Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 181892 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
„Operacija trijumf“ dobila voditelja
Maca stigao u Beograd

Kontroverzni Dragan Marinković Maca će ipak voditi „Operaciju trijumf“. Iako je zbog snimanja filma „Tesna koža“ pre desetak dana sa nerešenim zdravstvenim problemima pobegao iz bolnice, te izbegavao lekare, a zatim ignorisao pozive producentske kuće „Emotion“, izgleda da je uspeo sve da uskladi. Juče je u poslednji čas došao u Beograd kako bi se na probi u studiju na Košutnjaku pridružio ekipi voditelja serijala koji počinje da se prikazuje u ponedeljak, 29. septembra, na TV B92.

Macu je na putu ka kući „Operacije trijumf“ kod hotela „Šumadija“ u Košutnjaku uslikao naš paparaco i tako su potvrđene njegove reči od pre nekoliko dana.

- Vodiću emisiju ako stignem od obaveza, a mislim da ću stići! - rekao je on za „Blic“ u trenutku kada su svi mislili da je propao u zemlju. I eto, stigao je...
Ipak, u bolnicu nije otišao, a od filma „Tesna koža“ nije odustao. Moguće i zbog činjenice da u projektu koji se snima u Sarajevu, a režira ga Aca Bakrač u francusko-bosansko-srpskoj koprodukciji, između ostalih njegovu ljubavnicu igra Mira Furlan u koju je, kako kaže, kao mlad bio veoma zaljubljen.
- Film „Tesna koža“ se bavi maloletničkom delinkvencijom i prihvatio sam da glumim u njemu zato što je to aktuelna priča koja se bavi fenomenom koji je prisutan u svim zemljama bivše Jugoslavije. Pre neki dan čitam u novinama da su izboli klinca u tramvaju, te izboli u školi, to sve je postala naša svakodnevica, u zapadni sistem prvenstveno ulazimo preko kriminala - objašnjava Maca koji u filmu glumi kriminalca, gazdu koji klince delinkvente uvlači u kriminalne radnje. Njegovu ljubavnicu igra Mira Furlan.
- Mira je žena mog života! Ma ložim se na nju ceo život... još kada sam kao mali i gledao filmove u kojima ona glumi. U filmu imamo i scenu ljubljenja, ma to je ispunjenje sna... Sve to na stranu, drago mi je što sarađujem s njom, ali i kompletna ekipa filma je odlična - kaže Maca i dodaje da će se film najverovatnije prvo prikazati na Festivalu u Veneciji, a snima se u Parizu, na Azurnoj obali i u Sarajevu.
Što se tiče zdravstvenih problema, Maca kaže da može sam da brine o sebi.
- Iako su mi rekli da moram da ostanem u bolnici, nisam mogao zbog obaveza. Ali da se zna, vratio sam im pidžamu! Sada se sam čuvam, više se ne trošim i ne sekiram - kaže on.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Nikolina Pišek se slikala za FHM.  
« Poslednja izmena: 28. Sep 2008, 20:28:51 od JohnLocke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
aj da vidimo shta cje biti od ove toliko najavljivane emisije/reality show-a... kad bolje pogledash koje su svetske zvezde "ponikle" iz trijumfa...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Počinje „Operacija Trijumf“
Anastazija stigla u Beograd

Američka pop diva Anastazija, koja će otvoriti šou „Operacija trijumf“,  je u nedelju avionom iz Pariza sa jednim satom zakašnjenja stigla u Beograd i odsela u „Hajatu“.

Iako nije bila raspoložena za obraćanje medijima, Anastazija nije imala mnogo zahteva.

- Anastazija nije imala nikakve specifične zahteve, sve što je tražila bilo je u granicama normale - rekla nam je portparolka „Emotiona“ Marinela Kvapil i otkrila na koji način su izabrali tu jednu takmičarku koja će dobiti čast da peva sa Anastazijom.
- Kao što i vrhunskim pevačima ne leže određene pesme, tako ni svim takmičarima ne leži Anastazijin glas, te smo vrlo planski izabrali - objašnjava ona...
Anastazija, koja je tokom dana imala probe za koncert, Beograd će najverovatnije napustiti u utorak uveče, a za njene potrebe obezbeđen je i bekstejdž. Iako je novinarima bilo zabranjeno da uđu u te prostorije, ekipa „Blica“ je uspela da proviri na sekund...
U sali za konferenciju, iza sivih vrata koja su sakrivena sivom zavesom, nalazi se nekoliko prostorija koje služe kao bekstejdž. Prostorije su uređene minimalistički, u narandžastom tonu. U glavnoj sobi, u kojoj se ulazi sa vrata, na sredini se nalazi narandžasto-bela komoda, jedan braon stočić, klima, braon-krem tepih, a zidovi prostorije su ukrašeni crno-belim natpisima i raznobojnim slikama ženskih profila, dok plafon krase raznobojne kockice staklića. Dalje se proteže i dugačak hodnik za koji, ipak, nismo uspeli da saznamo dokle doseže...
Inače, ovaj bekstejdž će narednih sto dana služiti i ostalim zvezdama koje će nastupiti tokom serijala.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Tel.Me Your.Number
Aj da vidimo i to čudo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony Xperia P
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Pazi rupa.jpg
(255.77 KB, 1024x907)
*
Pazi rupa.wmv (1255.38 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N 73
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Tel.Me Your.Number
Svaka čast prema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony Xperia P
Hvala, bice jos klipova ako bude nesto zanimljivo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Note 10+
Eve ga sad polubrat Marije Serifovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.207 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.