Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 203136 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k750i
pa dobro oko apologize se slazemo da je bilo uzasno Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Хоће ли онај Аднан икада бити номинован за испадање?
Мислим, стварно га Исмета претера...Испаде он нека јача зверка, а уствари...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2238
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Evo, prvi put sam gledao OT i mogu reći da sam prijatno iznenađen kvalitetom učesnika mada ne i izborom pesama.
Sve neke jeftine pop pesmice... Zar se danas ništa drugo ne sluša Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Nisi valjda ocekivao Child in Time ili Kashmir,jedino ova Abba nije bila losa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3652
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung A14
Хоће ли онај Аднан икада бити номинован за испадање?
Мислим, стварно га Исмета претера...Испаде он нека јача зверка, а уствари...

To se i ja pitam... ali kako rece Tonci.. vadi se na neki shlja(r)m... mada meni pomenuti iritantni bosanac nimalo nije simpatican... a peva jos gore.. Nego eto, izgleda da se ipak balansira oko toga da treba ostati bar donekle ujednacen broj takmicara iz ovih nekoliko zemalja... kako bi svi bili srecni... i imali za koga da glasaju, navijaju... u jbt jedva sam napisao sve ovo...  Smile

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
Adnan, Milica, Danijel, Sonja i još neki... ostaju do kraja... tako da i ako im nastup bude katastrofalan... proćiće
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2238
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Nisi valjda ocekivao Child in Time ili Kashmir,jedino ova Abba nije bila losa

Postoji i pristojna pop muzika, ne mora da ide seljanija tipa Željko Samardžić, Hari Mata Hari (debilnog li imena za bend)
i sluzavi Brajan Adams.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia Lumia 630
Adnan, Milica, Danijel, Sonja i još neki... ostaju do kraja... tako da i ako im nastup bude katastrofalan... proćiće
Ps. zaboravio si na Hrvate... na kraju ce ostati njih petoro i svi iz drugih drzava i kako stoje stvari pobedice lazni Tose...
pps, i ovog serifovica guraju, a lik  je zesci promasaj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
OT: Mama je bila u pravu - ode Antonija!
Ponedeljak, 20. oktobar 2008. 23:49    

Na četvrtoj Gala večeri, publika je odlučila - Antonija Besednik (21) iz Hrvatske druga je studentkinja koja napušta Operaciju trijumf.

Među studentima na Akademiji ostaje Đorđe Gogov (20) iz Srbije.

Antonija je bila prilično uzdrmana jer je saznala da su svi ostali studenti glasali da Đorđe ostane. Mladoj pevačici nadu nije ulio ni telefonski razgovor sa majkom, koja ju je zamolila da izađe iz OT.

Skockani Đorđe, inače naklonjen rokenrolu, otpevao je pesmu Brajana Adamsa "Summer of 69", a okupljeni fanovi su ga pozdravili masovnim skandiranjem "Đole, Đole", "Đole, mi te volimo"!

"Možda se nisam pokazao, ali ovo što osećam kada vidim reakcije publike, ne može se opisati", rekao je Đorđe, koji je u Kući izjavio da "nije trebalo da bude nominovan".

Antonija, koja se žalila na pesme do sada, dobila je pesmu Vanne "Kao da me nema tu".

"Rasplakana hrvatska Barbi, najduže noge Operacije trijumf, samo za vas", najavila je Nikolina Pišek.

Roditelji oboje nominovanih bili su u publici, ali kao prave mame i tate, svojim potomcima su rekli samo da ih vole, šta god uradili u OT.

"Mama je bila u pravu, jesam bila drugačija u Kući. Njeni saveti mi celog života znače, nikada nisam pogrešila kada sam je poslušala. Sada sam želela duže da ostanem, kako bih se pokazala. Ipak, frustrirao me je izbor pesama, i vežbanje. Tek poslednje večeri, dobila sam pesmu u kojoj se apsolutno pronalazim", rekla je druga studentkinja koja napušta OT.

"Tužna sam što idem, i ostavljam nove prijatelje, ali sam srećna što idem mami, tati, dečku...".

Đorđe je zagrlio izbačenu koleginicu, i zatražio aplauz od publike, dok su članovi žirija rekli Antoniji da ovo "nikako nije kraj njene karijere".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
OT: Nominovani Andrea i Nikola Sarić!
Utorak, 21. oktobar 2008. 00:16    

Trudnica i novopečena brineta Andrea Harapin i Nikola Sarić - jedno od ovo dvoje studenata sledećeg ponedeljka napušta Akademiju OT.

Pošto je Antonija "izletela", u "revijalnom delu" četvrte Gala večeri, Adnan je otpevao "9.000" sa Željkom Samardžićem. Slavni pevač pohvalio je interpretaciju mlađeg (budućeg) kolege.

Nikola Sarić ("pevač, a ne svirač") otpevao je pesmu "Marina" Prljavog Kazališta, na uvce Marini Tucaković i okupljenim obožavateljkama, koje su nosile medvediće i transparent "Sajko, ne daj se"! Nikola je, inače, najavio da planira da napusti Akademiju.

Jasmina je sa Elenom Risteskom fantastično otpevala i odvrckala "Milionera", a i Milan Kalinić je gostovao kao "reper sa kintom".

Članovi žirija svim učesnicima rekli su da očigledno napreduju.

"Teško mi je da priznam, ali zaista ste sve bolji", rekao je Tonči Huljić, a Ismeta Krvavac pohvalila je profesionalnost studenata.

Ivan je otpevao Džibonijev "Libar", Nina i Milica "Mamma mia" grupe ABBA, Nikola Paunović i Atomsko Sklonište "Paklene vozače"... i voditelj Maca otpevao je sa Skloništem "Vaginalnu manipulaciju"!

Sledeći je bio Danijel, i setna "Lejla" (Hari Mata Hari). Danijel, koji je kukao za mamom u Kući, poželeo je majci u publici srećan rođendan.

Aleksandar, po glasovima publike jedan od favorita, otpevao je "Ljubavnika" zajedno sa Željkom Samardžićem, dok je sa Elenom Risteskom "Ninanajna" izvela Ana.

Poslednji su na repertoaru bili dueti - Vukašin i Sonja ("Apologize", Timbaland&One Republic), i trudnica (novopečena brineta) Andrea i Atomsko Sklonište ("Za ljubav treba imat' dušu").

Bad Copy, bivše zvezde VIP Velikog Brata, zaista su se pojavili na Akademiji! Grupa se raspala posle VB VIP, pa su se Ajs Nigrutin i Skaj Vikler "pomirili" (bez Timbeta) na bini Operacije Trijumf!

"Hajmo ruke gore, hiphop hurej, Jagodice Bobice vodimo na kej", i "Danas je moj dan" orilo se dok su "barabe" u kućnim haljinama žarile Košutnjakom. Naravno, adekvatno su pozdravili i "KALENIĆA"!

"Kalenić" je zatim pročitao da je Aleksandar i zvanično favorit, po glasovima publike, zajedno sa Nikolom Sarićem, Adnanom i Ninom. Najavio je i iznenađenja...

Žiri nije imao veće zamerke, osim uobičajenih - nije im legla pesma. Nominovali su obojicu Nikola, Andreu i Sonju, ali je direktor Akademije spasao Sonju.

Ostali studenti glasali su da Nikola Paunović ostane na Akademiji! Jedino je Danijel glasao za Andrein ostanak.

Igrom slučaja, tako su oboje studenata koji su razmišljali o izlasku sada nominovani za izbacivanje!

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.