva studenta iz Hrvatske - Ana Bebić iz Metkovića i Splićanin Igor Cukrov. Do sada su ispale Antonija Besednik iz Zagreba i Andrea Harapin iz Kutine. Nije, međutim, isključeno da to bude i neko od studenata iz zemalja regiona.

Huljić će napisati pesmu samo jednom od studenata, a ne svima, jer to pravila ne dozvoljavaju.

Domaćin Eurosonga 2009. godine biće Rusija, odnosno Moskva, čiji je predstavnik Dimo Bilan pobedio u Beogradu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
hihihi kokota chitaj malo postove majku mu staru Smiley Smiley Smiley ... ja sam to postovao na predhodnoj strani Smiley  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 3Gs
nisam provalio edit sinocne poruke Smile ..  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
da li je neko gledao, ako ne, neka upali b92 sad!!! pricha izmedju danijele i one dens-koreografija-fitnes instruktorke Smile mali je toooooooliko utripovan da je zvezda,.. kao necje da promeni svoje stezanje pesnice pri pevanju... pa kad bi ga video, stegnuo bi mu pesnicu tamo gde sunce ne sija... utripovao se mnogo...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.