Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 199429 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
U „Operaciji trijumf” nova ljubavna priča
Milica zaljubljena u Viklera
Autor: M. Radojković | 28.10.2008. - 05:00

Rodila se nova ljubav u kući „Operacije trijumf”. Milica Majstorović, koja slovi za jednu od najlepših ukućanki, po svemu sudeći do ušiju se zaljubila u kontroverznog repera Skaja Viklera.

Kada su Skaj i Ajs pre nedelju dana ušli u kuću, studenti su se i više nego obradovali. Ipak, najviše se ozarila Milica. Neprestano je počela da prati Skaja gde god da on krene, a čak je povećala i intenzitet pušenja cigareta u dvorištu kako bi što duže uživala u njegovom društvu. Na časovima plesa Milica se neprestano izazovno uvijala ispred Skaja koji je, u svom maniru, neprestano gledao u njene obline. Izgleda da je Milici ovo i više nego imponovalo zato što ga je neprestano zapitkivala da li ide sa njom na čas, te joj je Skaj prilikom poslednjeg rekao: „Ne, idem u drugu grupu. Ne mogu više da gledam u tvoj but i guz”.

Kada su ukućani pravili palačinke, Milica se zdušno borila da se nekoliko ostavi za Skaja, pri tom zaboravljajući na sirotog Ajsa koji je i sam primetio da se tu nešto dešava, te je čak i počeo da savetuje Milicu.
- On postoji samo u rialiti šouu - šalio se se Ajs i dodao: „On u svakom šouu ima devojku… samo eto, ti nećeš”.
Milica se na to samo nasmejala.
- Aha, ja neću… da, da - bila je misteriozna dok joj je pogled govorio sasvim suprotno.
Da između njih zaista sevaju ljubavne varnice, primetili smo i kada je Milica uvežbavala numeru „Ko je kriv” uz Skajovu asistenciju. Poput zaljubljenih golupčića, Milica i Skaj su pevali međusobno se dodirujući i razmenjujući značajne poglede, a Skaj je iskoristio trenutak da je pri kraju pesme vatreno zagrli, što je dotičnu ukućanku potpuno istopilo. Kada mu je Milica predložila da zajedno otpevaju ovu pesmu pred svima, Skaj je kratko odbio zbog drugara iz kraja.

- Pa… da mi se posle svi smeju, da me upucaju - pravdao se Skaj, a Milica ga je nagovarala:
- Neće, kada vide mene, sve će im biti jasno! Znaće zašto si pristao.
Milica je, podsećamo, pre ulaska u kuću osam meseci bila u vezi, te se na samom početku šoua zaljubila u gitaristu pratećeg benda „Operacije trijumf”, da bi je na kraju osvojio Skaj.
Skaju ovo nije prva ljubav koju je upoznao u kući. Prvo je bio u vezi sa pevačicom Katarinom Ostojić Kajom, a potom i sa ukućankom „Velikog brata” Vesnom Milovac.
- Veza je trajala kratko, bilo je ludo i prekinulo se na vreme - rekla nam je Vesna.
Ostaje da se vidi da li će Milica biti treća Skajova devojka iz poznate kuće na Košutnjaku.

Danijel se zamerio Nikoli Paunoviću

Danijel Pavlović iz Kragujevca nikako ne može da nađe zajednički jezik sa sustanarima. Nakon što se posvađao sa Jasminom, te Antonijom i umalo pobio sa Vukašinom, Danijel je uspeo da iznervira Nikolu Paunovića, i to do suza. Tokom rasprave, Danijel je Nikoli opsovao porodicu, što je Nikolu koji je nedavno ostao bez oca veoma potreslo. Iako je Danijel pokušavao da mu objasni da nije imao nikakvu lošu nameru, Paunović to nije želeo da sasluša, već je onako besan počeo da baca stvari po dvorištu, u bazen i na kraju je otišao u sobu, pokrio se jastukom i zaplakao. Podršku Nikoli pružili su i ostali muški stanari koji su nakon nemilog događaja (svi osim Aleksandra) dugo u noć prepričavali i na sav glas ogovarali Danijela.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3652
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung A14
bravo sampioni, kolege forumasi... pa ja do sad nisam znao kakve sve muzicke i psiho strucnjake imamo ovde na forumu. citam i citam i ne mogu da se nacudim. pa vi ste mi otvorili oci forumasi. u sve se razumete, ko marica u onu stvar.... i pravo je zadovoljstvo citati vase kometare. vrlo su strucni.... i smesni... zabavni...
znam da bi vi sve to bolje... i organizovali... i otpevali... i odigrali... bolje bi i izgledali... i ocenili.... a oni jadni obavljaju decenijama svoje poslove, postigli karijere, pozavrsavali muzicke skole, komponuju, sviraju... sta oni znaju.... nemaju pojma u odnosu na vas... vi ste strucnjaci. godinama ste u muzickim vodama... jako ste poznati... iza i ispred vas su bogate karijere... uspesni ste u ovom sou-biznisu... znate da prepoznate kulturu....
vi ste najbolji od sve dece....
nista lakse. ako na OT nema sta da se vidi zamolio bih vas da predjete pa gledajte zvezdetine granda al povedite i onu tucakovicku jer ona nije za bolje od granda. donela je u OT seljacke manire iz granda i te televizije koja je emituje. posle njenog ponasanja sinoc ladno bih je prvu izbacio naglavacke.

Jbg ti si sada ispao kao dovoljno kompetentan i profesionalno obdarenog ukusa pa da sudis o njenoj vrednosti ili o vrednosti onoga sto se pise po forumu. Lose glumis moralnu osobu sefe...  Smiley 1 Daj malo vise od sebe  Smile

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 6500c
Sajko i Vukasin su moji favoriti. Milica najbolja riba.
Ko je nominovan?
« Poslednja izmena: 28. Okt 2008, 11:28:44 od srle37 »
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
Danijel i Jasmina
Skaju ovo nije prva ljubav koju je upoznao u kući. Prvo je bio u vezi sa pevačicom Katarinom Ostojić Kajom, a potom i sa ukućankom „Velikog brata” Vesnom Milovac.
- Veza je trajala kratko, bilo je ludo i prekinulo se na vreme - rekla nam je Vesna.
Ostaje da se vidi da li će Milica biti treća Skajova devojka iz poznate kuće na Košutnjaku.

Čekaj, bio je sa Kajom? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
GEJRILA

„Labris" optužio B92 da je u emisiji „Operacija Trijumf" reper Skaj Vikler vređao studenta Danijela Pavlovića na seksualnoj osnovi

Izvinjenje (ni)je dovoljno... Skaj Vikler

Organizacija za lezbijska ljudska prava „Labris" uputila je protestno pismo glavnom i odgovornom uredniku B92 Veranu Matiću i direktoru „Emoušna" Goranu Stamenkoviću povodom emitovanja navodno uvredljivog govora iskazanog prema lezbijskoj i gej populaciji u emisiji „Operacija Trijumf". „Labris" navodi da se u jednoj od emisija ovog rijaliti-šoua reper Skaj Vikler obratio „podsmešljivo i uvredljivo" studentu Danijelu Pavloviću, rečima: „Budi malo hetero", „Kad mi k'o devojčica šeta", „Nemoj da si celog života sekapersa" i „Stani k'o čovek, nemoj opet te pederluke, bre".

Budi malo muško... Danijel Pavlović

Ova organizacija je zatražila od Matića da uputi javno izvinjenje lezbijskoj i gej populaciji zbog emitovanja, kako tvrde, „uvredljivog i diskriminatorskog govora", ali glodur TV B92 smatra da za to nema razloga:
- Mislim da nema razloga za moje izvinjenje. Zajednica koju zastupa „Labris", a čije ciljeve podržava i sistemski B92, ima mnogo veće probleme od ovih navedenih u saopštenju. Ovaj protest pisan je više kao hrana za tabloide nego što bi mogao uz neko moje izvinjenje doprineti poboljšanju položaja lezbijske i gej populacije - naveo je veran Matić za Press.
Inače, Skaj Vikler odmah posle rasprave koju je imao sa Pavlovićem javno se izvinio ako su njegove reči bilo koga uvredile.

(S .J.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Citat
Labris" navodi da se u jednoj od emisija ovog rijaliti-šoua reper Skaj Vikler obratio „podsmešljivo i uvredljivo" studentu Danijelu Pavloviću, rečima: „Budi malo hetero", „Kad mi k'o devojčica šeta", „Nemoj da si celog života sekapersa" i „Stani k'o čovek, nemoj opet te pederluke, bre".

I apsolutno je u pravu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
veran malim slovom Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Citat
Labris" navodi da se u jednoj od emisija ovog rijaliti-šoua reper Skaj Vikler obratio „podsmešljivo i uvredljivo" studentu Danijelu Pavloviću, rečima: „Budi malo hetero", „Kad mi k'o devojčica šeta", „Nemoj da si celog života sekapersa" i „Stani k'o čovek, nemoj opet te pederluke, bre".

I apsolutno je u pravu...  Smile
uze mi rec iz usta...

eto zasto ja ne gledam ovu emisiju...emotion mi se popeo na ku...ću...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 6500c
Citat

I apsolutno je u pravu...  Smile
A sta se bre ti zale! Kako me nerviraju kad se nesto povredjuju ta udruzenja i kukumavcu! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
Propaganda dečko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.348 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.