Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 200052 puta)
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6120c
Nina - „Bez promene”, grupa „Negativ”  -- ivana je bila malo glasnija od nine...sto mi se nije svidelo.Mogli su malo bolje da podese jacinu na tonskoj.Inace ninino pevanje... 4- recimo.Moglo je i bolje ali...nije razocarala.

Ana - „Ti me ne voliš”, grupa „Negativ”-- odlican nastup.5 ...zao mi da dam 5- Smiley

Milica - „Soba 23”, „Denis&Denis”--neocekivano vrlo dobar nastup.Milici 5- Marini 4- zbog kreveljenja tokom pesme.Inace...jbt kako je izgledala milica..ufff. 5- ne zbog super otpevanog vec zbog toga sto je izvukla iz pesme vise nego sto pesma nudi za dokazivanje.I gratis raspevavanje...za ziri Smile hehehehe zlobno Smile

Aleksandar - „Voli me još ovu noć”, „Denis&Denis” -- uzas.Perazic je totalno propala (doduse nikad i nije briljirala glasom) glasovno...bilo mi je tesko da slusam.Aleksandar se solidno snasao....ali samo solidno.Pesma totalno nije za njega.4-

Danijel i Jasmina - „4 minutes”, Madona i Timberlejk...uzas zivi.2ke za oboje

Danijel - „Jedina”, Toše Proeski...ispod proseka 3+

Jasmina - „Kao so u moru”, Aleksandra Radović...isto ispod proseka 3ka recimo

Đorđe i Nikola Paunović - „A šta da radim”, „Azra”---odradjeno...3ka.Nit smrdi nit mirise(jel to nikola ispao jednom?)

Vukašin i Nikola Sarić - „Da mi je biti morski pas"& „Volim samo sebe” - klasicna rokacina 4

Adnan - "Pristao sam bicu sve sto hoce" - iznenadio me lik...pozitivno.Bas se potrudio..lepo skiuo glas.Gitare su bile malo prejake u prvoj polovini pesme. 5-

Sonja i Mirjana - „Free Your Mind”, „En Vogue”---ovo sam cekao celo vece.Cista 5tica...racepile su ga Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Kristijan - „Hiljadu razloga”, Sergej Ćetković 2+ ...momak je vise izrecitovao nego otpevao.Delovalo mi je kao da se usrao od straha  Smile Smile

Igor - „Time To Say Goodbye”, Andrea Bočeli--e bm ti pesmu bas.Iz par razloga sam protiv ove numere u ovakvom sou.Prvo...apsolutno nije za sou ovakve koncepcije a drugo ZASTO ga uvek gadjaju pesmama koje mu leze ?Sto on ne peva whitesnake ili gunse(za raziliku od milice koju kolju izborom pesama) ? Sto se tice pevanja...tesko oceniti ovako... izmedju 5- i 4+ . (pun,lep glas ....par gresaka sa mikrofonom ...ili mi to tv zuji Smiley ).

ps---rezija podbacila.Kolko puta su upali tonom prerano u prenos ? Jbt...zar tolko nisu uigrani do sada ? I ...ko je ono opsovao milana (ili macu) ? Ana ?

ps2--jasmina Smiley hehehe udri Smile  lucija i snupi Smile .Nije da mi je bila simpaticna ali....i treba neko da skrese fegetu i njegovom lobiju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k750i
mika stvarno dobro pjeva Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Citat
Kristijan - „Hiljadu razloga”, Sergej Ćetković 2+ ...momak je vise izrecitovao nego otpevao.Delovalo mi je kao da se usrao od straha
Jbga prvi nastup na gali, meni se cini da nije lose otpevao Smile
« Poslednja izmena: 03. Nov 2008, 23:18:44 od becko123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6120c
ma gde nije jbt...najgori je bio ubedljivo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
OT: Jasmina leti uz skandal!
Ponedeljak, 3. novembar 2008. 23:07    

Prošlonedeljne nominacije žirija bile su takve kakve su bile..."kriv je monitoring", ali i "nepoštovanje profesora". Poslednja Gala rešila je muka Danijela, a zadala glavobolju Jasmini.

Svako ko gubi ima pravo da se ljuti, ali poslednja Gala iznedrila je i jednu teoriju zavere!

"Ja sam znala da će se ovo dogoditi. Njemu je namešteno da ostane. Juče me je pitao jesam li spakovala kofere?! Rekao je da on ostaje zbog sestre. Znala sam da ću izaći! Kako sam ja to mogla unapred da znam?! Ovo nije fer play! A Danijelu imam da poručim da moja sestra radi za mene i napucaće te kad izađeš!!", rekla je Jasmina.

"Razumem da je isfrustrirana ali glupo je da narušava moj kredibilitet neistinama...Istina je da sam joj u šali rekao da li pakuje kofere jer sam ja to počeo da radim. Ni u jednom trenutku nisam spomenuo ima Marije Šerifović da ne bih imao upravo taj problem...Jasmina sram te bilo!", rekao je Danije.

A sve je počelo lepo...

Publika je u ponedeljak veče imala priliku da glasa za jednog od takmičara koji je u duetu pokušao da "spase svet", ovaj put za dva minuta, i sačuva mu mesto na Akademiji!

Dečko kojem se išlo kući i koji će se odmah po izlasku oženiti Danijel, otpevao je Tošetovu pesmu "Jedina", dok je Jasmina otpevala numeru Aleksandre Radović "Kao so u moru".

Trema je učinila svoje - drhtali su glasovi, zaboravljali su se koraci, ali to nije sprečilo publiku da, nakon prošlonedeljnog zviždanja potpuno neočekivano skandira Danijelovo ime!

A onda, spektakl - Madona i Džastin Timberlejk na bini! Malo problema sa engleskim jezikom, ali koreografija Džastina iz Kragujevca bila je za pamćenje!

Nominovani Danijel i Jasmina su pre "trenutka istine" dobili i priliku da upute poslednje reči jedno drugom.

"Ja bih tu priliku preskočila", oštro je rekla Jasmina, dok je Danijel bio nešto pričljiviji. "Kako god se to prilika preskakala, ja bih ipak rekao da o Jasmini ne mislim ništa loše. Iako smo se svađali, ona je profesionalac, dobro peva, dobro izgleda i želim joj svu sreću u životu!".

Nakon burnog početka i još jednog profesorskog "sedi jedan" Jasmini, ostali studenti su krenuli u svoju bitku!

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung XYZ1004
ma gde nije jbt...najgori je bio ubedljivo...

Slazem se.....mada prvo sto upada u oci jeste da je on decko potpuno pogubljen i uplasen na sceni...ne oseca se prijatno i opusteno na scceni kao mali Sajko ili Milica, tako da moguce da on ima izvanredne vokalne sposobnosti, samo sto ga taj strah i ta njegova prirodna smusenost  Smile sprecava da se iskaze (ako uopste ima taj kvalitet  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
opa bato  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
mob
Tel.Me Your.Number
Nina - „Bez promene”, grupa „Negativ”  -- ivana je bila malo glasnija od nine...sto mi se nije svidelo.Mogli su malo bolje da podese jacinu na tonskoj.Inace ninino pevanje... 4- recimo.Moglo je i bolje ali...nije razocarala.

Ana - „Ti me ne voliš”, grupa „Negativ”-- odlican nastup.5 ...zao mi da dam 5- Smiley

Milica - „Soba 23”, „Denis&Denis”--neocekivano vrlo dobar nastup.Milici 5- Marini 4- zbog kreveljenja tokom pesme.Inace...jbt kako je izgledala milica..ufff. 5- ne zbog super otpevanog vec zbog toga sto je izvukla iz pesme vise nego sto pesma nudi za dokazivanje.I gratis raspevavanje...za ziri Smile hehehehe zlobno Smile

Aleksandar - „Voli me još ovu noć”, „Denis&Denis” -- uzas.Perazic je totalno propala (doduse nikad i nije briljirala glasom) glasovno...bilo mi je tesko da slusam.Aleksandar se solidno snasao....ali samo solidno.Pesma totalno nije za njega.4-

Danijel i Jasmina - „4 minutes”, Madona i Timberlejk...uzas zivi.2ke za oboje

Danijel - „Jedina”, Toše Proeski...ispod proseka 3+

Jasmina - „Kao so u moru”, Aleksandra Radović...isto ispod proseka 3ka recimo

Đorđe i Nikola Paunović - „A šta da radim”, „Azra”---odradjeno...3ka.Nit smrdi nit mirise(jel to nikola ispao jednom?)

Vukašin i Nikola Sarić - „Da mi je biti morski pas"& „Volim samo sebe” - klasicna rokacina 4

Adnan - "Pristao sam bicu sve sto hoce" - iznenadio me lik...pozitivno.Bas se potrudio..lepo skiuo glas.Gitare su bile malo prejake u prvoj polovini pesme. 5-

Sonja i Mirjana - „Free Your Mind”, „En Vogue”---ovo sam cekao celo vece.Cista 5tica...racepile su ga Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Kristijan - „Hiljadu razloga”, Sergej Ćetković 2+ ...momak je vise izrecitovao nego otpevao.Delovalo mi je kao da se usrao od straha  Smile Smile

Igor - „Time To Say Goodbye”, Andrea Bočeli--e bm ti pesmu bas.Iz par razloga sam protiv ove numere u ovakvom sou.Prvo...apsolutno nije za sou ovakve koncepcije a drugo ZASTO ga uvek gadjaju pesmama koje mu leze ?Sto on ne peva whitesnake ili gunse(za raziliku od milice koju kolju izborom pesama) ? Sto se tice pevanja...tesko oceniti ovako... izmedju 5- i 4+ . (pun,lep glas ....par gresaka sa mikrofonom ...ili mi to tv zuji Smiley ).

ps---rezija podbacila.Kolko puta su upali tonom prerano u prenos ? Jbt...zar tolko nisu uigrani do sada ? I ...ko je ono opsovao milana (ili macu) ? Ana ?

ps2--jasmina Smiley hehehe udri Smile  lucija i snupi Smile .Nije da mi je bila simpaticna ali....i treba neko da skrese fegetu i njegovom lobiju Smile

Ko li je tebi kupio televizor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6120c
mani se takvih seljackih fora...napisi tacno gde se ne slazes ako hoces diskusiju inace  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
i ja se ne slazhem u mnogim stvarima ali sad imam da kazhem neshto drugo :

spasili su djoleta , zashto ???????? uzhaosno jezivo je pevao ...

i igora... jer je dobio pesmu koja mu navishe lezhi ...

ali jbg... videcjemo
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.