Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 203584 puta)
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N 73
Makedonsko momche...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia Lumia 630
Pa meni svi dobro pevaju, ali kad bi morao, izabrao bih Anu-zato sto je najlepsa... da, Ana Bebic!
a onaj serifovic je ogavan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
Ana najlepša smej

Jeste li videli koliko rupa po licu ima Anthonio Nina None Antonija Smiley Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Adnan OT: Nisam zaljubljen u Anu, stvarno

Jedan od studenata Akademije Operacija trijumf, Adnan Babajić-Babaja, pokajao se što je javno ispoljio osećanja prema studentkinji Ani Bebić.

Iako je glasno i jasno rekao da mu se Ana sviđa, a u jednom razgovoru je "otvorio dušu" Danijelu: "Zaljubljen sam u Anu", sada je "Babaja" okrenuo ploču.

U svom prvom blogu, koji je objavljen na sajtu Operacije trijumf, Adnan kaže da nije zaljubljen u Anu i da mu je ona samo dobra drugarica.

"Moram da kažem da sam se pokajao što sam priznao Ani da mi se sviđa, ali su ljudi od toga napravili kao da sam zaljubljen u nju. Ipak, drugo je kada ti se neko sviđa, a drugo kada si zaljubljen u nekog. Ja moram priznati da nisam zaljubljen u Anu i da nema potrebe da bude šta među nama. Ipak smo mi jedna porodica u Akademiji i došli smo tu da bi nešto naučili, a ne bezveze gubit vrijeme na neke gluposti. Ona mi je samo dobra drugarica i ništa više", napisao je momak iz Živinica.

On je još naveo i da mu je ulazak u Akademiju "totalno preokrenuo život".

"Do sada nisam imao ovako velikih prilika kao što je Operacija trijumf. To za mene označava početak novog života. U Akademiji sam stekao nove prijatelje koje sam za kratko vrijeme zavolio i profesore koji su veoma dobri prema svima nama i daju sve od sebe da nas nauče da postanemo zvijezde", piše Adnan.

Izvor: Operacija Trijumf

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Trudnica ima i astmu

Andrea Harapin, prva trudna studentkinja „Operacije Trijumf", u narednih deset dana moraće da napusti muzičku akademiju

Andrea Harapin, prva trudnica u istoriji „Operacije Trijumf", uskoro će ipak morati da napusti ovaj rijaliti-šou. Kako saznaje Press, razlog nije samo činjenica da simpatična Hrvatica dovodi u rizik svoju trudnoću, već i to što je Harapinova astmatičar, zbog čega su joj lekari pre nekoliko dana izričito zabranili sve fizičke napore.

- Andrei je zbog trudnoće zabranjeno da ima teške fizičke aktivnosti, a sama činjenica da odranije boluje od astme još više otežava njenu situaciju u kući - navodi izvor Pressa blizak producentima emisije, i dodaje:

- Lekari „Emoušna" razgovarali su sa profesorima Sašom Plećevićem i Loren Ofri, koja je zadužena za koreografiju, i izričito su im predočili da svaki veći napor može da bude opasan po Andreino zdravlje. Iako su svi u „Emoušnu" zaista presrećni zbog njenog blagoslovenog stanja, ipak se traži način da Andrea napusti šou. Prema jednoj verziji, to bi trebalo da se dogodi tako što će ona sama rešiti da izađe, a prema drugoj, biće regularno nominovana kako bi se ispoštovale odredbe ugovora. U svakom slučaju,"Emoušn" će postupiti onako kako je najbolje za samu Andreu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Alka Vuica i borba za ulazak

Gost treće emisije „Najgori od sve dece", koju vode Marijana Mićić i Dragan Marinković Maca, biće hrvatska zvezda Alka Vuica. U emisiji će nastupiti i troje preostalih kandidata: Mirjana Kostić (Srbija), Ivan Marković (Republika Srpska) i Kristijan Jovanov (Makedonija), koji će ovog puta izvođenjem pesama po svom izboru pokušati da pridobiju glasove publike i nađu se među dva učesnika koji će naknadno ući u kuću u Košutnjaku.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Nikola Sarić želi da napusti kuću

Zbog loše izvedbe pesme „Ti si princeza” na protekloj gala večeri „Operacije trijumf” i nominacije žirija, Nikola Sarić smatra da nije dovoljno dobar u muzici, te se tokom razgovora sa direktorom Sašom Dragićem čak i rasplakao i otkrio da želi da napusti kuću.

- Želim da napustim akademiju. Dolazi do toga da ja ne volim da se bavim muzikom, a ne želim da dođe do toga. Od nerviranja sam nesvesno počeo da udaram i u sto - uznemireno je pričao Nikola, komentarišući svoj nastup.
U nameri da ga smiri, Dragić ga je tešio:
- Probaj, izdrži do sledeće gala večeri. Cenim tvoj rad, imaš perspektivu, neću te moliti da ostaneš, ali sledeću galu uradi svim srcem, pa ćemo razgovarati - smirivao ga je Dragić dok je Nikola tiho jecao.
- Primer Nine. Njeno „Lane” je bilo katastrofalno, želeo sam da se sakrijem pod sto od sramote, pa je na sledećoj gali bila odlična -iskren je bio Dragić, te je Nikola na kraju popustio.
Nikola nije jedini koji je u kući doživeo emotivni krah. Zbog „muške” pesme rasplakala se Milica, a nedavno je zbog razdvojenosti od mame plakao i Danijel. Antonija je krenula Miličinim stopama, te je prvo plakala zbog izbora pesme, a potom i zbog toga što ju je žiri nominovao. Suze je prolila i Jasmina kada je u kući nastala frka oko tajnog unošenja alkohola, a tužna je bila i Ana zato što nije bila zadovoljna nastupom. Ni Sonja nije ostala jaka kada je čula da u spoljnom svetu publika misli da ona nije dobra osoba.

Ponosim se Nikolinom
Dečko Nikoline Pišek, Kristijan Curavić odlučio je da se oglasi u hrvatskim medijima nakon što su u javnosti procurile golišave slike njegove devojke.
- Ponosim se tim fotografijama jer su snimljene samo za mene! Te fotografije su remek-delo - rekao je Curavić .

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 245
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Anu-zato sto je najlepsa... da, Ana Bebic!
ha,ha,ha...kako je ona najlepsa?!?...pa cak i ona buljava Jasmina je lepsa od nje... jos se smejem znaci  Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2008, 20:19:11 od D4cha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Tel.Me Your.Number
Ja sam se smejao pre tebe

Nove pesme su super Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Sve placipicke i rugobe,cast izuzecima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.