Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 199492 puta)
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Nema niko lep u OP-u! Smile

Danijel je jedini simpatičan,ali i cmizdri kao da ne kažem šta Smile
Mada to je dobro da se smeješ i gledaš ga Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
BlackBerry Torch
Nina Petkovic, nekako mi je najsladja
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Operacija Trijumf: Pobuna profesora zbog kopanja nosa i podrigivanja

DIREKTOR Akademije Saša Dragić i profesori Snežana Vukomanović i Mića Pajović izrazili su iznenađenje i razočaranost odlukom organizatora da u kuću dovedu beogradski reperski duo Bad Copy, jer smatraju da negativno utječu na studente i da njih dvojica nemaju čemu pametnom naučiti "buduće glazbenike". Saša Dragić čak je najavio da će podnijeti ostavku i napustiti Operaciju trijumf ukoliko Ajs Nigrutin i Sky Wikluhostanu u kući ostanu i sljedeći tjedan.

Profesor Dragić smatra da njihovo učenje "repanja" na nekonvencionalan način loše utječe na kandidate. Guranje prstiju u nos, podrigivanje, navođenje na neku vrstu anarhije protiv discipline potpuno su kontradiktorni onome što su budući glazbenici naučili do sada, i upravo iz tog razloga profesor Dragić izrazio je svoje nezadovoljstvo nastupom spomenutog dvojca. Slučajno ili ne, nakon njihova dolaska na Akademiju izbila je i prva veća svađa, koja je skoro začinjena i tučnjavom. Disciplina, koje je do sad koliko toliko bilo, srozala se na najniži nivo da su skoro i šake "poletjele".

U kuću će, kako je i najavljivano, doći novi studenti. Ime jednog od njih već znamo, on je Makedonac Kristijan, a u igri su još Srpkinja Mirjana Mika Kostić, koju prema forumskim anketama podržava 64 posto gledatelja, te Ivan Marković iz Bosne i Hercegovine, za koga navija 36 posto gledatelja. Odluka će biti donesena večeras. Sudeći po tim istim anketama koje se provode u jednoj srpskoj TV emisiji, naša trudnica Andrea Harapin ima svega 10 posto glasova za ostanak u showu, dok je za opstanak nominiranog Nikole Sarića glasalo 90 posto gledatelja.

U ponedjeljak nas čeka još jedna u nizu Gala večer u kojem su svoje gostovanje potvrdili Boris Novković kao i Kemal Monteno koji će pomoći studentima u izvedbi pjesama s kojima će se predstaviti u live emisiji.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Nisam bas pratio ovih dana..... Pa me zanima, jesu Ajs i Skaj pisali neke pesme za ukucane? Video sam da je Adnan pevao neku pesmu u onom studiju, a nije pesma koju ce pevati na gala veceri.... Ili mozda gresim?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Operacija Trijumf 1 - Himna (Demo verzija)

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Adnan se ljubio sa igračicom „Operacije trijumf“
Autor: M. R. | 26.10.2008. - 00:01

Adnan Babajić, predstavnik Bosne i Hercegovine u „Operaciji trijumf“, važi za učesnika koji se najviše zaljubljuje. Nežnosti je prvo razmenjivao s Ivanom, tvrdio je da je ludo zaljubljen u Anu Bebić, pa je demantovao sam sebe, a sada se na času javno poljubio s igračicom iz prateće grupe – Slađom.

Ljubav između Adnana i Slađe počela je onog trenutka kada je Adnan shvatio da s ukućankom Anom Bebić apsolutno nikada neće biti u ljubavnoj vezi. Kada mu je Ana jasno stavila do znanja da nema nameru da se muva s njim, Adnan je našao drugu žrtvu. U početku je samo pričao da je zaljubljen u Slađu, trudeći se da Ana uvek bude tu kada priča o svojoj novoj ljubavi, a sada je prešao s reči na dela.
Nije se snebivao da pre neki dan, pri kraju časa koreografije, Slađu na rastanku poljubi. S obzirom na to da kamere ne snimaju takmičare u bekstejdžu, ne zna se tačno kada se ta ljubav rodila. Ipak, važno je da je Adnanu dala snage da ide dalje.
Podsećamo da je na početku ove nedelje zbog izbora pesme Adnan poželeo da napusti kuću. Kada je čuo da na gala večeri mora da otpeva pesmu „Bos ili hadžija“ grupe Zabranjeno pušenje, u duetu sa Nikolom Paunovićem, Adnan se rasplakao. Kroz bujicu suza uspeo je da progovori kako on želi da napusti kuću. Međutim, posle razgovora s direktorom, Adnan se predomislio i pokajao što mu je sve to uopšte palo na pamet.

A, kada je ljubav u pitanju, Adnan nije jedini koji se zaljubio. Podsećamo da je i mlada Kragujevčanka Milica zaljubljena u gitaristu pratećeg benda „Operacije trijumf“. Ostaje da se vidi da li će i ta ljubav imati srećan završetak kao Adnanova.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
BEOGRAD MUZIČKA SILA

Dolazak velikih stranih zvezda, velika gledanost „Opercije Trijumf" u eks-jugoslovenskim republikama i slušanost naše muzike van granica zemlje najbolje pokazuju da smo postali regionalni muzički centa

Muzički rijaliti-šou „Operacija Trijumf" pomerio je granice, i to ne samo u muzičkom smislu. Jer, osim takmičara iz Srbije, u muzičkom „velikom bratu", za titulu zvezde i mogućnost svetske karijere nadmeću se i kandidati iz Crne Gore, BiH, Hrvatske, Slovenije i Makedonije.

Prvi put u istoriji neke eks-ju televizije realizovan je projekat koji obuhvata skoro sve teritorije bivše SFRJ, a gledanost ovog šouprograma daleko je veća u bivšim republikama nego kod nas. To je očigledan dokaz da je Srbija, i posle svega, ostala glavni regionalni muzički centar.

Beograd je već godinama primamljiva destinacija za muzičke zvezde iz celog sveta, te s pravom možemo reći da je jedini rat koji je Srbija zaista dobila zapravo muzički, izborivši se da na karti bivše SFRJ bude označena kao mesto gde su dobrodošli svi koji nešto vrede u muzičkom svetu.

A sve je počelo pre više od decenije, kada su led na srpskom tržištu probili Hrvati Alka Vuica i Sandi Cenov. Muzička kuća „Siti rekords" bila je izdavač svakom ko je imao šta da ponudi, s kojih god prostora da je. To je prošlo s manje pompe i negodovanja nego kada su na hrvatsko tlo zakoračili Bajaga, Neda Ukraden i Miroslav Ilić kao prvi srpski pevači koji su posle rata tamo zapevali. Pre zvaničnog probijanja granice, srpski folk, uprkos silnim zabranama, postao je najpopularnija muzika među hrvatskom omladinom. Hrvatski muzički mag Tonči Huljić objasnio je to ovako:

- Originalna muzika sa srpskog podneblja ima šansu da bude popularna u svetu. Dok se za Hrvatsku danas to teško može reći jer kod nas ima dosta kopija sa zapada - rekao je Huljić.

Naš popularni muzički autor Dragan Brajević Braja slikovito opisuje srpski muzički trijumf.

- Ako realno sagledamo, jedini rat koji smo, doduše, teškom mukom dobili u proteklih petnaestak godina je onaj muzički. Izgubili smo medijski rat, privreda nam je propala, molimo da uđemo u EU. Samo nam je muzika ostala kao jedino što smo uspeli da sačuvamo. I ne samo to nego se sluša na svim prostorima, od Skoplja do Zagreba i Ljubljane. To je naša jedina pobeda - kaže Braja.

Denis Latin, autor emisije „Latinica", smatra da su narodnjaci uprkos svom nekvalitetu doprineli procesu pomirenja u odnosima s istočnim hrvatskim susedima.

- Danas je taj negativitet u Hrvatskoj velikim delom ispumpan i beleži se tek na marginama desničarske zajednice i takozvane intelektualne i naučne „elite". U Hrvatskoj se gube naboji i elektricitet prema svemu što dolazi iz Srbije, pa tako i srpska muzika dobija sve veće pravo građanstva.

I on se slaže sa Huljićem da je hrvatska muzika u velikoj krizi i da se ne vide naznake boljitka.

S prodorom srpske muzike posle rata u Bosnu i Makedoniju išlo je daleko lakše nego s Hrvatskom. Zapravo, kao da nije ni bilo prekida. Razmene pevača, pesama i koncerata proticale su bez buke.

Direktor „Emoušna" Goran Stamenković ne samo da je u kući spojio takmičare iz cele bivše Jugoslavije već i njegova diskografska kuća „Melodi mjuzik" ima planove koji se nastavljaju tim tokom.

- Moja želja je i da Željko Joksimović spremi jednog našeg kandidata za Evrosong u Srbiji, a Huljić za Hrvatsku. Vrhunac muzičkog pomirenja bio bi ako bi mi se ispunila najveća želja, da dovedem Džonija Štulića - kaže on.

Najbolja ilustracija da je muzika jača od ratova je veliki broj mladih ljudi iz cele bivše SFRJ koji organizovano dolaze i na Egzit i u Guču, ali i na koncerte svetskih zvezda. Sociolog Mirjana Stevančević smatra da je kultura, a uz to i muzika, ono što nikada nije znalo za granice.

- Stasale su neke nove generacije, kako u Srbiji tako i u ostalim eks-jugoslovenskim republikama, koje nisu zatrovane nacionalnom mržnjom i kojima je užitak bitniji od političkih sukoba. S pažnjom sam pratila šta se dešava u rijaliti-šouu „Operacija Trijumf", baš iz tog razloga. Na moju veliku radost, niko od takmičara se nije sukobio na nacionalnoj osnovi, čega su se mnogi pribojavali, što je dokaz da smo svi sazreli - zaključuje naša sagovornica.

Šta je Srbiju učinilo muzičkom prestonicom u regionu:

Koncerti

n Rolingstonsi
n Red hot čili pepersi
n Nik Kejv
n Hulio Iglesijas
n Mark Nofler
n Polis
n Kvin

Festivali

n Evrovizija
n Guča
n Egzit
n Bemus
n Džez samertajm
n Voks Stok
n Gitar art festival
n Bir fest

Izvor: Operacija Trijumf
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
Lol? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
Kako je odvratna ova Ana Kokic....... sve veca od vece spodobe iz subote u subotu... ko je sledeca? Stoja?

Pa trudna je idupichqmat....  Smile ... sta si ocekivao...  Smile

I baas je slatka ovako bucmasta...  Smile

javascript:refreshMovie('/upload/media/557/1332d25s5i3hiphoper. Copy. flv','/upload/media/557/1332d25s5i3hiphoper. Copy. jpg','557','1332', '5', '0') :weirdface:

Znam, i ja navijam za njega...  Smile
« Poslednja izmena: 26. Okt 2008, 18:39:44 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
javascript:refreshMovie('/upload/media/557/1332d25s5i3hiphoper. Copy. flv','/upload/media/557/1332d25s5i3hiphoper. Copy. jpg','557','1332', '5', '0') Smile

Znam, i ja navijam za njega...  Smile
Citat
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.