Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 198368 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vala ce se usreciti...

oboje Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Maca sprečio Babajića da napusti „Operaciju trijumf”
Zagrlio sam Adnana kao dete
Autor: M. Radojković | Foto:J. Vučetić | 14.11.2008. - 05:00

Iako je bio odlučan da nakon prve nominacije napusti „Operaciju trijumf”, Adnan Babajić se predomislio. Na njegovu odluku nisu uticali ni studenti, ni direktor niti mama i tata, već kontroverzni voditelj Dragan Marinković Maca. Uprkos tome što, kako kaže, ume da bude „direktno bolan”, Maca je pokazao da ume da bude i poprilično emotivan.

- Adnane… cela Bosna se digla na noge, nećeš ih valjda sad razočarati - objašnjavao je Maca u pričaonici nakon protekle gala večeri Adnanu, koji je bio na ivici suza u nameri da zauvek napusti šou. Posle tri sata ubeđivanja, emotivnih reči, osećajnih trenutaka i bliskih zagrljaja, Adnan se predomislio.
- Ja sam ljudsko biće. Imam moć ubeđivanja, kažu da sam dobar manipulator - počinje priču za „Blic” Maca i objašnjava:
- Ova deca nisu naučila na životne šamare, da u životu možeš imati, pa nemati. Pokušavam da im objasnim da je život borba i da im neće biti lako. To radim bez ikakve subjektivnosti, ima ljudi u kući koje volim i manje volim, ali bih svima pomogao na ovaj način - ispričao je Maca, koji je bio odlučan da Adnana odgovori od namere.
- Rekao sam mu da publici koja sve vreme glasa za njega ne može okrenuti leđa. Jeste se on trudio, budio noću da nauči pesmu i na kraju ništa, ali mora da ima poštovanja prema tim ljudima. Dolaze autobusi iz Bosne, bodre ga sugrađani, ne može da pljune po njima - kaže Maca.
- Adnan je fin, iskren tip. Jedna dobrica i sav je izgubljen u vremenu i prostoru. Nije kvaran dečko. Mali tuljan koji je kivan na ceo svet, bio mi je simpatičan i želeo sam da ga naučim da se bori, kao što bih rekao mlađem bratu - ističe voditelj, koji je na kraju razgovora iskreno i jako zagrlio Adnana.
- Zagrljaj je najbitniji u životu. Najtopliji i najljudskiji gest. Video sam da je dete povređeno i zagrlio sam ga. Budimo realni - ta deca nemaju pojma o šou-biznisu, nema im tu tate i mame - zaključuje on.
Mnogi su se iznenadili ovim Macinim gestom.
- Nisam emotivno nepismen, ali nisam ni čovek koji koketira emocijama. Kada volim, volim. Sve što radim u emotivnom smislu radim do kraja. Nema foliranja na emotivnom planu. Nisam džukac i ne stidim se emocija - iskren je Maca.

Maca: I ja sam plakao
Adnan je zbog nominacije čak i zaplakao, a Maca je otkrio da i on ponekad zaplače.
- U životu je normalno da zaplačeš kada se osetiš povređenim. I ja plačem kada mi je teško. Samo sam ja stara drtina koju su šibali vetrovi. Svašta sam bio u životu, imam iskustva, dosta toga sam naučio, a on je samo dete.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 14. Nov 2008, 17:17:21 od Fandjo018 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6120c
jes vala...i sajku je pomogo kad je hteo da izadje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Taj Vikler bi trebalo da ostane kao domar tamo u toj kuci da zivi, da mu ostave studio i ubacuju klopu i po koju ribu.
Najbolje se snalazi u kuci Velikog Brata, i malo malo pa u nju ulazi.
Uskoro cemo moci da ga vidimo u 48 sati svadba, kao , nije dosao stari svat ali tu je Skaaaaaj Vikleeeeer
Ili u Menjam Zenu... umesto nekog supruga...ili u Kursadzijama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Maca sprečio Babajića da napusti „Operaciju trijumf”
Zagrlio sam Adnana kao dete
Autor: M. Radojković | Foto:J. Vučetić | 14.11.2008. - 05:00

Iako je bio odlučan da nakon prve nominacije napusti „Operaciju trijumf”, Adnan Babajić se predomislio. Na njegovu odluku nisu uticali ni studenti, ni direktor niti mama i tata, već kontroverzni voditelj Dragan Marinković Maca. Uprkos tome što, kako kaže, ume da bude „direktno bolan”, Maca je pokazao da ume da bude i poprilično emotivan.

- Adnane… cela Bosna se digla na noge, nećeš ih valjda sad razočarati - objašnjavao je Maca u pričaonici nakon protekle gala večeri Adnanu, koji je bio na ivici suza u nameri da zauvek napusti šou. Posle tri sata ubeđivanja, emotivnih reči, osećajnih trenutaka i bliskih zagrljaja, Adnan se predomislio.
- Ja sam ljudsko biće. Imam moć ubeđivanja, kažu da sam dobar manipulator - počinje priču za „Blic” Maca i objašnjava:
- Ova deca nisu naučila na životne šamare, da u životu možeš imati, pa nemati. Pokušavam da im objasnim da je život borba i da im neće biti lako. To radim bez ikakve subjektivnosti, ima ljudi u kući koje volim i manje volim, ali bih svima pomogao na ovaj način - ispričao je Maca, koji je bio odlučan da Adnana odgovori od namere.
- Rekao sam mu da publici koja sve vreme glasa za njega ne može okrenuti leđa. Jeste se on trudio, budio noću da nauči pesmu i na kraju ništa, ali mora da ima poštovanja prema tim ljudima. Dolaze autobusi iz Bosne, bodre ga sugrađani, ne može da pljune po njima - kaže Maca.
- Adnan je fin, iskren tip. Jedna dobrica i sav je izgubljen u vremenu i prostoru. Nije kvaran dečko. Mali tuljan koji je kivan na ceo svet, bio mi je simpatičan i želeo sam da ga naučim da se bori, kao što bih rekao mlađem bratu - ističe voditelj, koji je na kraju razgovora iskreno i jako zagrlio Adnana.
- Zagrljaj je najbitniji u životu. Najtopliji i najljudskiji gest. Video sam da je dete povređeno i zagrlio sam ga. Budimo realni - ta deca nemaju pojma o šou-biznisu, nema im tu tate i mame - zaključuje on.
Mnogi su se iznenadili ovim Macinim gestom.
- Nisam emotivno nepismen, ali nisam ni čovek koji koketira emocijama. Kada volim, volim. Sve što radim u emotivnom smislu radim do kraja. Nema foliranja na emotivnom planu. Nisam džukac i ne stidim se emocija - iskren je Maca.

Maca: I ja sam plakao
Adnan je zbog nominacije čak i zaplakao, a Maca je otkrio da i on ponekad zaplače.
- U životu je normalno da zaplačeš kada se osetiš povređenim. I ja plačem kada mi je teško. Samo sam ja stara drtina koju su šibali vetrovi. Svašta sam bio u životu, imam iskustva, dosta toga sam naučio, a on je samo dete.

Izvor: Blic

preseravanja...
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG viewty
Maca je patetichan... Blago recheno... Na zalost gledala sam taj razgovor sa Adnanom...  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
boze,boze....

sta izigrava ova masna maca?

umislio da je na pedagoskoj misiji...pa ce on da nauci nekog da se bori...
ovo postaje sve gore i gore...

a skaj vikleru se oslacala jeftina popularnost.
od urbanog lika(samoproklemovanog)do lika iz "skandal" duplerica...
cesko bi jaja i miletu kiticu samo da se docepa naslovnica...

postaje sve interesantnije.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S5
Cek da otvorim recnik....Da vidimo..hmm..Maca-Isfolirani covek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
licimur do licimura Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla SeaMonkey 1.1.13
Ona Milica se stvarno pali na VIklera...? Nisam to znao...

Ona je ubedjena da ce da izadje...Aj da je ne razocaramo  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.